1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Emre Aşık'a hapis cezası!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Emre Aşık'a hapis cezası!

G.Saray'ın 13 Şubat 2002 tarihinde Roma ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçı sonrası, İtalyan polisine yumruk ve tekme atan Kerem İnan ile Emre Aşık’a hapis cezası...

Roma Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, savcı iki futbolcu için 6’şar ay hapis cezası istedi. Ancak mahkeme, kaleci Kerem’e 1 yıl, Emre’ye ise 9 ay ay hapis cezası verdi. İki oyuncu ayrıca yaraladıkları polislere 8 bin Euro para ödemeye mahkum edildiler. Gıyaben yargılanan iki futbolcu İtalya’ya gitmeleri halinde gözaltına alınacak.

Kaynak : Hürriyet
    Last edited by ForsakeN : 15.Aralık.2007 at 11:55

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbol hayatları böylece bitti desenize..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

O zamanın olayının davası şimdi mi açıklığa kavuştu?
    Diyebilinecek en yerinde söz Allah kurtarsın,Geçmiş olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İtalyaya gitmeleri halinde diyor bir daha gitmezler olur biter

Peki Romalilarin yaptiklari yanlarina mi kalacak ? Kavgayi kim baslatti ? Yav orada biz dayak yedik,bunlar ne diyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Off off onların vurdukları hıc suc sayılmaz ama bız vurduk mu suc olur heyt yavrum benım...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güntekin Onay:"Şu anda Galatasaray'lı futbolcular Roma'da polis dövüyor! sevgili seyirciler.."

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

italyaya gitmez zaten bu saatten sonrada

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Az bile yapmıştık o karaktersiz heriflere, hiç pişman değilim..

Peki Cassano, Totti, Lima onlar ne olacak? Kendileri kavgayı başlatan isim değil miydiler ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

boş..Adam bidaha İtalya nerde gidecek

Del Piero_10 Misafir

Batistuta fitili ateşledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Capello'ya birşey yok mu?

İngiltere Milli Takım menajerliği var abi...

Emre Aşık ta bir daha İtalya ya gitmez olur biter...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir daha polis dövmez o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Böyle birsey olmaz bosuna inanmayın..Romalıların ve polislerin neler yaptıgını unutmadık..

Hatta bir yöneticimizin hatırladıgım kadarı ile kafasına jobla vurulmusdu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Saçmalık..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya Zaten Kerem'de Emre'de Bir daha italya'ya gidemeyecekler Futbol maçı için. Tatilede gitmezler olur biter.

[YOUTUBE]NOeHQ-lcvhc[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran video için sagol

Baran videoda Ümit karanda Polise vuruyor..Allahtan Karana hapis cezası gelmedi...Polisler bizim futbolcuları dövüyorlar..Bizimkilerde tepki veriyor..Bu kadar sacma bir olay olmaz..

Bizim Türkiyede Polisler taslanıyor birsey yok buda ilginç...

Su videoyu birisi izlese Lima ya ceza verir..Devletimiz uyumasın Bizde totti,Lima gibi oyunculara hapis cezası verelim...

UEFA bile romayı haksız buldu bir sürü ceza verdi..Ama bizim devlet uyuyor...

o maç tam bir rezillikti hala unutmam dün gibi hatırlarım futbolcularımızın nasıl dayak yediklerini eser özaltınderenin saçını çektiklerinde benim saçımı çekmişler gibi oldum o zamanın dışişleri bakanı rahmetli ismail cem de araya girip ağırlığını koymuştu gazetenin birinde atılan İTalyan başlığıda oldukça manidardı
    Last edited by Emurafu : 15.Aralık.2007 at 19:13

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bir daha İtalya'ya gitmezler olur biter..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Baran video için sagol

Baran videoda Ümit karanda Polise vuruyor..Allahtan Karana hapis cezası gelmedi...Polisler bizim futbolcuları dövüyorlar..Bizimkilerde tepki veriyor..Bu kadar sacma bir olay olmaz..

Bizim Türkiyede Polisler taslanıyor birsey yok buda ilginç...

Su videoyu birisi izlese Lima ya ceza verir..Devletimiz uyumasın Bizde totti,Lima gibi oyunculara hapis cezası verelim...

UEFA bile romayı haksız buldu bir sürü ceza verdi..Ama bizim devlet uyuyor...

o maç tam bir rezillikti hala unutmam dün gibi hatırlarım futbolcularımızın nasıl dayak yediklerini eser özaltınderenin saçını çektiklerinde benim saçımı çekmişler gibi oldum o zamanın dışişleri bakanı rahmetli ismail cem de araya girip ağırlığını koymuştu gazetenin birinde atılan İTalyan başlığıda oldukça manidardı

Bizim polisimizi dövselerdi o oyuncular da ceza alırdı. Karıştırmayalım, zaten sen de yazmışsın UEFA gereken cezayı verdi diye. İtalya'da kanunlar nasıl bilmiyorum ama polis dövmenin mutlaka cezası vardır. Ülkemizde de devlet memurlarının dokunulmazlığı var, o nedenle oyuncuların polisi dövmesiyle, polisin oyuncuları ya da oyncuların oyucuları dövmesi karıştırılmasın. Polis vurunca birşey olmazi polise vurunca ceza alırsın, sistemin yanlışlığı, o konuya hiç girmeyelim...

Temyize giderler öyle böyle o ceza para cezasına döner, onu da ödemezler. Birşey çıkmaz yani sonuçta...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Abdürrahim Albayrak eger Karanı Polislere Vururken Alıp götürmeseydi oda ceza alacaktı..

Şimdi KANALD gösterdi..Olmaz böyle birsey ya..Hemde Polislere para verecekler..Önce polisler haksız yere Jopluyor bizimkilerde haklı olarak tepki gösteriyor...

Devletimiz uyuma

Abdürrahim Albayrak Herseyi Özetliyor !!!

[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=w6JP5rhUj2Y&feature=related[/YOUTUBE]
    Last edited by Emurafu : 15.Aralık.2007 at 20:36

Nesil
    2006

Yok böyle olay, şimdi Emre ile Kerem hayatı boyunca İtalya'ya gitmez olur biter. Verdinde ne oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamlar bakıyormuş Emre ile Kerem gelmiyor.İnterpolden kırmızı bülten kararı çıkartıyorlarmış birde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben böyle rezillik görmedim ney se inşallah hapise girmezler
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün Gece Abdürrahim AlbayrakTv8 de anlatıyor..Diyorki soyunma odasınıngirisinde Berkantı yatırmış polisler..Öyle joblar vuruyormuşki..Albayrak hemen üstüne atlamıs bana vurun diye..Birtanesi bir vurmus Agzım acık kaldı diyor..

Mesela bir gün idman varmış sarıyer tarafında Çok kar varmış..Sergen ben idmana gelemicem demiş..Albayrak yalanhaber olmasın diye sergeni armış demişki Sergen ben gelip seni sırtımda getirecem demiş..Sergen de hemen tamam abi ben geliyorum demiş sonra hemn gelmiş..

Albayrak ile futbolcular arası çok iyimiş..

Valla Albayrak neler anlattı daha..Albayrak yönetime girmeyi çok hakediyor...

İkiside bol bol İtalya ziyareti yaptılar göreceklerini gördüler bi daha gitmeyiverirler

Mesaj Yetkileri