Anket Sonuçlarını Görüntüle: Galatasaray Bayr Leverkusen'i eleyip 4. tura çıkabilir mi?

Voters
58. You may not vote on this poll
  • Evet

43 74.14%
  • Hayır

15 25.86%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Aslan'ın Rakibi: Bayer Leverkusen

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Aslan'ın Rakibi: Bayer Leverkusen

Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi belli oldu. Rakip Almanya'nın güçlü takımlarından: Bayer Leverkusen

İlk maçını Ali Sami Yen'de oynayacak olan Galatasaray ikinci maç için avantajlı skor yakalamaya çalışacak. İlk maçın burada olması bence bir avantaj. Gerçi sonuçta Almanya'ya gidecek. Yani Türklerin en çok olduğu memleketlerden birine. Umarım herşey hayırlı olur Galatasaray için.

Ayrıca Galatasaray'ın 4.tura kalması halinde de rakibi belli oldu. Eğer Aslan 4.tura kalırsa rakibi Zurich-Hamburg maçının galibi olacak.

Haydi bakalım Aslan! İş artık sende bitiyor!!!
    Last edited by tombul taho : 21.Aralık.2007 at 15:33

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evimizde gol yemeden kazanırsak deplasmanda taraftarımızın etkisiyle üst tura çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk takımları için güzel bir gün..eliyecegimize adım kadar eminim..

Sunu bilin ki Almanyadaki mac deplasman olmayacak.Adamlar bile diyorlar iki maci da deplasmanda yapacagiz diye.Gurbetciler stadi donatacak

Ayrica bu turu gecersek öbür turda Zürih-Hamburg galibiyle eslesecez,yani yolumuz acik (:

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Sunu bilin ki Almanyadaki mac deplasman olmayacak.Adamlar bile diyorlar iki maci da deplasmanda yapacagiz diye.Gurbetciler stadi donatacak

Ayrica bu turu gecersek öbür turda Zürih-Hamburg galibiyle eslesecez,yani yolumuz acik (:
    Üstelik öbür taraftan ben büyük ihtimalle Hamburg'un çıkacağı kanısındayım. Hamburg çıkarsa yine Almanya'ya gidecez ve yine ilk maç burada yani kağıt üzerine baktığınız zaman ve mantıklı düşündüğünüz zaman Çeyrek Final yolu açık gibi duruyor. Tabii GERÇEK GALATASARAY GİBİ OYNARSAK! OYNATILIRSAK!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray maçlar öncesinde iyi durumda olursa turu geçer..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Aralık.2007 at 16:13 Reason: Gerek yok millet heyecanlanışken..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da bi bakıma Alman takımı Çok Kolay olucak 3. ve 4. Tur.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Bayern Leverkusen suan iyi bir performans sergiliyor ancak Almanyadaki mac deplasman sayilmaz ben kendim de gidecem bilet bulursam tabi Bu transfer doneminde defansa takviye yapilsin her 2 macida yenecik..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

2000 senesindeki dortmund maçındaki gibi stadın %70 Galatasaraylı olmalı..

Almanlar en zor kura Leverkusene cıktı diyorlarAyrıca Leverkusen taraftarları 2 tane deplasman oynuyacaz yazıyorlar

Sakatlıklar dönecek,Hocamız Alman..Üstelik transferler lacak Adnan sezginde dedi biraz önce...

Ya zürih-Leverkusen macını ölçü almayın;Zürih bilerek yenildi 2olmamak için..Bütün yabancı basınlar yazdı haberiniz yokmu...
    Last edited by Emurafu : 21.Aralık.2007 at 15:46

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

tarih tekerrür mü ediyo acaba? Alman rakipler falan... =) Çeyrek finalde ispanyol yarı finalde de ingiliz gelirse hiç şaşırmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray bu iki turu geçerse çeyrek finale mi çıkıyor ?? yoksa yarı finalemi ?? ben çeyrek final diye biliyorum ama ..bilgilendirirseniz sevinirm..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaşlar bizim takımda Alman sayılırHocamızda Alman

Almanyadaki Maçlarda Lincoln Çok istekli olur..Çünkü onlara kendini daha fazla ispatlamak isteyebilir..Tıpkı Delgadonun Zürih maçları gibi..

Barışın,Serkanın performansı da iyi olur..Onlarda milli takıma alınmak için

Ayhan-Linderoth-Lincoln ortsahası geri dönecek
    Last edited by Emurafu : 21.Aralık.2007 at 15:57

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Galatasaray bu iki turu geçerse çeyrek finale mi çıkıyor ?? yoksa yarı finalemi ?? ben çeyrek final diye biliyorum ama ..bilgilendirirseniz sevinirm..
    4. turdan sonra çeyrek final geliyor.. şuanda 3.turdayız..

ya beni bi heyecan kapladı ve yeniden ümitlendim kura çekimi sonrası.. sizde de oldu mu o???

