1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Emre Aşık'a hapis cezası!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran video için sagol

Baran videoda Ümit karanda Polise vuruyor..Allahtan Karana hapis cezası gelmedi...Polisler bizim futbolcuları dövüyorlar..Bizimkilerde tepki veriyor..Bu kadar sacma bir olay olmaz..

Bizim Türkiyede Polisler taslanıyor birsey yok buda ilginç...

Su videoyu birisi izlese Lima ya ceza verir..Devletimiz uyumasın Bizde totti,Lima gibi oyunculara hapis cezası verelim...

UEFA bile romayı haksız buldu bir sürü ceza verdi..Ama bizim devlet uyuyor...

o maç tam bir rezillikti hala unutmam dün gibi hatırlarım futbolcularımızın nasıl dayak yediklerini eser özaltınderenin saçını çektiklerinde benim saçımı çekmişler gibi oldum o zamanın dışişleri bakanı rahmetli ismail cem de araya girip ağırlığını koymuştu gazetenin birinde atılan İTalyan başlığıda oldukça manidardı
    Last edited by Emurafu : 15.Aralık.2007 at 19:13

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Baran video için sagol

Baran videoda Ümit karanda Polise vuruyor..Allahtan Karana hapis cezası gelmedi...Polisler bizim futbolcuları dövüyorlar..Bizimkilerde tepki veriyor..Bu kadar sacma bir olay olmaz..

Bizim Türkiyede Polisler taslanıyor birsey yok buda ilginç...

Su videoyu birisi izlese Lima ya ceza verir..Devletimiz uyumasın Bizde totti,Lima gibi oyunculara hapis cezası verelim...

UEFA bile romayı haksız buldu bir sürü ceza verdi..Ama bizim devlet uyuyor...

o maç tam bir rezillikti hala unutmam dün gibi hatırlarım futbolcularımızın nasıl dayak yediklerini eser özaltınderenin saçını çektiklerinde benim saçımı çekmişler gibi oldum o zamanın dışişleri bakanı rahmetli ismail cem de araya girip ağırlığını koymuştu gazetenin birinde atılan İTalyan başlığıda oldukça manidardı

Bizim polisimizi dövselerdi o oyuncular da ceza alırdı. Karıştırmayalım, zaten sen de yazmışsın UEFA gereken cezayı verdi diye. İtalya'da kanunlar nasıl bilmiyorum ama polis dövmenin mutlaka cezası vardır. Ülkemizde de devlet memurlarının dokunulmazlığı var, o nedenle oyuncuların polisi dövmesiyle, polisin oyuncuları ya da oyncuların oyucuları dövmesi karıştırılmasın. Polis vurunca birşey olmazi polise vurunca ceza alırsın, sistemin yanlışlığı, o konuya hiç girmeyelim...

Temyize giderler öyle böyle o ceza para cezasına döner, onu da ödemezler. Birşey çıkmaz yani sonuçta...

Mesaj Yetkileri