Quote Originally Posted by extensor View Post
hehe sen özellikleri kafana göre yorumluyon bakıyorum
yufusislam fanatiklik içgüdüsü içerisinde yazma yazılarını fenerbahçeli arkadaşlar takımlarını çok seviyorlar anlıyorumda bu yanlış bir politika

birincisi consantrasyon 90 dk içinde maça ne kadar bağlı kalabilmesidir bağlı kalmış olsa mesela shalke maçında ayağından kaçırmaz antep maçında o uzun şutu yemez vs kaleciler için çok önemli bir özelliktir bu ve mesela rüştü bu konuda çok zyıftır eğer takımı rakibine baskı kurmuşsa ve top rüştüye gelmiyorsa rüştü oyundan soğur ve top ona nadir gelirse hata yapar zamanlama hatası karar verme hatası falan bu volkanda da var

kendini güçlü kuvvetli hisseden adam cesur olacak diye bir kaide yoktur mesela ben futbol oynadığım zamanlar stoperlere fiziki üstünlük kurmama rağmen tekmeye kafa uzatmazdım
streng balance iyidi ama bravery i berbattı mesela
keza sabri gattuso bülent orhan ak gibi adamlar çok cesurdur ama hiç güçlü değildir

sevgili dostum gattuso güçlü oyuncu değil dedin ya artık diyecek bişey bulamıyorum...güçten anladığın bilek gücü falan değilde fizik gücü ise gattusodan iyi kaç kişi var.adam girdiği ikili mücadelelerin bir çoğunu kazanır kazanamasada adamı geçirmez...onun adı gattuso ve oynadığı bölgede (pek kimse kıymetini bilmesede) dünyanın en iyilerinden...

yusufu tanımam ama insanlar bu tarz fanaklikle itham etmenide doğru bulmuyorum...

fenerbahçe araştırmacısı yok diyorsun ama burada yazmak için fenernbahçe araştırmacısı olma şartı yokya her takımdan herkes düşündüğünü yazıyor..ama sen sana katılmayanları ya işini yapmamakla suçluyorsun yada fanatiklikle ... herkes senin fikrine katılacakta hemen senin önerilerin dikkate alınacak diye bir şart yok..

2008 FM de benimde fenerbahçe araştırmacılarına eleştrim oldu...örneğin semihi beğenmedim...az buldum...örneğin kezmanı abartı buldum...

ama insanları hemen fanatiksiniz...işinizi yapmıyorsunuz diye suçlamanında manası yok..