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sakatların dönecegini..artı transferlerin yapılacagını düşündükçe..ve leverkusenli yöneticilerin surat ifadeleri aklıma geldikçe..maç günü hemencecik gelsin istiyorum..

..çok ümitliyim

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    4. turdan sonra çeyrek final geliyor.. şuanda 3.turdayız..

ya beni bi heyecan kapladı ve yeniden ümitlendim kura çekimi sonrası.. sizde de oldu mu o???
    Hemde nası abi

Adnan Sezgin transfer hakknda konuştumu? :S

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cagrı zaten Mucize şekilde turu geçince ümitlendim..Çünkü HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR !!!

Zar zor cıkanlar ilerki turlarda hep basarılı olyor...Ayrıca Türk takımları her zaman zor zor cıkmısdır..

BAYER LEVERKUSEN Taraftar Forumları
    www.werkself.de

Leverkusen temsilcisinin yüzünü gördünüz mü kurayı görünce
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Güntekin onay’ın söylediğine göre; stadın coğu kombine oldugu için rakip takım seyircisine cok az yer ayırıyorlarmış.
    Last edited by Emurafu : 21.Aralık.2007 at 16:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Cagrı zaten Mucize şekilde turu geçince ümitlendim..Çünkü HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR !!!

Zar zor cıkanlar ilerki turlarda hep basarılı olyor...Ayrıca Türk takımları her zaman zor zor cıkmısdır..

BAYER LEVERKUSEN Taraftar Forumları
    www.werkself.de

Leverkusen temsilcisinin yüzünü gördünüz mü kurayı görünce
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Güntekin onay’ın söylediğine göre; stadın coğu kombine oldugu için rakip takım seyircisine cok az yer ayırıyorlarmış.
    2000 yılında Dordmund taraftarına bilet fiyatının 4-5 katını vererek stada giden bir taraftarımız var bizim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Merak etme halleder bizimkiler.. ne yapar eder doldururlar o stadı..

Türk'üz olum biz. Yapmayacağımız şey yok!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Leverkusen forumlarından Tercüme

Galatasaray cikdikdan sonra Ilk tepkiler , Bire bir tercüme ile degil , anlamlariyla yazacagim

Gonzo04
    Bayer 04 FAN

Scheisse, Galatasaray
    Lanet olsun Galatasaray

gonzo27
    Bayer 04 FAN

oh nein gegen die türken
    Hayir Türkler

Ulli04
    Bayer 04 FAN

nääääääääääääääää
    ya offffff

Grimaudino
    Bayer 04 FAN

Kacke
    Lanet olsun gibi birsey

gonzo27
    Bayer 04 FAN

geil dann haben die ja wieder zwei heimspiele
    süper iki kere kendi sahalarinda oynayacaklar..

Big O
    Bayer 04 FAN

neeeeeeeeeeeeein! den schwierigsten Gegner gleich am Anfang.....
    hayir en zor rakiple en bastan oynayacagiz..

Bay_Arena
    Bayer 04 FAN

2 auswärtsspiele..na super

Richtig, wie haben einfach übelst in die Sch**** gegriffen...
    üstdeki 2 deplasman macina cikacagiz diyor , altdakide ona cevab olarak evet cok lanet bi kura cekdik diyor

LL-Hausmeister
    Bayer 04 FAN

Neeiiiiiiin, das besch***** Los was dabei war!!!Ich glaubs nicht. Wir haben echt kein Losglück!
    cekilebilecek en kötü kurayi cekdik, Kuralarda sansimiz yok

marion
    Bayer 04 FAN

Aber es ist wie immer - kein Wunschkonzert. LEV15

PS. Holzi stand die Begeisterung auch ins Gesicht geschrieben.
    Istedigimiz olmadi , PS.(bu arada) Holzi (leverkusenin menejeri) nin duygulari yüzüne yansidi!

simdilik bukadar , devami gelir .. ummarim hosunuza gider...
    Last edited by Emurafu : 21.Aralık.2007 at 16:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Leverkusen forumlarina girdim,öyle bi baktim.Adamlar lanet ediyorlar kuraya,bizim ciktigimiza üzülmüsler
    En cok güldügüm taraf ise,2 deplasman maci oynayacaz diyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Alman bir teknik adama sahip olmamız bizim için avantaj olabilir.2 maçta da seyirci arkamızda olacak.Bir de iyi bir futbol sergilersek Leverkusen geçilemiyecek takım değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bayer Leverkusen Yöneticisi Wolfgang Holhauser, Galatasaray ile şanslarının eşit olduğunu söyledi.

UEFA Kupası'nın kura çekiminden sonra Galatasaray Kulübü Stat ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Toroslu ile bir araya gelen Wolfgang Holhauser, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu ve iyi oyuncuları bulunduğunu ifade ederek, "Galatasaray ile şanslarımızı eşit görüyorum. Ali Sami Yen Stadı'nın atmosferini biliyoruz. Tipik bir Türk stadyumu, sıcak bir atmosfer olacak. Takımın başında çok tecrübeli bir teknik direktör var. Feldkamp'ı yaşı konusunda eleştirenler olabilir, ama çok zeki ve futbol bilgisi çok iyi bir teknik adam" diye konuştu.

Lincoln'den de övgü dolu sözlerle bahseden Wolfgang Holhauser, "Lincoln, takımın en iyi oyuncusu. Almanya'da oynarken bize frikikten 4 gol attı. Kendisi gerçekten çok önemli ve zeki bir oyuncu" ifadesini kullanarak, esprili bir dille, "Biz bu gollerden sonra kalecimizi bile değiştirdik" dedi.

Galatasaray Kulübü'nü kura çekiminde temsil eden Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile Stat ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Toroslu ise açıklama yapmadı.

Lincoln Almanlara tekrar kendini gösterecek..Delgadoda Zürih maçında göstermişdi..
    Last edited by Emurafu : 21.Aralık.2007 at 16:36

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Lincoln'den de övgü dolu sözlerle bahseden Wolfgang Holhauser, "Lincoln, takımın en iyi oyuncusu. Almanya'da oynarken bize frikikten 4 gol attı. Kendisi gerçekten çok önemli ve zeki bir oyuncu" ifadesini kullanarak, esprili bir dille, "Biz bu gollerden sonra kalecimizi bile değiştirdik" dedi..
    Bu lafa çok koptum yaaa...

2 tane evimizde maç oynayacağız eğer üst tura çıkarsak yine 2 tane kendi sahamızda oynayacağız takım iyice kenetlenmeli ne hamburg ne leverkusen bize rakip bile olamaz...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Çantada KekLik Bir Kura değiL Bence
    GaLatasaray;Linderoth LincoLn Ayhan Arda Gibi İsimLerinden Tam Verim aLırsa gecebiLr bu turu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rudi Völler'in aciklamasi ;

Rudi Völler:
    "Das Los ist schwer, aber machbar. Die bessere Tagesform in beiden Spielen wird entscheiden. Wir haben den Vorteil, dass wir zuerst auswärts spielen. Aber das haben wir uns durch den Gruppensieg verdient. Wir wollen natürlich in die nächste Runde. Es ist eine tolle Herausforderung gegen eine tolle türkische Mannschaft, die national und international in den letzten Jahren tolle Leistungen gezeigt hat. Das wird sicher ein ganz heißer Fight."
    Kura zor ama gecilebilir.Mac günleri form düzeyi belirleyici olacaktir. Ilk maci deplasmanda oynamamiz bizim icin avantaj , ama bunu zaten grup maclarindaki galibiyetlerle hak ettik. Tabii ki turu gecmek istiyoruz. Kendi ülkesinde ve disarda son yillarda iyi basarilar göstermis bir takimi elemek zorundayiz. Cekismeli bir mücadele olacak.
    Rudi Völler'in aciklamasi ;

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Austria Wien'e gol atamayan Sion ve Helsinborg'a yenilen Galatasaray Leverkusen'e ne yapar bilemem.Bir an önce Galatasaray'ın toparlanması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben Galatasaray'ın üst tura çıkabileceğine inanmıyorum. Umarım beni yanıltırlar ancak Leverkusen şuanda daha formda ve tura yakın taraf bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Leverkusen forumlarından Tercüme

Galatasaray cikdikdan sonra Ilk tepkiler , Bire bir tercüme ile degil , anlamlariyla yazacagim

Lanet olsun Galatasaray

Hayir Türkler

ya offffff

Lanet olsun gibi birsey

süper iki kere kendi sahalarinda oynayacaklar..

hayir en zor rakiple en bastan oynayacagiz..

üstdeki 2 deplasman macina cikacagiz diyor , altdakide ona cevab olarak evet cok lanet bi kura cekdik diyor

cekilebilecek en kötü kurayi cekdik, Kuralarda sansimiz yok

Istedigimiz olmadi , PS.(bu arada) Holzi (leverkusenin menejeri) nin duygulari yüzüne yansidi!

simdilik bukadar , devami gelir .. ummarim hosunuza gider...

koptum yaa...

Almanlar bizi hic sevmiyor yau

Quote Originally Posted by FRD View Post
    Austria Wien'e gol atamayan Sion ve Helsinborg'a yenilen Galatasaray Leverkusen'e ne yapar bilemem.Bir an önce Galatasaray'ın toparlanması lazım

Haklisin gruplarda kötü oynadik,cikmayi haketmedik ama ben öbür turlarda gercek performansimizi gösterecegimizi düsünüyorum.Bu takima daha Ayhan,Linderoth,Lincoln,Hakan Balta ve yeni transferler gelecek.Takimimizda Almanyada yasamis futbolcu sayisi fazla.Teknik direktör Alman.Yani olaya bu yönden de bakmak gerekiyor.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri