1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Maç sorunu

Hybrid View

1. Exclamation Maç sorunu

arkadaşlar benzer bir konu killitlendiği için mecburen yeni açtım.ben fransa 1.liginde oynuyordum fakat 2 sezon boyunca hiç resmi maç yapmadım.oyun korsan olduğu için mi yoksa bir çözümü var mı??şimdiden saolun..

Nesil
    2006

O bendede olmuştu Fm2007 de ; 2-3 Sezon bitirmiştim. ve yeni sezon fixtürü vs oluşmuştu...Turkiye kupası fixttükü filan çekilmişti ama hiçbir maçlar oynanmiyodu bende yeni bi oyun kurdum.. sorun halloldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu veritabanı ile alakalı birşey, veritabanı boyutunu büyük yaptığınız taktirde save dosyanıza yük oldukça biniyor.

Yeni oyun açmanızı ve veri tabanı boyutunu küçük yaparak oynamanızı öneririm.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu fransa liginden kaynaklanan bir problem olabilir. oyunun son çıkan geliştirme yamasınımı kurun
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by zazazingo View Post
    arkadaşlar benzer bir konu killitlendiği için mecburen yeni açtım.ben fransa 1.liginde oynuyordum fakat 2 sezon boyunca hiç resmi maç yapmadım.oyun korsan olduğu için mi yoksa bir çözümü var mı??şimdiden saolun..

Bildiğim kadarıyla bi çözümü yok ya bi kaç sexzon öle geçirecen yada yeni bi oyun kuracan

Mesaj Yetkileri