Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 135 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - A.Wien | UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Nasıl ki Fenerbahçe en iyi oyununu oynuyor İnter'i yeniyor, nasıl ki Beşiktaş en iyi oyununu oynuyor Liverpool'u yeniyor, Galatasaray'da en iyi oyununu oynayıp bu saydığın takımları yenebilir
    söylediğinde haklısın bişey dediğim yok ama fener interi yendiğinde inter en iyi oyununu oynamamıştı ya da oynayamamıştı oynasaydı inter yenerdi zaten.....
    Ama uzatmaya gerek yok...çünkü hep varsayımlar üzerine konuşuyoruz.
    Tebrikler gs bi sonraki turlarda başarılar...........

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Galatasaray haketmedigi bir gruptan cikti,dogrudur.Ama Panionios cok mu haketti ? Bu takim 3.olarak gruptan ciksaydi üzülürdüm gercekten.Bunlara deplasmanda 3 tane attik.Bir de isin bu yanindan bakmaliyiz.Her ne kadar grupta kendi gücümüzü gösteremedigimiz icin üzgün olsam da gruptan ciktigimiz,ve ilerki turlarda sakatlarin ve yeni transferlerin gelecegi takim öbür turlarda basarili olacagini düsündügüm icin mutluyum.

Hatirlayin Uefa Kupasini aldigimiz sene Milan`i nasil yendigimizi ?
    Milli takimin Dünya Kupasinda nasil ilerledigini?
    Bizim Besiktas`i 90.dakikalarda 2 gol atipta nasil yendigimizi ?

Yani futbol mucizeler oyunudur,hicbirsey kesin degildir.

Gruptan cikmamizi saglayan Bordeaux`a tesekkürlerimizi iletmeyi borc bilmeliyiz.Biz onlar hakkinda neler düsünmüsken,bizi mahcup ettiler,helal olsun!

Simdi önümüze bakma zamani,geride ne oldugu önemli degil.Galatasaray grup maclarinda oynadigi futbolla ölcü alinmamali,cünkü Galatasaray bu degil ! Bunu hepimiz cok iyi biliyoruz ! Gercek futbolumuzu oynayacagimiz zaman,yenemeyecegimiz takim yok !

Bu takima daha yeni transferler gelecek.Takimda cok degisiklikler olacak.Bu nedenle ben ilerisi icin umutluyum,önümüzde Kalli engeli olsa da...
    Aynen katılıyorum..Baran

Ayrıca Uefa daki diger maçlarda üstün olan taraf bizdik yani iyi oynuyorduk..Bu maçta kallinin olmamasıda takımı etkilemiş..

Bazı futbolcularımız bu maça konsante olamamıs..Hatta kimisi turdan emin bile degillerdi..Neyse olan oldu artık..

HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR!!!

Önemli olan;Hiç bir türk takımı grublardan rahat rahat cıktıgını hatırlamıyorum....Yumurta agıza gelince hep iyi oynuyoruz bunu unutmayın...

Futbol mucizesi yasayan takımlar genelde basarılı olur..

Liverpoolu unutmayın...Kupayı aldıgı sene zar zor cıkmısdı..Son maçı az daha yeniliyordu..

Bir dahaki turda kim gelirse kafa kafaya oynarız..Yenİ transferler+Sakatlıklar geri dönecek..
    Keske Bayern Münih gelse elersek süper olur..

Ülkemiz acısındanda iyi oldu..Fenerbahce ile baya puan toıplarız..Bu sene sampiyon olan Şampiyonlar ligine direk gidecek..
    Last edited by Emurafu : 20.Aralık.2007 at 16:17

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

katılmıyorum..Galatasaray kesinlikle sonuna kadar hak etti gruptan çıkmayı...en azından oynadıgı futbolla bunu söyleyebiliriz...

bordeaux deplasmanı dahil 4 maçtada galibiyete yakın taraf bizdik ama olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Uefa nız beni ilgilendirmez ben sadece galatasaray saydığım takımlar ve fazlasını yenemez diyorum. Ha en iyi oyunu oynarsa yenecekleri çıkabilir ama galatasaray en iyi oyununu oynadığında bile galatasarayı yenecek çok takım var....Bu yorumumun gayet mantıklı olduğunu düşünüyorum
    Arkadasım baya sacmalamıssın..Yada Bizim cıkmamamızı istemiyordun...

Türk takımları iyi olup günündede olursa yenemeyecegi takım yoktun..Ben senin gibi renklere göre konusmuyorum..Bir ERCİYES örnek olsun sana

Tel aviv harcadıgı para 10m idi busene.....

Bizim tur atlamamız Ülke acısındanda iyi oldu..Seneye Uefaya bir takım fazla gidebilirz..Fenerbahceye de basarılar...

Yanlız bir Fenerbahce hakkında Bu takım cıkarsa yenilirsiniz..Yenemessiniz gibi yorumlar kullamıyoruz..Mesela bir barcelona zor diyoruz insallah cıkmaz..Cıkarsada neden olmasın diyoruz..Ama yenilir elenir demiyoruz..

Sen Galtasaray yok bunu yenemez falan bırak sunları...O saydıgım takımlar...Avrupada galatasarayı bilir..Acaba saydıgın takımlar bizimle eşleşmek istermi???..Adım gibi eminim 1.olan takımların cogu bizi istemez

Bırakın su sacma mesajları cekememezlik hiç yakısmıyor..Heleki bu forumda
    Last edited by Emurafu : 20.Aralık.2007 at 16:30

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün gerçekten çok üzüldüm ve gerçekten galatasarayın çıkmasını istemedim gruptan gs bu kadar düşecek takım değildi üzüldüm gerçekten ilerisi için hiç umut yok çıkması büüyük şans

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Dün gerçekten çok üzüldüm ve gerçekten galatasarayın çıkmasını istemedim gruptan gs bu kadar düşecek takım değildi üzüldüm gerçekten ilerisi için hiç umut yok çıkması büüyük şans
    kardeş iyi güzel konuşuyosunda..Gs nin oynadıgı bütün maçları izle yorumunu öyle yap..

fransda girdigimiz pozisyonların yarısını gole çevirsek bordeaux nice ten yedigi 5 golü bide bizden yiyecekti..

helsingborg maçnda bulduklarımızın çeyregini atsak yine fark olurdu..

dünkü maçta için bişey diyemiyorum ama Gs nin bu grupta hakkı en az 10 puandı...

ve bu maçlarda lincoln linderoth ayhan gibi eksiklerle oynamasına ragmen rakiplerini ezdi Gs..

bide bunların takıma katıldıgını düşünelim + transfer de yapılacak...

ben bir Gs li olarak gurur duyuyorum takımımla..

ayrıca soruyorum panianiosmu hak etti üst turu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Samiyen bombos kimse bunu sorgulamıyor futbolu konusuyorlar...Samiyen ne zaman dolu olsa takım cosuyor..Biletlerde ne kadar pahallı üstü acık kale arkalarının hemde biletleri 55 ytl...

Topal-Barış-Sabri Avrupa maçlarında bu ortasaha kaldıramıyor..Tecrübeliler gelincefarklı olur..Ayrıca dün oyuncuların bile inançı yoktu..Olan oldu..

Kaldıki uefada diger maçlarda bukadar kötü oynamadık...Bu maçta pozisyona giremedik..Rakip iyice savunmada idi macı izledinizmi hayır..

Tekrar diyorum bizim gelenegimizde bu var Türk takımları gurblardan her zaman son maça göre cıkar..
    Last edited by Emurafu : 20.Aralık.2007 at 19:29

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    kardeş iyi güzel konuşuyosunda..Gs nin oynadıgı bütün maçları izle yorumunu öyle yap..

fransda girdigimiz pozisyonların yarısını gole çevirsek bordeaux nice ten yedigi 5 golü bide bizden yiyecekti..

helsingborg maçnda bulduklarımızın çeyregini atsak yine fark olurdu..

dünkü maçta için bişey diyemiyorum ama Gs nin bu grupta hakkı en az 10 puandı...

ve bu maçlarda lincoln linderoth ayhan gibi eksiklerle oynamasına ragmen rakiplerini ezdi Gs..

bide bunların takıma katıldıgını düşünelim + transfer de yapılacak...

ben bir Gs li olarak gurur duyuyorum takımımla..

ayrıca soruyorum panianiosmu hak etti üst turu ?
    panionios o bütçe o kadrosuyla ve o imkanlarıyla hakketti denilebilir aslında gsyle panioniosun kıyaslanması bile yapılamaz ama admlar o kadroyla gsyle aynı puan topladı sonuçta gsnin gittiği tabiki bizim için iyi oldu türk takımların avrupada başarılı olması şart zaten gsnin kendisi yerine panioniosu üst tura çıkarması uefaya bir ayıptı ancak gs ille panionios sen git dedi amam bordonun gönlü razı olmadı inşşalh gs bu oyununu düzeltir finale kadar gidecek güvcü var ama isteme daha önemli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    panionios o bütçe o kadrosuyla ve o imkanlarıyla hakketti denilebilir aslında gsyle panioniosun kıyaslanması bile yapılamaz ama admlar o kadroyla gsyle aynı puan topladı sonuçta gsnin gittiği tabiki bizim için iyi oldu türk takımların avrupada başarılı olması şart zaten gsnin kendisi yerine panioniosu üst tura çıkarması uefaya bir ayıptı ancak gs ille panionios sen git dedi amam bordonun gönlü razı olmadı inşşalh gs bu oyununu düzeltir finale kadar gidecek güvcü var ama isteme daha önemli
    inşallah kardeş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalli istifa hiçte turu haketmediğimiz şekilde geçtik Galatasaray'ın klasına yakışmayan bir durum bunun sorumlusu kısaca Kalli'dir.Saçma sapan şeyler yapıyor Ümit Karan'ı küstürdün Lincoln'ü küstürdün daha niceleri kadro güzel herşey güzel Kalli'nin devre arasında gideceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dünkü maç için kalliye lafım yok..Adam hasta ne yapsın..Furbolcularında turu gececegine dahil inançları kalmamıs..

Kadro Avrupa içinkötü bunuda kabullenin...sakatları dahil etmiorum

Dünkü kadro avrupada hiçbirsey yapamaz..Ayrıca gençler ortasahayı kaldıramıyor..Topal falan göze batıyor..Tecrübeli kişiler sart..

Özelikle Sag kanata adam sart..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dünkü maç için kalliye lafım yok..Adam hasta ne yapsın..Furbolcularında turu gececegine dahil inançları kalmamıs..

Kadro Avrupa içinkötü bunuda kabullenin...sakatları dahil etmiorum

Dünkü kadro avrupada hiçbirsey yapamaz..Ayrıca gençler ortasahayı kaldıramıyor..Topal falan göze batıyor..Tecrübeli kişiler sart..

Özelikle Sag kanata adam sart..
    Emrah sonuçta hasta olmuşsa geçmiş olsun deriz ama biz Hagi'nin ateşi 39 derece olmasına rağmen oynayan omzu çıkık kaptanımız Bülent'inde aslanlar gibi mücadele verdiğini unutmayalım böyle bir sebepten gelmemesi yalnış ama 75 yaşındaki bir hoca olduğunuda düşürsek hak verebilirim kadro güzel değil yıldız alsakta hoca küstürür kesin Kalli'ye güvenim kalmadı açıkçası umarım devre arası gerekli takviyeler yapılır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Emrah sonuçta hasta olmuşsa geçmiş olsun deriz ama biz Hagi'nin ateşi 39 derece olmasına rağmen oynayan omzu çıkık kaptanımız Bülent'inde aslanlar gibi mücadele verdiğini unutmayalım böyle bir sebepten gelmemesi yalnış ama 75 yaşındaki bir hoca olduğunuda düşürsek hak verebilirim kadro güzel değil yıldız alsakta hoca küstürür kesin Kalli'ye güvenim kalmadı açıkçası umarım devre arası gerekli takviyeler yapılır
    Dünkü maçı kazanmamız normal kimsede inanç yoktu..Seyircide yoktu.
    Aynen benimde güvenim kalmadı..Neyapalım..İlerisi için umutluyum..Kalli zaten uzun vadeli gelmedi buda beni mutlu ediyor..
    Yanlız sag kanat acil sart bize..Sabri hiçbirsey yapmıyor..Özeri şimdi alsak keske...Yabancı sag kanat olursa daha iiy olur..tecrübeli ama
    Onun yerine mehmet güveni kiralasakHatta sabriyi Kiralayalım.

Takviyeler yapılacak zaten..
    Last edited by Emurafu : 20.Aralık.2007 at 20:47

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dünkü maçı kazanmamız normal kimsede inanç yoktu..Seyircide yoktu.
    Aynen benimde güvenim kalmadı..Neyapalım..İlerisi için umutluyum..Kalli zaten uzun vadeli gelmedi buda beni mutlu ediyor..
    Yanlız sag kanat acil sart bize..Sabri hiçbirsey yapmıyor..Özeri şimdi alsak keske...Yabancı sag kanat olursa daha iiy olur..tecrübeli ama
    Onun yerine mehmet güveni kiralasakHatta sabriyi Kiralayalım.

Takviyeler yapılacak zaten..
    Radyospor'da Halil Özer'in programına Haldun Üstüner bağlanmıştı 1 saat oldu sanırım kaleci transferi kesinleşti gerekli yerlere transfer yapılacak ben güveniyorum yönetime iyi transfer yapıyor bu yıl açıkçası Kalli hariç herşey iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Radyospor'da Halil Özer'in programına Haldun Üstüner bağlanmıştı 1 saat oldu sanırım kaleci transferi kesinleşti gerekli yerlere transfer yapılacak ben güveniyorum yönetime iyi transfer yapıyor bu yıl açıkçası Kalli hariç herşey iyi
    Haldun üstüner neler dedi..
    Ayrıca kaleci transferi için aceleye gerek yok bence..Orkun sezon sonuna kadar gitse iyi olur neyse....

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri