Yeni takımında başarılar abi.Uefa'da rahatsın.Ama ligde biraz perişan bir hal var uefa da zorlanmassın.Takviye şart gibi duduryor.Ne düşünüyorsun transfer hakkında?
Yeni takımında başarılar abi.Uefa'da rahatsın.Ama ligde biraz perişan bir hal var uefa da zorlanmassın.Takviye şart gibi duduryor.Ne düşünüyorsun transfer hakkında?
Yeni takımında başarılar Serkan Abi,ilk maç çok güzel olmuş![]()
Burdan şampiyon bile yaparsın abi sen
Başarılar...
hakkaten de taktik oturtamamışsın abi![]()
Abi tam bir beraberlik takımı olmuşsun ama ben eminim ki sen toparlanırsın abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Olmuyor, gitmiyor ne yaptıysak. Artık tek çözüm takıma daha fazla zarar vermeden ayrılmak.
İtalya'ya ve İtalyan Futboluna uyum sağlayamadık. İleride tekrar bu ülkede takım çalıştırmak isterim, demek ki şu anda bunun için yeterli değilmişim. Türkiye'ye dönüyorum.
İtalya basınında arkamdan Türk hocanın yetenekleri Türkiye'de sadece. Denizden çıkmış balık gibiydi, şeklinde yorumlarda bulundular. Bir nebze haklılar, şimdi tekrar Fenerbahçe'de olduğum gibi başarılı olmak.
"YÜCE ATATÜRK"
Sağlık olsun Serkan abi buda bir deneyimdi.Türkiye'de hangi takıma dönmeyi düşünüyorsun yada hangi takımlardan teklif var?
Teklif geldi ve kabul ettim. Fenerbahçe'den sonra gerçekten değişik bir kulüple anlaştım. Bakalım gelen tepkiler ne olacak? Türkiye'de ilk yarı sona erdi, fazla bütcemiz yok, bakalım yeni takımımızda neler yapabileceğiz?
Acaba Özışık hangi takımla anlaştı? Gelişmeler az sonra sizlerle...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bekliyoruz Mr. Özışık.. (:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bence Galatasaray'a gitti![]()
İstanbul Büyükşehir Belediyespor?![]()
Gaziantepspor'a gitti bence Serkan abi.
Fenerbahçeli olduğunu her fırsatta söyleyen ve 2 sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Serkan Özışık, başarısız geçen İtalya macerasının ardından Türkiye'ye döndü.
Türkiye'ye dönüşü de muhteşem oldu. Fenerbahçeli Özışık Galatasaray ile anlaştı. Özhan Canaydın'ın ayrılmasından sonra kulüp başkanlığına seçilen Nihat Bulanık, sezon sonuna kadar Özışık ile anlaştıklarını, bu konuda camiadan tepki alacağımızı göze aldığını, Galatasaraylı olan Kalli ve Hagi 3 sezondur takımı bir türlü üst seviyeye çıkaramadı. Biz seçimi yaparken tuttuğu takıma değil, gerçekleştirdiği başarılara bakarız, dedi.
Özışık ise; Ben profesyonelim, bugün buradayım, yarın Beşiktaş'ın başına da geçebilirim. Mustafa Denizli gibi 2 takımı da şampiyon yapan bir hoca olarak tarihe geçmek istiyorum. Şu anda 7. sıradayız, hedef şampiyonluk, dedi.
"YÜCE ATATÜRK"
Demiştim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Fenerbahçe'yi UEFA Kupası şampiyonu yaptın ama bu hareketinle efsane olamadın Serkan bey!
Last edited by MeMo : 19.Aralık.2007 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vaaay Galatasaray demek.İlginç bir tercih olmuşBaşarıyı burda yakalarsan Fenerliler tepki gösterebilir
![]()
inşallah galatasaray ile daha buyuk basarılara imza atacaksın inanıyorum sana![]()
Öncelikle başarılar.Transfer bütçen ne kadar??Takviye Yapacak mısın?
Evet yapacağım, Carrusca'yı satabilirsek artacak.Şu anda 3 milyon dolar. 1 genç forvet aldık Arjantin'den. Sağ kanat, stoper düşünüyoruz. Para kalırsa bir de kaleci alabiliriz.
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray'da da başarılar Serkancım.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ya bu dünyada herşey olur Serkancım... Bi bakmışın sen Galatasaray'ın ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü bi bakmışın ben Galatasaray'ın sen Fenerbahçe'nin teknikdirektörü.. mühim olan sana bişe olmasın. boşveeeerr...
en iyi şeyi yapmışsın.. tebrik ederim. zaten türkiyede bu durum anlaşılamadığı için hala futbolumuz (bana göre) yerlerde sürünüyor ya..
Bence Lincoln'e alternatif bulabilirsen satmalısın çok iyi fiyata elden çıkarabilirsin..
Teşekkürler destek veren arkadaşlara...
Aynen öyle Çağrı'cım. Ben Fenerbahçeliyim, bunu gizlemiyorum ama şu anda da Galatasaray'ın başarısı için çalışıyorum. Galatasaray içib birşeyler yapıyorum ve şu anda mutluyum.
İlk transferimiz Uruguay'dan oluyor. Aslında pek kaliteli bir oyuncu değil ama faydalı olacaktır;
İkinci transferimiz Arjantin'den bir defans;
İlk maçımız Eskişehirspor ile kupa maçı;
Lincoln'den 3 sezondur faydalanamamışlar. Bu sezon 1 gol 5 asist yapmış sadece. Ben ona kariyerinin en iyi dönemini yaşatmak istiyorum, o nedenle satmayı düşünmüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Giresunspor'dan Emrah Cole'u takımda görmek isterim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Transferler çok güzel Serkan abi çok beğendim.Çok iyi de başlamışsın.Devamını merakla bekliyoruz![]()
vacco takımında alex diye bir oyuncu var başka klüpler almamişsa lincoln yerini çok rahat doldurur