1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Milliler de Turkuaz forma giyecek

Hybrid View

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Formayı beğenmedim.Bence çok sade olmuş.Milli takımımızın elemelerde giydiği formalarıda beğenmiyordum.Çuval gibi duruyorlardı oyuncuların üstünde.Ne zaman güzel bir forma dizaynı görebileceğiz acaba..

Forma deplasman forması zaten. Normalde giydiğimiz deplasman forması ise düz Beyaz... Dahada sade... Zaten Ülke Formaları sade olur genellikle... Canlı olarak izleyecince ne düşünürüm bilmem ama resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim renklere bi sözüm yok.Tasarım hoşuma gitmedi.Zaten diğer formalarında tasarımının hiç hoşuma gitmediğini söylemiştim.Demek istediğim çok sade,basit olmuş.Bunu yapmak için tasarımcı olmaya gerek.Bunu bende yaparım.Şöyle değişik,göze hoş gelen bir tasarım yapamıyorsa bıraksın bu işi Nike.

Ayrıca formaların şu özellikleri bu özellikleri var diye övmeye gerek yok.Bir çok kulübün kullandığı formalarda var bu özellikler hemen hemen mevcut.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

Forma deplasman forması zaten. Normalde giydiğimiz deplasman forması ise düz Beyaz... Dahada sade... Zaten Ülke Formaları sade olur genellikle... Canlı olarak izleyecince ne düşünürüm bilmem ama resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel...
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri