-
13.Aralık.2006, 20:47
Serdar Özkan centilmenliği Beşiktaşlı oyuncu, PFDK'ye gönderdiği raporda, "Saha içinde böyle olaylar olur. Ben de hatalıydım" dedi. Türk futbolunda bir ilke imza attı.
<DIV class=articoloTesto><DIV class=articoloFoto>
zoom - galleria
<DIV class=banner300>on error resume next if (plugin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar serdar ile ilgili bir haber gönderdim ama nedense tam çıkmadı düzeltiyorum...
serdar özkan bursaspor maçında egemenle aralarında yaşanan olaya ilişkin PFDK ya gönderdiği raporda kendi kusurunun da olduğunu kabul etmiş ve egemenin 3 maç ceza almasını engellemiş..
genellikle disiplin kuruluna gönderilen savunmalarda futbolcular hep kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterip karşı tarafı suçlarlar...
serdarın kendi kabahatini de kabul edip futbolcu meslektaşının cezasının inmesine sebep olması bu alanda bir ilk ve son derece centilmence bir davranış...
serdar özkanın centilmenlik puanının artırılmasını öneriyorum. koraya...tabi bu davranışlarında büyük bir değişiklik olmaz ilerliyen zamanda hırçınlaşmaz sa...
bir de batuhan için olabilecek en iyi finishing şuan için 9-10 dur ama en az -8 lik bir gelişme hızını hak ettiğinide düşünüyorum...
Last edited by OMANA : 14.Aralık.2007 at 16:21
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri