Yahu GEnçlerbirliği çok mu iyi oynadı yapmayın yahu? Uzaktan şutlarla etkili oldular. Fenerbahçe yürüyerek hakeme rağmen 3 puanı aldı. Lugano ve Edu olmasa da haftaya sorun olmaz. Büyük maçlardan korkmuyoruz zaten. Alt sıradaki takımlara puan kaybediyorduk, bugün kaybetmedik, mutluyuz.

Baldı, şansdı falan filan... Sonuçta kazandık, hakeme rağmen kazandık. Yöneticilerin susmaması lazım kazandık diye. Haklarını aramalılar.

Penaltıyı vermiyorsun, (oyuncuya bakmak yeterli penaltı olduğunu anlamak için) sonrasında dönen pozisyonda Lugano kart görüyor. Daha 60. dakikada Kerem'in 2. sarıdan atılması gerekirken hakem kartı çıkaramıyor, durmadan sert hareketler, fauller... Ve kazanan herşeye rağmen Fenerbahçe.

Tebrikler Fenerbahçe. Gençlerbirliği baskı kurdu lafına da katılmıyorum, neredeyse %70'e yaklaştı topla oynama oranı, nasıl baskı onu da göremedim ben. Tehlikeli atakları olduğu doğrudur, bizim de kaçırdığımız pozisyonlar var. Sonuçta kazandık ama dersler çıkarmak gerekiyor bu maçtan. Semih gole kadar topa değmedi sanırım ama 2 tane güzel golle puanı getirdi.