1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Cimbom'a Kolombiyalı stoper

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bu Seneki Transfer Politikasını Begenmeyen Arkadaslarıma

Lincoln - Kalitesi Tartısılmaz Sakatlıklardan Bi Kurtulabilse

Linderoth: Boşuna Ona Terminator Demiyorlar Bitmek Tukenmez Enerjisi İle Tam Bi Yıldız

Nonda : Nonda ya Laf Yok Sakatlanmıs Olabilir Suanki Performansı Hor Gorulmemeli Pres Yapıyor Araya Paslar Atıyor Ayagında Top Tutuyor Geri Geliyor Attıgı Gollerle Takımı Sırtlıyor

Servet: Ayıboğan Servettttt Fenerdeyken Sevmezdim Adamı O Forma Altında Oldugu İcindi Galiba .Adam Her Gecen Gun Artan Performansı İle Formayı Kimseye Kaptırmaz.Milli Takımdada Emre İle Cok İyi Uyum İcindeler

Serkan Calık: Gelecekte Milli Takımın Vazgecilmezi Olur-Bence Owen Tarzında Bi Oyuncu Ozellikle Cok Fırsatcı

Barış Özbek: Bu Seneki Transferlerin En İyilerinden Formanın Hakkını Veriyor Tecrübe Kazandıkca Takımın Vazgecilmezleri Arasına Girecek

Orkun Usak : İlk Geldigi Gunlerde Kalemiz Emin Ellerdemi Acaba Demiştim Artık Emin Ellerde Diyorum.Son İki Mac F.Bahce ve Sivasspor Maclarındaki Kurtarışları İle Kalitesini İspatladı

Bouzid: Tek Begenmedıgım Transfer Olarak Gosterebilirim.Kucuk Takımlarda Oynayacak Kapasiteye Sahip.

Transfer Olarakta Emre Aşık Geri Gelsin Yeter.Ben Yonetimin Toması Gonderip Bouzid i Neden Aldıgını Çözebilmiş Değilim
    Saygılarımla
    Last edited by asrayl : 16.Aralık.2007 at 01:37

Mesaj Yetkileri