Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - A.Wien | UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaşlar uefa kupası kura cekimi ile ilgili ben yarın konu açarım şimdilik konusmayalım

Bütün herkez Leverkusen istiyor(gurbetci farkı) veya getafe..Yunan takımı istenmez heleki panatinaikos cok formda çünkü...

Bir bayern Münih elesek süper olur

HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR...

Türk takımları her zaman grublardan zar zor cıkar..hiçbir zaman bir türk takımı rahat rahatcıkmadıki..Milli takımda bile bunu yasıyoruz..

Bunlar Herkez ders oldu...İleriye bakalım...

HERKEZE İYİ BAYRAMLAR !!!
    Last edited by Emurafu : 20.Aralık.2007 at 02:09

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    En mantıklısı Panathinaikos, Getafe çok ters bir ekip...
    akşam ki maçtan sonra panathinaikos yerine atletico olcak ona göre yorum yap

rakip farketmez

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kötü bi durum.Üzücü hatta..sevinemiyorum açıkçası..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

atletico gelmesinde kim gelirse gelsin..bayern dahil

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray elenmedi ve bir üst turda.Her ne kadar iyi futbol ile olmasada..İlerisi için ise bazı şeyler düzelebilir ve şansımız artar.Tabii bu gelecek rakibede bağlı ama Galatasaray'ın pek ilerleyeceğini sanmıyorum.Tahminim en fazla bir tur daha geçer.İnşallah ben yanılırım..
    Tebrikler Galatasaray..
    So what?
    Saike

Tebrikler Galatasaray.Her ne kadar kaderi başkalarının elinde olupta çıksada,grup maçlarında umut verici bir futbol olmasa da,Galatasaray son 32'de artık.Devre arasında doğrular,yanlışlar eğrisi düzüne konuşulmalı,Galatasaray nasıl Avrupa'da ilerler diye hesaplar yapılmalıdır bence.Yoksa şu anki durum vahim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray kendi üzerine düşeni bile yapamadı. Fakat tur turdur. Tebrikler..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray çok şanslı bir takım gerçekten de
    Hiçbirşey yapmadan gruptan çıktı...
    Tebrikler ve ilerki turlarda başarılar.

Emrah bak yine uğrulu geldim GS ye

Sahasında Helsinborg & Wien i yenemeyerek bence haketmedi çıkmayı GS ama önemli oılan çıkmaktı Tebrikler..

Galatasaray haketmedigi bir gruptan cikti,dogrudur.Ama Panionios cok mu haketti ? Bu takim 3.olarak gruptan ciksaydi üzülürdüm gercekten.Bunlara deplasmanda 3 tane attik.Bir de isin bu yanindan bakmaliyiz.Her ne kadar grupta kendi gücümüzü gösteremedigimiz icin üzgün olsam da gruptan ciktigimiz,ve ilerki turlarda sakatlarin ve yeni transferlerin gelecegi takim öbür turlarda basarili olacagini düsündügüm icin mutluyum.

Hatirlayin Uefa Kupasini aldigimiz sene Milan`i nasil yendigimizi ?
    Milli takimin Dünya Kupasinda nasil ilerledigini?
    Bizim Besiktas`i 90.dakikalarda 2 gol atipta nasil yendigimizi ?

Yani futbol mucizeler oyunudur,hicbirsey kesin degildir.

Gruptan cikmamizi saglayan Bordeaux`a tesekkürlerimizi iletmeyi borc bilmeliyiz.Biz onlar hakkinda neler düsünmüsken,bizi mahcup ettiler,helal olsun!

Simdi önümüze bakma zamani,geride ne oldugu önemli degil.Galatasaray grup maclarinda oynadigi futbolla ölcü alinmamali,cünkü Galatasaray bu degil ! Bunu hepimiz cok iyi biliyoruz ! Gercek futbolumuzu oynayacagimiz zaman,yenemeyecegimiz takim yok !

