-
18.Aralık.2006, 08:34
alabilirsin artık fmde hile dede hilesiz oyunun kurdu olduğum için ihtimalleri söyleyim
1- Klüp parasal sıkıntıda olup alacaklılar klübe el koymuş olabilir böyle olunca çok pahalı futbolcuları bile ilginç fiyatlara satabiliyorlar.
2- Büyük bi ihtimalle baktınmı bilmiyorum aldığın oyuncunun yeteneği ve potansiye küçük bir takımda oynadığı için düşmüş aslın kötü bir oyuncunun kalan göstermelik oyuncu özellikleri seni yanıltmış tır oyuncunun yeteneğine ve ptansiyeline bak fm modifierle felan 16 milyon euroluk bir oyuncunun yeteneği 150-170 potansiyeli 160-180 civarında olmalıdır
3- Bakmadım ama oyuncunun yaşı ilerlemişse ucuza satılır mesela maldini, cafu felan gibi oyuncular çok çok ucuz yaşı nedeniyle
başka ihtimal aklıma gelmiyo belkide bir hata
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birde benimde başıma geldi böyle bir olay fenerbahçe ile sezonun 2. yarısında olur ya belki alırım diye r.madrid den marcelo ya 8 mn ytl teklif ettim real 10 mn istedi 11 mn ytl m vardı kabul ettim marcelo kadroya bile girememekten bıkmış olmalıki benim teklifimi kabul etti gerçi adam anahtar oyuncu olarak haftada 60.000 ytl verdim realde 2.300 mü ne kazanıyodu ilginç bir şekilde sezon sonuna transfer ettim hatta ss de göstermek isterdim ama bilgisayar kritik bi hatadan dolayı format yeni save mave hiç bişe kalmadı
Last edited by myeren : 19.Aralık.2007 at 02:26
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri