Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 113 arası toplam 113 sonuç

Konu: TSL 17.Hafta GB OFTAS - Galatasaray

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yav herseye tozpembe bakmaya alismissiniz siz.Sanki Kalli bastayken durumumuz cok iyiydi ? Bakin bakalim sezon basindan beri oynanan futbola,kac hafta iyi futbol gördük ? Uefa Kupasinda nasil bir üst tura ciktik ?

sen de bu kadar karamsar olma. Lincoln'den 3-4 maç yararlandık. ayhan-lincoln-linderoth gibi ortasahanın 3 as elemanıyla sezon boyunca 3 maç bile yapamadık sakatlıklardan dolayı ve bu takımda ilk 11 de oynayan 7 yeni oyuncu var. adaptasyon enformasyon bilmemnemasyon. bunların hepsini tart. ondan sonra karamsar ol bence.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hocam o sadece bi tezahürat ve bende takımımın arkasında oldugumu belirtmek için yazdım... şaşırdım bu çıkışa?? Neyse sorun degil editledim msjı...
    tezahurattır şudur budur öyle özlü sözleri imzana yazabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yav herseye tozpembe bakmaya alismissiniz siz.Sanki Kalli bastayken durumumuz cok iyiydi ? Bakin bakalim sezon basindan beri oynanan futbola,kac hafta iyi futbol gördük ? Uefa Kupasinda nasil bir üst tura ciktik ?

Ben bunlari her zaman söylerim,iyi gün taraftari degilim,baskalariyla karistirma beni Aygün ...
    Sabret Baran.Devre arası bakalım ne takviyeler olucak.Ondan sonra oyunumuzda ne gibi değişiklikler olucak bakalım.Devre arası çok çalışıp toparlanmalıyız.Sakatlarda iyileşicek.Daha ne isteyelim.Kalli'de hastalanırsa böyle gitsin evinde yatsın bıraksın T.D.'lüğü.Ama eğer sezon sonu lider değilsek o zaman bu takımda kimsenin işi yok.! Aydın abi senle hep aynı düşünüyoruz

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    sen de bu kadar karamsar olma. Lincoln'den 3-4 maç yararlandık. ayhan-lincoln-linderoth gibi ortasahanın 3 as elemanıyla sezon boyunca 3 maç bile yapamadık sakatlıklardan dolayı ve bu takımda ilk 11 de oynayan 7 yeni oyuncu var. adaptasyon enformasyon bilmemnemasyon. bunların hepsini tart. ondan sonra karamsar ol bence.
    Yav abi orasi apayri bir konu zaten.Neden sakatlandiklari,nicin bu kadar uzun sakatliklar yasadiklari,hayatinda MR cektirmeyen Linderoth´un uzun sakatligi falan onlar apayri bir konu.

Bizim bakmamiz gereken oynanan futbol,futbolculardaki isteklilik olmali.Istanbul B.B. macindaki gibi oynasinlar,isterlerse her maci yenilsinler,biz bisey demeyiz.Ama böyle istekli olmazsan,kazanma ruhu yoksa sende iste ozaman taraftarlar cildirir,Galatasaray formasini kimler tasiyor diye sorar kendisine.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

o kadar gaza gelmemek lazım. hava şartları + 3 günde 1 maç gibi bahaneler sıralanabilir ama oftaş harika defans yaptı. doğru düzgün pas yaptırmadılar bile. bunları da göz önüne alarak konuşun bence. 2 gün sonra yine bu oyuncuları kral ilan edeceksiniz çünkü.
    oftaş sadece defans yaptı desem
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Yav abi orasi apayri bir konu zaten.Neden sakatlandiklari,nicin bu kadar uzun sakatliklar yasadiklari,hayatinda MR cektirmeyen Linderoth´un uzun sakatligi falan onlar apayri bir konu.

Bizim bakmamiz gereken oynanan futbol,futbolculardaki isteklilik olmali.Istanbul B.B. macindaki gibi oynasinlar,isterlerse her maci yenilsinler,biz bisey demeyiz.Ama böyle istekli olmazsan,kazanma ruhu yoksa sende iste ozaman taraftarlar cildirir,Galatasaray formasini kimler tasiyor diye sorar kendisine.
    benim demek istediğim de şu. tamam takım çok kötü oynadı. a.wien maçı tamamen rezalet. sen o maç için bunları söyleseydin katılırdım.

ama bu maçta oftaşın futbolunu da es geçmeyin demek istiyorum. adamlar çok güzel oynatmadılar takımı. 5 pas yapamadı gs. buna dikkat çekmek istiyorum. gs kötü oynadı ama kötü oynamasının sebebi oftaşın direncinin yüksek olması. oyuncuların isteksizliği değil bence.
    Last edited by Aydin : 23.Aralık.2007 at 22:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümit Karan gibi çok iyi bir oyuncunun eksikliğinide görmüş olduk eğer bu oyuncu yollarsa yönetim ve Kalli asrın hatasını yaparlar zaten her zaman yapıyorlarda...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İyi de aydın abi galatasaray sadece bu hafta kötü oynamadı ki avrupayı katmasak bu sene bir çok maçını +90larda kazandı..Ben son dakika da bile bir fenerli olarak Galatasaray alacak diyordum,aynı şekilde olmayınca aşırı tepki gösterdim..Lig neyse ama Avrupa'da böyle asla gitmez..O gruptan bu kadar şansla çıktıktan sonra mutlaka bişeyler yapılması lazım diyeceğim ama Başkan'ın açıklaması var paramız yok transfer çok yapılmayacak diye..Ancak ben iddaa ediyorum sadece elindekileri iyi kullansa çok iyi yerlere gidebilir..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

tamam zaten ilk yarı performansları için ayrı konular açılacak. orada genel performans tartışılır. ben bu maçtan bahsediyorum.

tamam zaten ilk yarı performansları için ayrı konular açılacak. orada genel performans tartışılır. ben bu maçtan bahsediyorum.

