-
15.Aralık.2006, 07:46
Bu Seneki Transfer Politikasını Begenmeyen Arkadaslarıma
Lincoln - Kalitesi Tartısılmaz Sakatlıklardan Bi Kurtulabilse
Linderoth: Boşuna Ona Terminator Demiyorlar Bitmek Tukenmez Enerjisi İle Tam Bi Yıldız
Nonda : Nonda ya Laf Yok Sakatlanmıs Olabilir Suanki Performansı Hor Gorulmemeli Pres Yapıyor Araya Paslar Atıyor Ayagında Top Tutuyor Geri Geliyor Attıgı Gollerle Takımı Sırtlıyor
Servet: Ayıboğan Servettttt Fenerdeyken Sevmezdim Adamı O Forma Altında Oldugu İcindi Galiba .Adam Her Gecen Gun Artan Performansı İle Formayı Kimseye Kaptırmaz.Milli Takımdada Emre İle Cok İyi Uyum İcindeler
Serkan Calık: Gelecekte Milli Takımın Vazgecilmezi Olur-Bence Owen Tarzında Bi Oyuncu Ozellikle Cok Fırsatcı
Barış Özbek: Bu Seneki Transferlerin En İyilerinden Formanın Hakkını Veriyor Tecrübe Kazandıkca Takımın Vazgecilmezleri Arasına Girecek
Orkun Usak : İlk Geldigi Gunlerde Kalemiz Emin Ellerdemi Acaba Demiştim Artık Emin Ellerde Diyorum.Son İki Mac F.Bahce ve Sivasspor Maclarındaki Kurtarışları İle Kalitesini İspatladı
Bouzid: Tek Begenmedıgım Transfer Olarak Gosterebilirim.Kucuk Takımlarda Oynayacak Kapasiteye Sahip.
Transfer Olarakta Emre Aşık Geri Gelsin Yeter.Ben Yonetimin Toması Gonderip Bouzid i Neden Aldıgını Çözebilmiş Değilim
Saygılarımla
Last edited by asrayl : 16.Aralık.2007 at 01:37
Mesaj Yetkileri