Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 14 / 39 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    34

Abi Kolay Gelsin Ben Yanlışlıkla Hayır Dedim Sanırım, umarım Başarılı Olursun Galatasaray'ımızı En Iyi Yerlerde Görmek Isteriz. En Az 2 Sezon Galatasarayda Kalmanı Bekliyoruz
    Bagımsız Taraftar Oluşumu ultrAslan arkanda
    Fenerbahçe Taraftarının ve Başkanının Söyledigi Kötü Sözlere Aldırma. Biz Arkandayız Halaa Oyuncu Arıyormusun? Sag Kanada

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aradığım oyuncuyu Burkino Faso'da buldum.

İlk tercihim değildi ama yine de alternatifsiz sağ kanada alternatif sağladı;

3. maçımız da grupta son maçımız, 2-0 kazanarak 9 puanla gruptan çıkıyoruz. Çeyrek Finalde rakibimiz Kayserispor.

Şimdi sol kanat bakıyorum, Hakan Balta'nı yedeği olabilecek. Şu anda tek sıkıntım Arda'yı oynatacak yer bulamadım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

defansa aldığın arjantinli arkadaşın özellikleri mükemmel Serkan. umarım gerçekten faydalı bir adam olur. gerçi bu kadar iyi özelliklere hem de bu yaşta sahip olup heralde iyi olmayacak adam yoktur. bunun kıymetini bilmelisin bence. hem oyuncunun oyunundan kar sağlamalısın hem de bi zaman sonra bu yararı cash (nakit) olarak değerlendirmelisin. bu özelliklerde bir oyuncunun ileri de çok büyük yıldızlardan biri olacağını düşünüyorum.

gelelim bir diğer transferin oan uruguaylı oyuncuya. açıkçası arjantinliyi görünce uruguaylı solda sıfır kalıyor ama nasıl olduğunu anamadığım bi şekilde ama antep maçında man of the mantch seçilmiş tebrik etmek lazım.

demek ki burdan ne çıkarıyoruz:

İŞ HOCADA BİTİYOR!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Abi Türkmü Sol Kanat Arıyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İkinci maçında da maçın adamı oldu Çağrı, Uruguaylı. Zaten özellikleri pek iyi olmasa da oynatabileceğimi düşündüğüm için seçtim kendisini.

Bir de çaktırmayın Arjantinli oyuncuyu 35k'ya aldım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bir de çaktırmayın Arjantinli oyuncuyu 35k'ya aldım.
    evet fark ettim. diyorum ya tam düşeşe gelmiş. en son Ribery böyle düşeşe gelmişti bize galiba. dikkat et kaçırma bu çocuğu da...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Abi Türkmü Sol Kanat Arıyorsun ?
    Yok yabancı, potansiyeli olan genç bir oyuncu olacak sanırım o da. Bouzid'i gönderebilirsem bir defans belki, bir de orta sahanın göbeğinde oynayabilecek, Linderoth'un yedeği olabilecek bir oyuncu alabilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Leonardo'ya bakabilirsin Ajax 2 deydi tam bir sol açık..Hem de ucuz..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yok yabancı, potansiyeli olan genç bir oyuncu olacak sanırım o da. Bouzid'i gönderebilirsem bir defans belki, bir de orta sahanın göbeğinde oynayabilecek, Linderoth'un yedeği olabilecek bir oyuncu alabilirim.
    Mikel Balenziaga , Billy Jones bir bak Istersen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uruguaylı 3. maçında da gol attı ama maçı kazanamadık maalesef. İlk maç 1-1 sona erdi, deplasmanda kazanabileceğimize inanıyorum.

Leonardo bize aşar, diğerlerinin birini bulamadım, diğeri de kanatta tek başına oynayamayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Vay be Serkan'a bak sen Galatasaray'a gelmiş Ben fm2006'da Roma ile 11 sene üst üste şampiyon olmuştum o kariyeri hatırlattın bana Şimdi canım çok fm oynamak istedi aylardır oynamıyorum ama zamanda yok oyun oynamaya en iyisi ben hiç kariyer falan okumayayım Sana başarılar

Galartasaray'da başarılar Serkan abi,dediğin gibi profesyonellikte olur böyle şeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

öncelikle başarılar sonrasında bir taraftar gozuyle anlaşmanı dogru bulmuyorum profesyonelce bakarsak tabiki çalıştırabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Helal olsun Serkan abi Galatasarayı çok iyi yerler getireceğini eminim abi inşallah Şampiyonlar ligi şampiyonu da olursun Galatasarayda.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Vay be Serkan'a bak sen Galatasaray'a gelmiş Ben fm2006'da Roma ile 11 sene üst üste şampiyon olmuştum o kariyeri hatırlattın bana Şimdi canım çok fm oynamak istedi aylardır oynamıyorum ama zamanda yok oyun oynamaya en iyisi ben hiç kariyer falan okumayayım Sana başarılar
    Teşekkürler İbo. Bence de sen uğrama buralara o zaman.