Abi Genclerbirligi Oftasta iyi oynamadi öyle.Vur,kir parcala taktigini almislar.Ama yine de futbolcular biraz bastirinca hemen ataklar bulduk.Yani bizimkilerde istek olsaydi,bu Oftasi dagitirdik bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben Oftaşın bu sene bi kaç maçına gittim orta'nın bile altında bir takım bence..

OFTAŞ zor bir deplasman, Fenerbahçe de kazanamamıştı.

Galatasaray son haftalarda kötü ve liderliği de kaptırdı, devreyi 3. bitirdi. Kötü günler başladı bence Galatasaray açısından zira aradaki puan farkı epey fazlayken birden Fenerbahçe öne geçti.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Zaten oftaşın özelliği iyi oynayan bir takım olması değil. iyi oynatmayan bir takım olması.

Basketbol takimimizdaki ruh yok yav bu takimda.Taraftarlar mac boyunca takimi harika destekledi,son saniyeye kadar destekledi ama futbolcular da en ufak degisiklilik yoktu.Dakika 90+1 bizimkiler yürüyor,kaleciye geri pas oynuyor...

Kalli gitmedikce,bu kafalar degismedikce bu sene de basari zor...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın beraber kalması güzel oldu..

Galatasaray çok kötü oynadı hatta maçın ortasında sıkıldım Barca maçı aklıma geldi izliycek bişey buldum diye sevindim

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    İçimden bir ses GS nin puan bırakıcağını söylüyor.. Oftaş bu haftayı puansız bırakmaz...
    Ne temiz kalpli adamım...

Bu kadar harcamadan sonra ligde lider değil GS, Avrupa'da 5.torba takımlarına yenilip rakip sayesinde gruptan çıkıyor durum iç açıcı değil...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray Orta saha da yaratıcı oyuncuLarını kaybettiği için uzun zamandır maçLarında zorLanıyor. Arda geçen sezon başında ki arda oLmayınca, LincoLn gibi bir star sakatLıkLarLa boğuşurken GaLatasaray çok zor durumda kaLdı. Şansının yardımı iLe yükseLdiği Uefa ve Ligde kazandığı son dakika goLLeri GaLatasarayı Ligin İLk yarısında en azından potanın en yükseğinde oLma şansını sağLadı.

Ben LincoLn Lü GaLatasarayın neLer yapabiLeceğini izLemek istiyorum. Şimdi GaLatasaray hakkında beLLi bir oyun pLanı, oyunu yönLendirecek oyuncudan yoksun oynayan bir GaLatasarayın yaptığı fazLa tartışıLmamaLı. KazanıLan bütün puanLar bence GaLatasaray için şu noktada ekstradır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray için tam zamanında geldi bu mola.Lig bir kaç hafta daha devam etse Galatasaray eksiklikleriyle puan kaybetmeye devam edebilirdi.

Birde bu maçta bende bir çok kişi gibi Galatasaray'ın son dakikalarda gol atmasını bekledim ama bu sefer olmadı.

Gs mevcut kadrosunu devre arasında iyi bir şekilde dinlendirirse ve sakatlarda erken dönerse Avrupa'da en azından kötü futbol olmaz,ligdede sonuna kadar şampiyonluğu takip eder.
    So what?
    Saike

Ne kalitesiz sıkıcı bir maçtı yahu,şaştım kaldım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İstediğim olduğu için mutlu ve huzurluyum..

iki takımada 2. Dönemde Allah güç, kuvvet versin..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Oftasda 3 oyuncu iyi oynadi: Tozo, Giray ve Hakan Aslantas, bu oyunculari begendim

Lincoln geri döööön.. Transfer sart.. 2 defans 1 ortasaha..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En iLginçi de KaLLi hastayım deyip maça geLmiyor ama ALmanya ya gitmesini biLiyor. Ankara ya kadar yoLcuLuk yapamıyorsan ALmanya ya nasıL gidiyorsun şaşıLacak iş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hiçbir futbolcumuzu elestirmeye hakımız yok...

Grib oldugunu mana eden..Ankaraya gelmeyip Dün noel tatili için Almanyaya giden Kalli istifa diyorum...

Adama bakya hastayım diye ankaraya gitmiyor almanyaya gidiyor..Giderken 7 bavullan gitmiş..İnsallah geri gelmez...Doktorları Ankaraya gidemez diyor 2,5 saatlik yola gidiyor..

Takımın komutanı yok...Komutan Noel için almanyada oh...Hristiyanlar için noel 25'indemiş sanki kaçıyor kalli beyfendii..Yazıklar olsun sana kalli...
    Last edited by Emurafu : 24.Aralık.2007 at 12:40

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Çok sıkıcı bir maçtı..Kalli ise şaşırttı beni..hazır gitmişken hiç gelmesin

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri