Açıkla da bilelim kimler karşı çıkıyormuş, engelliyormuş? Geçen hafta Özhan Canaydın kendisi açıklamadı mı, biz engelleme var sanıyorduk ama yanılmışız, bu nedenle herkesten özür diliyoum diye. Bir engelleme yokmuş demek ki, hatta Fenerbahçe, devlet yardım edecekse herkese etsin, anadoluda da bu şekilde stadlar yapılsın diyordu.
İşinize geldiği gibi anlayıp, yorumladığınız için yanlış anlamanız normaldir.
Bak gülerim ben buna. Hadi çıkar hangi yalan haber koyulmuş siteden? Carlos olayında da neden yalanlandığı siteden resmi siteden açıklandı. Hem takip etmeyin hem de işinize gelenleri görün sadece.
Bir arkadaş da imar izni, yeşil alan vs birşeyler sormuş, işte belediyenin açıkladığına göre orası spor tesisi olarak ayrılmış. Belediye bunu kendisi yapabilir mi, hangi belediye yapmış bugüne kadar böyle bir tesis?
Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 2010 için salon yapacağını duymayan kalmadı. Sizin ilginizi çekmediği için siz duymadıysanız ben birşey yapamam. Üstelik Fenerbahçe kendisine de yapmıyor, 30 sene sonra yine devlete kalacak bu tesisler.
Lafa gelince konuşan çok oluyor. Ağzı olan konuşuyor yani. Tekrarlıyorum Özhan Canaydın geçen hafta bizi engelleyenler var sanıyorduk, yanılmışım. O nedenle engellediğini düşündüklerimden özür dilerim demedi mi? Evet dedi. Demek ki engelleme yok...
Haber hakkında yorumuma gelirsek, bu şekilde spor tesisleri kazandırılması ülkemiz gençleri için çok önemli. Hele ki okul bahçelerinde bile spor yapabilecek alanların kalmadığı şu günlerde...