1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi-UEFA Kupası / kura çekimi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Benim gönlümden Bayer Leverkusen geçiyor.Hamburg da kötü olmaz.(Bayern Münih olmasın)Hem hocamızın Alman olması,hem Almanya’daki taraftar desteği hem de geçmişte Alman takımlarına karşı aldığımız başarılı sonuçlar tercihimde önemli etken.Bayern Münih ve Atletico Madrid tercih etmediğim takımlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Benim gönlümden Bayer Leverkusen geçiyor.Hamburg da kötü olmaz.(Bayern Münih olmasın)Hem hocamızın Alman olması,hem Almanya’daki taraftar desteği hem de geçmişte Alman takımlarına karşı aldığımız başarılı sonuçlar tercihimde önemli etken.Bayern Münih ve Atletico Madrid tercih etmediğim takımlar
    dilegim oldu

Leverkusen son maçına aldanmayın zürih 2.olmamak için yenildi..Yabancı basında bile cıktı..sakatlıklar geri dönecek..
    Adnan sezgin biraz önce konusdu transfer için yogun calısıyoruz dedi..Subata daha çok var.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Oley be dua ediyordum Leverkusen ciksin diye,cikti

Almanyadaki macta yerimi alacagim (:
    Baran konuk takıma azbilet veriyorlamrış

Çünkü onların stadyumu küçükmüş..Bu yüzden kombinelerde satılmış..Erken gitde Yerini kap:
    Last edited by Emurafu : 21.Aralık.2007 at 15:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri