-
21.Aralık.2006, 15:10
Bunlari anliyorum zaten elestiri olarak degil yardim amacli yazdim bunalari Turkiye DB'si en gecekci haline gelebilmesin icin herkez hep birlikte calismali gerek arastirmaci ya da gerek benim gibi oyunu zevkle oynamak isteyen kisilikler. Bu Turkiye'de defans oyuncusu yetismiyor tartismasini cok duydum her ne kadar cok sik kalitlei defans oyunculari yetismesede genc yasta gelecek vaad eden siyrilan defans oyuncusu olmicak anlamina gelmez tabi bu bennim sahsi fikrim. Yani eger ki -8 PA 130-160 arasi ise cok da abarti degil bence cunku -7 oldu mu 110 a kadar dusme ihtimali varsa bu da Ibrahim Kas'i yasiti olan diger defans oyuncularindan ayirmaz gibime geliyor. Yani ailerde Turkiye icin iyi bi defans oyuncusu olucak ama vasati pek asamicak oyuncular ile gelecek vaad edip Turkiye'de ortalamanin ustunde olucak bi oyuncu arasinda fark olmalidir. Mesela GS'de bi Serdar Kesci var onun da PA -7 her ne kadar paf ligin'de ve genc millilerde su ana kadar forma sansi bulmus ve olumlu performans gostermis olsa da gerek fizigi yuzunden (cok kisa boylu) gerek baska nedenlerden bu oyuncunun Ibrahim Kas'dan kesinlikle daha ustun bi oyuncu olucagini sanmiyorum ama iste bu durumda oyunda olma ihtimali var. Yani yorumu bunu dusunerek yaptim.
Mesaj Yetkileri