Bitti..Allaha Şükür...
Bitti..Allaha Şükür...
Oh beeee, umarım çeyrek final, yarı final görmekte kısmet olur. Bir üst turdayız........ Herkese Teşekkürler....
Söylenecek söze gerek yok, görüntümüz yetiyor.![]()
tebrikler![]()
'' Avrupa´nın yeni Prens´i '' Fenerbahçe.
Daha en başından inanıyordum bu guruptan çıkacağımıza bizi utandırmadı kanaryalar. Tebrikler bizden onlara gönüllerimiz sizlerle..
Devler Ligindeki şovumuz iyi başladı iyi gidiyor Tebrikler FenerbahçeM !
Vallahi çok mutluyum! kelimelerle ifade edilemez..!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Transfer parası cepte![]()
Şşşşş... Çocuklar ne oluyor????
Böyle bir günde birbirinize laf atacağınıza ortak sevinç yaşamayı bilmiyomusunuz? Bu forumda bunu öğrenemediniz mi halen?
Burda hiç bi zaman Yönetici ve Üye ayrımı yapılmaz!!! Sadece yöneticilerin biraz daha fazla yetkileri vardır. Önemli olan orada yönetici ya a üye yazması değildir. Önemli olan insanlıktır. O yüzden boşu boşuna tartışmayın!!!
Ben Fenerbahçeyi ve Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. sonuçta hakettiler mi? Bence hakettiler. Hem en azından uzun zaman sonra ülkemiz bu kadar çok puan alacak Avrupa'da daha ne istiyorsunuz!
Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı yeniden tebrik ediyoum. Umarım daha devamı gelir.
Aşkınla, Coşkunla sen çok yaşa....
Helal olsun Fenerbahçeme beeee. Hepsi muhteşemdi.
Üst turda Porto yada Sevilla'dan biri gelirse tur için daha fazla şansımız olabilir. Elenirsekde güzel futbol oynayıp elenelim.
hani alex uzaktan sut atamiyordu?
cska,
ankara,
ankara,
sivas,
bunlar aklima ilk gelenler..
bu Gokhan Gonulde birseyler var, UEFA BILE FARKETMIS ki,
aurelio ile beraber gokhan da doping testi yapmak zorunda kalmis, ne mutlu ki ikiside NEGATIF(yani doping yok) cikmis testlerinde!
bu gokhan gonulu ulkenin en iyi sagbacki yapmaliyiz, ki kimseden bir itiraz duyulmaz herhalde!?
Gökhan Gönül'e hayran kaldım bu maçta. Carlos'un gençliği mübarek.
Dikkatimi çekti Cafu'lu, Serginho'lu Milan gibi oynuyoruz. Beklerin çok fazla atağa katılması kalabalık ortasaha düzeni. Yani bi nevi Brezilya milli takımı tarzı. Zico baya benimsetmiş bu stili bizim futbolculara. Özellikle avrupa maçlarında ve son GS maçında bu şekilde oynadık. Genel olarak hep böyle oynuyorduk ama Gökhan Gönül cuk oturdu deriz ya öyle oldu bu oyun stiline.
Şu takımda bi de Tuncay olsa var yaaaa...
Harbiden çok güzel olur. Şimdi bazı arkadaşlar Tuncay'ı nereye koyacaksın bu 11'de diyecekler ama ben olsam ne Kezman'ı oynatırım ne de Semih'i... Banko Tuncay'ı koyarım. Çok da güzel oynar yani!
Deivid yerine bi Tuncay çok daha iş yapar bu takımda.
Acaba devre arasında transfer yapacakmıyız. Şu takıma uzun ve yırtıcı bir forvet çok iyi olur. Semih aslında çok iyi ama Olası bir Manu,Barca gibi rakipler karşısında yetersiz olur bence.
Birde Aurelio'nun yanına Appiah artık monte edilmeli. Deniz tamam dirençli iyi oyuncu , Selçük keza öyle ama bazen 2side öyle hatalar yapıyolarki saç baş yoluyosun. Denizin lüzumsuz geri pasları, Selçuğun aldığı topu şuursuzca sürmesi falan. Appiah takımda düşünülmüyorsa da o bölgeye bi takviye olabilir.
Tuncay bol gol kaçırır, saç baş yoldurur yine, Semih daha iyi yine..
@mista7fb
Appiah Deniz gibi parçalamıyor, orada savaşan, parçalayan oyuncuya ihtiyaç var.
Emerson'u, Gattuso'yu yada Diarra'yı alamaycağımıza göre Deniz gayet güzel idare ediyor.
Appiah ile Aurelio aynı oyun tarzının oyuncuları, ofansif ağırlık önliberolar, her ne kadar Aurelio top da çalsa tam defansif bir oyun değil, teknik ve şans verildiğinden ofansta çok iş yapıyor.
Stoper özellikleri olan yırtıcı bir defansif önlibero lazım, Sissoko cuk otururdu..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
SIRA SİZDE !....
![]()
![]()
Last edited by nerazzuri : 13.Aralık.2007 at 09:33
Fenerbahçe yi gönüLden kutLarım. Çok büyük bir zafer yaşattıLar. Gerçekten son yıLLarda ihtiyacımız oLan bir başarıyı gerçekLeştirdiLer. TebrikLer Fenerbahçe ye.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kurada Porto'nun çıkması ümidiyle..
2.Turda Porto hariç diğer takımlar gelirse Fenerbahçe için çok zor olucak.Bu maçı kazanacağı belliydi ztn.Fenerbahçe gruplardaki iyi performansını üst turda da devam ettirirse belki çeyrek finale çıkabilir.
İster Porto çıksın ister Manchester.Bu saatten sonra Fenerbahçe takım ayrımı yapmamalı.Türkiye'nin en büyüğü biziz...
Alex nesin sen ya.Ben Manu ve BArça'nın çıkmasını istemem. Ama Gökhan böyle iyi oynarsa Messi ne ki hem Carlos'ta var yani o kadar korkmaya gerek yok.
yok abi ben o takımlar içinde en çok portoyu ikinci olarakta milanı isterim sonuçta bu yıl çok kötüler
Evlenme teklifi
F.Bahçeli bir taraftar, dün gece kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı. Emre isimli taraftar, stat hoparlörlerinden "Benimle evlenir misin Sibel?" diyerek teklifte bulundu. Maraton'da da "Sibel, Emre ile evlen" pankartı açılırken, skorbortta ikilinin birlikte resimleri gösterildi.
Onur tahrik etmeeTR nin en buyugunu tartışmaya baslarsak sabaha kadar sürer tartişmamız
![]()
Fenerbahceyi kutladık 2. Tura cıktı diyeGalatasaray ın da ceyrek final ve sanpiyon kulupler de yarı final oynadıgı unutlmasın
UEFA + süper kupadan bahsetmiyorum bile
Fenerbahceyi tekrar kutluyorum haketti turu![]()
bu cümleyi kuran arkadaşımızın yazarlığı elinden alınmıştır.Originally Posted by ibob