1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye KIYAK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hala Seyrantepe diyenleri anlayamıyorum.. Devlete para kazandırmak da suç oldu yahu.. Kaçak mı yapsaydık bazıları gibi gecekondu gibi mi gösterseydik anlamıyorum ki..

Kafanızda kurmuşsunuz birşey, boş boş atıp tutuyorsunuz.. İşin ne olduğunu bile bilmeyenler, kulaktan dolma laflarla Peşkeştepe gibi yakışıksız ifadeler kullanabiliyor..

Ayrıca Fenerbahçe resmi sitesinin yayınladığı hiç bir habere inanmamak lazım, onlar zaten yalanlama uzmanı..

Bu işinde yakında çıkar kokusu, tabii medya üstünde durabilirse (!)..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Önce Kenan Evren Lisesi şimdi de kadıköy ataşehirde 60 bin m2 lik arazi...

Gelirler bizim stad projesini engellemek icin ellerinden geleni yaparlar,kendileri sessiz sedasiz bu isleri yürütürler...

Kadıköy ataşehir ile ilgili haber duydunuz mu?Peki Seyrantepeyi bir tek gün dahi gündemden düşürmeyen basın , olay Fenerbahceye rastlayınca neden tek satır bile yazmaz?

Bu konuda cok doluyum,daha yazilacak yüzlerce sey var,daha sorularacak yüzlerce soru var,o da bizde kalsin ...

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Cevir kazi yanmasin.

Galatasarayın Seyrantepede yapmak için girişimde bulunduğu stad ile ilgili konuyu bir takım çevrelerin kasıtlı olarak haksız bir kazanım gibi göstererek sürekli gündemde tuttuğu, Galatasarayın önünü kesmek için her tütlü yola başvurduğu, olayı çok farklı ve insanları yanıltıcı kamuoyuna sunduğu herkes tarafından bilinmektedir.
    Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen stadının bulunduğu çok ama çok değerli bir arazi karşılığında bu arazinin çok altında bir değeri olan Seyrantepe de stad yapmak için Toki ile protokol yapmış ve bunu f.bahçeli spor yazarı, siyasetçi, bürokrat vb..bir çok kişinin tüm engellemelerine rağmen kasım ayında temel atılacak vaziyete getirmiştir.

Burada herkes hemfikir,madem öyle davraniyorsunuz,sonra neden celisiyorsunuz kendinizle.Sag gösterip,sol vurmak budur...

Açıkla da bilelim kimler karşı çıkıyormuş, engelliyormuş? Geçen hafta Özhan Canaydın kendisi açıklamadı mı, biz engelleme var sanıyorduk ama yanılmışız, bu nedenle herkesten özür diliyoum diye. Bir engelleme yokmuş demek ki, hatta Fenerbahçe, devlet yardım edecekse herkese etsin, anadoluda da bu şekilde stadlar yapılsın diyordu.

İşinize geldiği gibi anlayıp, yorumladığınız için yanlış anlamanız normaldir.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hala Seyrantepe diyenleri anlayamıyorum.. Devlete para kazandırmak da suç oldu yahu.. Kaçak mı yapsaydık bazıları gibi gecekondu gibi mi gösterseydik anlamıyorum ki..

Kafanızda kurmuşsunuz birşey, boş boş atıp tutuyorsunuz.. İşin ne olduğunu bile bilmeyenler, kulaktan dolma laflarla Peşkeştepe gibi yakışıksız ifadeler kullanabiliyor..

Ayrıca Fenerbahçe resmi sitesinin yayınladığı hiç bir habere inanmamak lazım, onlar zaten yalanlama uzmanı..

Bu işinde yakında çıkar kokusu, tabii medya üstünde durabilirse (!)..
    Bak gülerim ben buna. Hadi çıkar hangi yalan haber koyulmuş siteden? Carlos olayında da neden yalanlandığı siteden resmi siteden açıklandı. Hem takip etmeyin hem de işinize gelenleri görün sadece.

Bir arkadaş da imar izni, yeşil alan vs birşeyler sormuş, işte belediyenin açıkladığına göre orası spor tesisi olarak ayrılmış. Belediye bunu kendisi yapabilir mi, hangi belediye yapmış bugüne kadar böyle bir tesis?

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 2010 için salon yapacağını duymayan kalmadı. Sizin ilginizi çekmediği için siz duymadıysanız ben birşey yapamam. Üstelik Fenerbahçe kendisine de yapmıyor, 30 sene sonra yine devlete kalacak bu tesisler.

Lafa gelince konuşan çok oluyor. Ağzı olan konuşuyor yani. Tekrarlıyorum Özhan Canaydın geçen hafta bizi engelleyenler var sanıyorduk, yanılmışım. O nedenle engellediğini düşündüklerimden özür dilerim demedi mi? Evet dedi. Demek ki engelleme yok...

Haber hakkında yorumuma gelirsek, bu şekilde spor tesisleri kazandırılması ülkemiz gençleri için çok önemli. Hele ki okul bahçelerinde bile spor yapabilecek alanların kalmadığı şu günlerde...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri