1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Cimbom'a Kolombiyalı stoper

Hybrid View

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Katılmıyorum. Bu yıl Galatasaray'ın transfer politikası bence çok iyiydi.

Tabi ki de, Galatasaray'ın getireceği stoperden daha iyi olacağı kesin Emre'nin. Bu sene dahil, seneye kadar oynardı Emre.
    Mesela bu yılki hangi transferini beğendin? Hangisi sence Galatasaray'ın gelecek 4-5 yılına damga vuracak kalitede? Hangisi Hakan Şükür, Emre Belezoğlu, Hagi, Popescu, Taffarel, Okan Buruk vs. olmaya aday?

Emre Aşık yorumunada ben katılmıyorum. Genel olarak beğenmediğim bir oyuncudur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by BHDRAKDNZ View Post
    Mesela bu yılki hangi transferini beğendin? Hangisi sence Galatasaray'ın gelecek 4-5 yılına damga vuracak kalitede? Hangisi Hakan Şükür, Emre Belezoğlu, Hagi, Popescu, Taffarel, Okan Buruk vs. olmaya aday?

Emre Aşık yorumunada ben katılmıyorum. Genel olarak beğenmediğim bir oyuncudur.

Bu sene ki yaptıkları bütün transferleri beğendim. Kalli dışında..

Emre Aşık'ı beğenebilir yada beğenmeyebilirsin. Ama bu sene kadroda olmalıydı. Bugünkü maçın kadrosunda göbekte Servet-Bouzid oynayacak. İkisinden birisi sakatlansa genç Semih'i alacak oyuna mecbur. Tecrübe eksikliğinden çok hata yapabilir.
    (/s)

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bu sene ki yaptıkları bütün transferleri beğendim. Kalli dışında..

Emre Aşık'ı beğenebilir yada beğenmeyebilirsin. Ama bu sene kadroda olmalıydı. Bugünkü maçın kadrosunda göbekte Servet-Bouzid oynayacak. İkisinden birisi sakatlansa genç Semih'i alacak oyuna mecbur. Tecrübe eksikliğinden çok hata yapabilir.
    Tamamen zıd düşünüyoruz hayret. Bencede en iyi transfer Kalli idi. Kurt hoca GS'ye bir sürü maç aldırdı ve gayet iyi gidiyordu. Hakan Şükür ve Lincoln skandalı yaşadığı bir şansızlıktı bence. Yoksa şu an Kalli için farklı şeyler konuşuluyordu. Ayrıca Galatasaray'ın defansı Bouzid ve Servet'e kaleside Orkun'a kaldıysa yazık ki yazık diyorum...

Mesaj Yetkileri