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Galartasaray'da başarılar Serkan abi,dediğin gibi profesyonellikte olur böyle şeyler.
    Quote Originally Posted by squash View Post
    öncelikle başarılar sonrasında bir taraftar gozuyle anlaşmanı dogru bulmuyorum profesyonelce bakarsak tabiki çalıştırabilirsin
    Teşekkürler, ankette de başa baş bir durum söz konusu.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Helal olsun Serkan abi Galatasarayı çok iyi yerler getireceğini eminim abi inşallah Şampiyonlar ligi şampiyonu da olursun Galatasarayda.
    Yok yahu, ligde şampiyon olalım, o bile başarıdır.
    Last edited by Sekopej : 19.Aralık.2007 at 13:07
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ankaraspor maçında yeni 3 yabancıyı oynatmadım, mevcut kadromuz eler yapabilecek onu görmek istedim. Deplasmanda kazandık. Serkan Çalık'ı bu sezon hiç oynatmamış Hagi. Fakat ben onu kullanmak istiyorum. Ümit Karan yerine 11'de Serkan'a şans vereceğim.

3 yeni yabancıdan 2'si ilk 11'de başladı. Uruguaylı yine golünü attı, asistini yaptı. Serkan da şanssızdı. 1'den fazla gol atabilirdi, fırsatları değerlendiremedi. 2. devre 2 maçımızı da kazandık, lider Beşiktaş'ın 9 puan gerisinde 5. sıradayız.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

UEFA'yı alırsın artık Serkan abi.Bu taraftar seninle gurur duyuyor

Fenerli teknik direktör istemiyoruz,Serkan Özisik istifa

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

120 dakikalık mücadelenin ardından maçı kazanan ve yarı finale kalan taraf biz oluyoruz. Oyuncularımı bu başarıdan dolayı kutluyorum fakat kondüsyonlarının bu derece düştüğü için de onlara kızgınım. Bu günlere hiç hazırlanmamışlar.

Oyuncuların çöğu yorgun olduğu için Denizlispor maçında farklı oyunculara şans verdim. 20. dakikada 1-0 geriye düştük, 31. dakikada Linderoth 2. sarıdan atıldı ve 10 kişi kaldık. Şanssızlıklar üst üste geliyordu. Devre arasına kadar Sabri'yi orta sahada tek bıraktım.

Devre arasında 2 forveti etkisiz oldukları için oyundan aldım. Hasan Şas'ı orta sahaya, Necati'yle Ümit Karan'ı da forvete koydum. Oyun dengelenmişti. Son yarım saate girilirken riski göze aldım ve 2 defansa dönüp forveti üçledim. Tam değişiklik yapıldığı sırada 2.golü yedik. 3 forvetle saldırsak da sadece 1 gol bulabildik. Galatasaray ile ilk mağlubiyetimi aldım.

Ve Ali Sami Yen'de Fenerbahçe ile oynuyoruz. Eski öğrencilerime karşı mücadele edeceğim. Garip bir duygu.

Servet ve Uğur'un 2 ıskasıyla maçı Fenerbahçe 2-0 kazanıyor. Bu maçtan sonra bazı taraftarlar, Fenerli hoca getirirsen Fenere böyle yenilirsin tarzında sitem ediyorlardı.

Ben gerçekten kazanmak istiyordum fakat olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yoksa bilerek sevdiğin takıma mı yenildin Serkan abi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi seni destekliyorum kararında.Başarılar..

Bu maçtan sonra bazı taraftarlar, Fenerli hoca getirirsen Fenere böyle yenilirsin tarzında sitem ediyorlardı.
    Adamlar haklı.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Serkan abi seni destekliyorum kararında.Başarılar..