Bu takima daha yeni transferler gelecek.Takimda cok degisiklikler olacak.Bu nedenle ben ilerisi icin umutluyum,önümüzde Kalli engeli olsa da...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Baran panionios'la galatasarayı mı kıyaslıyorsun sen yoksa? panionios'un gruplara kalması bile devasa bir başarıdır.
    Futbol tarihi boyunca galatasaray en büyük yatırımını yaptığı bu sene , - para bakımından - böyle bir hüsran yaşaması açıkçası üzdü beni.Tur turdur tamam kabul ediyoruz ama'sı var bunun...Ayrıca o kadar para harcandıktan sonra yeni transfer falan olacağını sanmıyorum.3 sezon transfer yapmadan geçirdi galatasaray çok ucuza kapattı.Biriken paralarla bu sene bolca harcadı zaten para..
    Tek ümidimiz ilerki turda kolay bir rakip gelir Galatasaray en az yarı görebilir..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Baran panionios'la galatasarayı mı kıyaslıyorsun sen yoksa? panionios'un gruplara kalması bile devasa bir başarıdır.
    Futbol tarihi boyunca galatasaray en büyük yatırımını yaptığı bu sene , - para bakımından - böyle bir hüsran yaşaması açıkçası üzdü beni.Tur turdur tamam kabul ediyoruz ama'sı var bunun...Ayrıca o kadar para harcandıktan sonra yeni transfer falan olacağını sanmıyorum.3 sezon transfer yapmadan geçirdi galatasaray çok ucuza kapattı.Biriken paralarla bu sene bolca harcadı zaten para..
    Tek ümidimiz ilerki turda kolay bir rakip gelir Galatasaray en az yarı görebilir..
    Demek istedigimi anlamadin.Panionios ile degil ben gruptaki hicbir takimla kiyaslamam Galatasarayi.Hepsinden güclü takimiz,tamam üzüntülüyüz,buruk bir sevinc yasiyoruz ama ben olaya iyi yönden bakmaya calisiyorum.Yani bu takima transfer yapilacak,ben adim gibi eminim.Stoper,forvet alinacak.Lincoln,Linderoth,Ayhan geri dönecek,Hakan Balta Uefa listesinde olacak.Bu yüzden umutluyum.Oynanan futbolu konusmak bile istemiyorum,okadar berbat ama bu bizim gercek futbolumuz degil.Istedigimiz zaman nasil oynadigimizi hepimiz gördük.Eger Kalli biraz takimi toparlarsa bu takim iyi isler basarabilir,ben böyle düsünüyorum.Ya da inanmak istiyorum buna ...

Mucize eseri gruptan çıktık şimdi eğer rakibimiz Bayern veya Atletico Madrid dışında kim olursa olsun o takımı eze eze yenmekten başka şansları yok telafi etmek zorundalar...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Gercek futbolumuzu oynayacagimiz zaman,yenemeyecegimiz takim yok !
    Inter, Bayern , Real , Man Utd , Arsenal , Chelsea , Barcelona , Atl Madrid , Villarreal , Tottenham , Zaragoza , Liverpool , Werder Bremen , Hamburg , Ajax , Lyon , Porto , Sporting , Benfica , Man City , Schalke , Valencia , Milan , Roma, Juventus, Lazio , Fiorentian , Fenerbahçe..................
    bu saymakta zorlandığım takımları yenersiniz yani

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Inter, Bayern , Real , Man Utd , Arsenal , Chelsea , Barcelona , Atl Madrid , Villarreal , Tottenham , Zaragoza , Liverpool , Werder Bremen , Hamburg , Ajax , Lyon , Porto , Sporting , Benfica , Man City , Schalke , Valencia , Milan , Roma, Juventus, Lazio , Fiorentian , Fenerbahçe..................
    bu saymakta zorlandığım takımları yenersiniz yani
    Okadar sacma bir yorum ki cevap bile verilmez,okadar yani ...
    Ha icindeki takimlarin cogunu biz yendik zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Namağlup lider çıkmamız gereken gruptan bu şekilde çıkmak bana da pek hoş gelmedi ama ne yapalım yani çekilelim mi ?

Bence bu şekilde oynacaksak Bayern gelsin en azından Ribery'e karşı olan sevgilerimizi gösteririz tribünde..

Ama futbolun ilerleyen turlarda böyle olmayacağını ümit ediyorum bu takıma Lincoln, Linderoth ve Ayhan ki en önemlisi Ayhan bence, hazır bir şekilde döndüğü zaman futbol ilk 4 haftadaki gibi iyi olacaktır.. Kim gelirse gelsin çıkar Aslanlar gibi oynarız..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

gonul isterdi ki burdan rahat rahat cıkalım 3.olan takımlar arasından kendi kendimize su cıkar bu cıkar diye tahmin yapalım ama oyle veya boyle gruptan cıktıkinşallah eksiklerin giderilmesiyle ve yeni transferlerle daha iyi bir takım olacagız(eksik derken lincoln ve linderoth haric.onları yok sayıyorum bu sene de fazla bir yararları olacagını sanmıyorum).inşallah cok sanssız bir kura cekmeyiz(bayern munich,atletico)ve yolumuza devam ederiz.Bu arada bu iş bence topalla olmaz bi on libero bulmak sart ya da biri linderothun kulagını ceksin

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Okadar sacma bir yorum ki cevap bile verilmez,okadar yani ...
    Ha icindeki takimlarin cogunu biz yendik zaten
    bak kendin söylüyorsun çoğunu yenmişiniz hepsini değil Ayrıca hani demişsin ya gerçek futbolumuzu oynasak falan o yendiklerinde gerçek futbolunu oynasaydı yenemezdiniz zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ghonedre, Fenerbahçeli olduğun belli de ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.. Mesajların o kadar saçma ki birazdan Uefa'ya falan atlayıp içinde tesadüf ve bal kelimelerinin geçtiği cümleleri de kullanırsın sen..
    Last edited by uAburak89 : 20.Aralık.2007 at 14:00 Reason: İmla..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Austuria Wien maçında ne kadar kötü oynasakta Bordeaux sağolsun gruptan çıktık. Feldkamp neymiş yahu öyle. O yoktu adeta takımda yoktu.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bak kendin söylüyorsun çoğunu yenmişiniz hepsini değil Ayrıca hani demişsin ya gerçek futbolumuzu oynasak falan o yendiklerinde gerçek futbolunu oynasaydı yenemezdiniz zaten
    2000de uefa yı GalataSaray aldığına göre;sence biz(GS) mi onların oynamasına izin vermedik..yoksa onlar mı oynamak istemediler?

cevabını merakla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Getafe'nin iyi konsantre olurlarsa ne yapacaklarını biliyoruz. Geçen sene Barça'ya ne yapmıştı hatırlayın. Hele saha kenarına sarmısak koyarlarsa halimiz duman
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Getafe'nin iyi konsantre olurlarsa ne yapacaklarını biliyoruz. Geçen sene Barça'ya ne yapmıştı hatırlayın. Hele saha kenarına sarmısak koyarlarsa halimiz duman
    ispanyol takımlarından her zaman çekineceksin...inşallah getafe gelmez..getafe yerine münih i tercih ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    ispanyol takımlarından her zaman çekineceksin...inşallah getafe gelmez..getafe yerine münih i tercih ederim
    Aynen katılıyorum abi ama Bayern'de gelmesin yahu. Toni'yi kim tutacak
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Aynen katılıyorum abi ama Bayern'de gelmesin yahu. Toni'yi kim tutacak
    koskoca servet var orda..song da klose yi tutar..arada bir servetin kaçırdığı toni ye de el atar..olur gider

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    2000de uefa yı GalataSaray aldığına göre;sence biz(GS) mi onların oynamasına izin vermedik..yoksa onlar mı oynamak istemediler?

cevabını merakla bekliyorum
    Uefa nız beni ilgilendirmez ben sadece galatasaray saydığım takımlar ve fazlasını yenemez diyorum. Ha en iyi oyunu oynarsa yenecekleri çıkabilir ama galatasaray en iyi oyununu oynadığında bile galatasarayı yenecek çok takım var....Bu yorumumun gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Uefa nız beni ilgilendirmez ben sadece galatasaray saydığım takımlar ve fazlasını yenemez diyorum. Ha en iyi oyunu oynarsa yenecekleri çıkabilir ama galatasaray en iyi oyununu oynadığında bile galatasarayı yenecek çok takım var....Bu yorumumun gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum
    saydığın takımların hangisinin yenilmezlik ünvanı var?

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

tamam işte o takımların yenilmezlik unvanı olmadığı gibi galatasarayında yok..en iyi oyununu oynasa bile...ama emperor galatasaray en iyi oyununu oynasın yenecek takım yok demişti.. benim takıldığım nokta orası

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Nasıl ki Fenerbahçe en iyi oyununu oynuyor İnter'i yeniyor, nasıl ki Beşiktaş en iyi oyununu oynuyor Liverpool'u yeniyor, Galatasaray'da en iyi oyununu oynayıp bu saydığın takımları yenebilir
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

biz orda saydığın takımların çoğunu yendik..yenemdiğimiz takımlarla da zaten oynamadık..yanlıs örnek vermişsin.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri