Diego yu almak zor oldu diyorsun sen teklif yaparken A.C Milan maydonoz olmadı mı?Ben ne zaman transfer yapmaya kalkışsam ya Milan ya Fenerbahçe maydonoz oluyor
Diego yu almak zor oldu diyorsun sen teklif yaparken A.C Milan maydonoz olmadı mı?Ben ne zaman transfer yapmaya kalkışsam ya Milan ya Fenerbahçe maydonoz oluyor
kardeş bi beşiktaşlı olarak başarılarının devamını dilerim hayran kalmamak elde değil kariyere bu arada diego dalga geçmiyor değil mi milletlehemen hemen her maç golü var yahu tebrikler kardeş..
Kadro'm harika.. Gerçekten çok iyi bir takım olduk..
Yorumun için saol..
Transferde hiçbir zorluk yaşamadım.. Bastım parayı aldımYalnız transfer bütçesi dibe vurdu, 0
Bir Beşiktaşlı olarak takımı buralara kadar getirmek bana büyük zevk veriyor.. Ayrıca Diego bu lige fazla
--
Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. Maç
--
Turkcell Süper Lig 20. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç
--
Turkcell Süper Lig 21.Hafta
![]()
Last edited by Aykan19o3 : 17.Aralık.2007 at 19:52
İnter maçı hariç güzel.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bir İnter maçında tökezlemişsin ama o da olur o kadar.Sonuçta Milano deplasmanı![]()
İnönü'de rövanşı alırsın
Saol.. Inter'e deplasmanda tutunamadık..
--
Doğru söyledin sonuçta Milano deplasmanı
--
Alıcam inşallah.
--
Turkcell Süper Lig 22. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maç
Mehmet Topuz benim adıma çok önemli bir gol'e imza atıyor ve Çeyrek Final'deyiz!!!
--
Turkcell Süper Lig 23. Hafta
---
Turkcell Süper Lig 24. Hafta
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rakibimiz : Sporting CP.
Last edited by Aykan19o3 : 17.Aralık.2007 at 22:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İnter'i elediysen Sporting'i çok rahat elersin![]()
sporting'i de elersin bence
S.Lizbon'u cok kolay elersin hatta fark bile atarsın (:
İnşallah öyle olucak rahat eliycem..
Eliycem umarım.
Fark atabilirim
--
Turkcell Süper Lig 25. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç
0-1 geriye düşsekte iyi oyun ile 4 gol birden attık ve çok büyük avantaj elde ettik.
Harikasın,Yarı Final garanti![]()
İlk maç 4-1 olunca garanti oldu gibi.
--
Turkcell Süper Lig 26. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç
Tek kelime ile inanılmaz bir maçtı.. 50. dakika'ya kadar ezildik ve 3-0 geriye düştük. 3-0 elenmemize neden olucak sonuçlardan biri idi.. Fakat takımım 50. dakikadan sonra üstündeki yükü attı ve 59. dakika Dica ile durumu 3-1 yaptı.. Derken iyice kendimize geldik ve 70. dakikada Tello ve 80. dakikada Diego ile 3-3 yapıp Adımızı Yarı Final'e yazdırdık.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final rakibimiz Villarreal
işte Bjk farkı
sana da hep kolay rakipler geliyor.Villarreal'i de geçersin![]()
şampiyonlar ligi şampiyonluğu bekliyoruz senden villarreali elersin
Ben dedım fark atarsın diye
Villa'yı da eleyip adını finale yazdıracagına eminim..
Çok iyi maçlar olmuş , Villareal'de zorlanabilirsin ama geçersin
Oooooooo tebrikler süper zaferler Villareali elersin
Tebrikler.Villareal sana rakip olamaz,finale çıkarsın diye düşünüyorum.Başarılarının devamını dilerim..
Tebrikler süpersin.Villarreal'e de fark atar finale kalırsın![]()
Coşmuşsun kardeşim![]()
Sana birşey soracaktım da.Mümkünse bize taktiğini anlatır mısın?Hatta daha kısa yoldan buraya koyabilir misin?Çok merak ettimde bu başarıyı getiren taktiği.Bende Beşiktaş'ım ama hazırlık maçlarım rezalet geçti.
Hep şanslı kuralar çektim ama olcak o kadar azıcıkta şans gerek bu işte
İnşallah Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu alıcam.. ümidim var
Umarım final'dede görürüm Beşiktaş'ımı
Zorlanırım gibi geliyor banada. ama elimden geleni yapıcam.
Eliycem Villarreal'i inanıyorum buna.
Villarreal her ne kadar zayıf gibi görünsede sonuçta ŞL yarı finalFavori yok, ama benim ümidim tam
Villarreal'ede fark atıcam inşallah
Sizler varken coşmamak elde değil
Yarın %90 koyarım taktiği.
--
Son 3 Maç
Ve Turkcell Süper Ligde şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.
--
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1. Maç
![]()
Last edited by Aykan19o3 : 19.Aralık.2007 at 00:13
Vay tebrikler gene de Yarı Finalde deplasmanda beraberlik.Bence çok iyi.İnönü'de büyük taraftarınla turu geçersin ve adını finale yazıdırırsın.
Taktik'i çok merak ettim.Yarını bekliyorum![]()
deplasmanda beraberlik iyidir inönü de çarşının mükemmel desteğiyle final vizesini alırsın
merhabalar.öncelikle basarıların muazzam tebrik ediyorum.bende taktiği bizimle paylasmanı cok isterim.bende besiktasla oynuyorum ama samp. liginde en fazla guruptan cıkabiliyorum.deplasmanda ve ic sahada kullandıgın taktikleri paylasırsan cok sevinirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bişey daha soracagım
kullandıgın oyuncular dica dısında aynı.biz baska oyuncular kullansak aynı sonucları alabilirmiyiz.
mesela ilerde diego tardelli
amc ve mc de pablo piatti marko marin vs vs...
sağ kanatta özer hurmacı
dmc de cisse yi kullanıyorsun sanırım?yetersiz değilmi
kalede daha sağlam bi gk (hakan ve rüstü özellikle avrupa maclarında yetersiz kalıyor)
Last edited by kekeseref : 19.Aralık.2007 at 02:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Harika İnönüde biter bu iş.
devamını bekliyorum
Nihat eski takımına atmış. İnönü'de geçersin Villareal'i.
süpersin yav başarıdan başarıya.. inönüde bu iş biter müthiç taraftarımızla![]()