Adamlar haklı.
    Şemsi'ye aynen katılıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Serkan abi bu maç için soruşturma başlatıcam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok yahu, Fenerbahçe güçlü takım, çıktı sahada yendi bizi, başka bir şey yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok yahu, Fenerbahçe güçlü takım, çıktı sahada yendi bizi, başka bir şey yok.
    FİFA'Ya mı başvursam

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Türkiye'nin YENi GAZETESİ FUTBOL FANFİNİFON'UN usta kalemi Çağrı Zorkol Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrası Serkan Özışık hakkında ilginç iddaalarda bulundu. İşte Çağrı Zorkol röportajı : (Turksportal Farkıyla)

Çağrı Bey ne düşünüyosunuz Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla ilgili?
    Ne mi düşünüyorum? Bu sorulur mu? Daha ilk günden beri profesyonel bir teknik adam diye geçinen Galatasaray menejeri Serkan Bey'in maçı sattığını tabii ki de.. Daha ne düşüneyim?? Hangimiz böyle düşünmüyoruz ki.. Üstelik geçen günkü Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda da sayın başkana bu konudaki görüşlerimizi ilettik ve neler olacağını da söyledik. Ama inanmak istemedi kendileri. Umarım şimdi inanmışlardır.

Nası yani? Maçta şike mi vardı?
    Tabii ki de... Sonuçta Serkan'ın geçmişini hepimiz biliyoruz. Tamam başarı sağlamış olabilir. Ama sonuçtan nerden geldiği belli. Ayrıca telefon kayıtlarına baktığınız zaman maçtan bir gün evel Fenerbahçe Başkanı'yla konuştuğunu da göreceksiniz. Bunların hepsi kayıtlarda var. Galatasaray'a bir komplo kuruluyor bunu bizler söylüyoruz, divan kurulumuz söylüyor. Ama başkanımız hala olayların farkında değil.

Nası ispatlayabilirsiniz peki?
    İspatlamaya gerek yok. Sonuç zaten gayet açık ve net. ve iddaa diyorum ki Serkan Bey Galatasaray'da yapamayacak. Sezon sonunu zor çıkartacak. Galatasaray'ın büyüklüğünü kaldıramayacak. Nasıl ki yurt dışında yapamadı? Galatasaray'da da yapamayacak. Onu anca Fenerbahçe paklar. Başka hiç bi yerde yapamaz o.

Evet Çağrı Zorkol böyle açıklamalarda bulundu. Şimdiki merak konusu Galatasaray Menejeri Serkan Özışık'ın Çağrı Zorkol'un bu açıklamalarına nasıl cevaplar vereceği. Herşeyi çok yakında yeni spor gazeteniz FUTBOL FANFİNİFONU'nda okuyabilirsiniz.

Saygılarımla;
    Usta Gazeteci
    Cevat Kelle
    [email protected]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

cevat kelle kim abi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post

Çağrı Bey ne düşünüyosunuz Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla ilgili?
    Ne mi düşünüyorum? Bu sorulur mu? Daha ilk günden beri profesyonel bir teknik adam diye geçinen Galatasaray menejeri Serkan Bey'in maçı sattığını tabii ki de.. Daha ne düşüneyim??
    Hehehe cidden hepimiz böyle düşünüyoruz

Nası yani? Maçta şike mi vardı?
    Tabii ki de...

Nası ispatlayabilirsiniz peki?
    İspatlamaya gerek yok. Sonuç zaten gayet açık ve net. ve iddaa diyorum ki Serkan Bey Galatasaray'da yapamayacak. Sezon sonunu zor çıkartacak. Galatasaray'ın büyüklüğünü kaldıramayacak.
    Bunda bu kadar emin değilim Birşeyler yapacaktır Serkan abi.

Bu arada teşekkürler yazı için Çağrı abi.Gülerek okudum Bu haberler doğru mu acaba?

Serkan Bey'den resmi bir açıklama bekliyoruz...

Cevat Kelle

Serkan abi bir basın toplantısı bekliyoruz açıklamalar hakkında nedir,ne oluyor?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!!!!

ÇAĞRI ZORKOLLA KONUŞAN SERKAN ÖZIŞIK ONA NELER SÖYLEDİ???

HANGİ FOTOĞRAF SERKAN ÖZIŞIK'IN MENEJERLERLİK KARİYERİNİ BİTİRECEK???

Usta gazeteci Cevat Kelle yine kendini aşarak Çağrı Zorkol ve Serkan Özışık'ın konuşmalarının kaydını aldı. İnternet özel kayıt yapan Cevat Kelle inanılması güç ama gerçekten doğru olan bir görüntü elde ve bu görüntüyü bütün basına verdi.

İŞTE SERKAN ÖZIŞIK'I BİTİRECEK EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:

Usta Araştırmacı ve Futbol Fanfinifonu adlı gazetenin araştırmacı futbol yazar Cevat Kelle size son haberleri vermeye devam edecektir.

Saygılarımla;
    Cevat Kelle
    [email protected]

Sayfa 14 / 39 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri