Sayfa 6 / 28 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Galatasarayın orta sahasında nakamura veya onun tadında bir oyuncu olsa ikinci yarı hiçbir takım bizi kolay kolay durduramaz.

Emurafu biraz sakin olsan çok iyi olur. Her mesajını 2 üye rapor ediyor ve emin ol bu üyeler aynı kişiler değil. Transfer haberlerini konuşacağız elbette; lakin kaynak belirtelim arkadaşlar. Aynı mesajı 100 defa yazıyorsunuz. Sizleri tanımasam mesaj kasıyorsunuz diyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Özkan ben sakinim

Mesajlarım neden rapor ediliyor..Kötü birsey yazmıyorum..Beni tanıyan üyeler bilir..Haberlerde kaynak her zaman belirtiyorum..Ayrıca TÜrk basını degil yabancı basından bir sürü haber koyuyorum...Cogu üye ile msn de konusuyorum hepsi bana tesekkür ediyor..Neyse tamam onlar rapor versinler..
    Bundan sonra haberleri fanatikden alıp koyarlar..Ben sadece bakıp cıkıçam...
    Mesaj kasmayı aklımda geçirmiyorum..SonuÇta bu konular silinecek..

Saygılarımla Emrah

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emrah, bir konuda bir fikir söylenir. Mesela GS Isaaksson'u mu alıyor? Yorumunu yaparsın olay biter. Ama sen başkalarının yorumlarını da devamlı alıntı yapıp aynı şeyleri yazıyorsun. Şu konudan mesaj silmeye kalksam sanırım en çok senin mesajlarını silerim.

Amacım rencide değil. Yazar grubunda iseniz, yazacaksınız elbette. Ama dediğim şeylere dikkat.

Konu ile alakalı yorumunu yap, ve bitsin orada. Bu mesaja da sakın yanıt verme, herhangi biri de bana ö.m. atmasın. Galatasaray Transfer Haberleri konusu kaldığı yerden devam etsin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezgin Isaksson için İngiltere'de
    Adnan Sezgin, teknik direktörümüz Feldkamp'ın isteği üzerine Isaksson'un transferi için İngiltere'ye gitti

Galatasaray kaleci transferinde son noktayı koyuyor. Futbol A.Ş. Genel Menaceri Adnan Sezgin, Manchester City'nin İsveçli kalecisi Isaksson'un transferini gerçekleştirmek üzere İngiltere'ye gitti. Bu sezon en çok transfer yapan kulüb olan Galatasaray devre arası transfer döneminde de hızlı davranıyor. Sarı kırmızılılar, Ankaragücülü stoper Emre'den sonra kaleye takviye yapma amacında. Sarı-Kırmızılı kulüp adına uzun süredir, Isaksson ve kulübü Manchester City ile görüşmeleri sürdüren Adnan Sezgin, transferde mutlu sona yaklaşınca son noktayı koymak için İngiltere'ye gitti. İsveç Milli Takımı'nın da kalesini koruyan İsaksson, İngiliz kulübünde sürekli oynayamadığı için Galatasaray'ı tercih ediyor. 26 yaşında ve 1.99 boyundaki dev kaleci geçen sezon Manchester City'nin 18 maçında forma giydi.

FELDKAMP İSTEDİ

İsaksson'un transferi Galatasaray'da yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin büyük çoğunluğu, kaleci Orkun'un ligin en az gol yiyen kalecisi olduğu için yerine yabancı bir oyuncuya para harcanmasına karşı çıkıyor. Ancak Asbaşkan Adnan Polat'ın, teknik direktör Feldkamp'ın "Orkun ile büyük maçlarda rahat edemiyorum" görüşüne dayanarak bu transfer için Adnan Sezgin'e yetki verdiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Suyunu çıkardılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Harbi suyu cıktı dün de rafa kaldırıldı diyorlardı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kaynak: DHA , Kadir Çetinçalı..

Last edited by erdemzorer10 : 28.Aralık.2007 at 17:29

Galatasaray’ın sezon başında renklerine bağladığı İsveçli futbolcu Linderoth’un sakatlığının ciddi olduğu ve Sarı Kırmızılı kulübün bu oyuncunun sözleşmesini dondurarak bir transfer yapmayı planladığı iddia edildi..

LİG Tv’de yayınlanan Futbol Gündemi’ne katılan Spor yazarı Levent Tüzemen’in iddiasına göre Linderoth’un sakatlığı hemen iyileşmeyecek.. Bu nedenle Sarı Kırmızılı kulüp federasyonun sezon başında uygulamaya koyduğu yeni yönetmelik kapsamında bu oyuncusunun sözleşmesini dondurarak yabancı kontenjanını boşaltacak ve bir transfer yapacak..

MARATON

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Güngör transferi iyi bence.Song'un Afrika kupasını gidecegini var sayarsak orayı kapatabilicegini düşünüyorum.Song kadar olmasada.İssakson'u alırsak iyi iş yaparız.Ben Orkun'a güvenmiyorum fazla.Son maçlarda performansı yüksek olsada.Linderoth'un gönderilecegini sanmam

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Linderoth gitmez bence.Gitmemeli zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

"G.Saray'a layık olacağım"
    Galatasaray'ın Ankaragücü'nden transfer ettiği Emre Güngör, büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sarı-Kırmızılı takım, ligin devre arasına girmesiyle birlikte transfer çalışmalarına başlarken, ilk transferini Ankaragücü'nden Emre Güngör'ü kadrosuna katarak yaptı.

GS TV ile yaptığı röportajda, çok büyük bir camiaya geldiğini belirten Emre, "Burada sorumluluklarım biraz daha arttı. Bu camiaya layık olabilmek için elimden geleni yapacağım. Kendime çok güveniyorum. Genç yaşıma rağmen kendimi tecrübeli hissediyorum" dedi.

Sarı-Kırmızılı takımda şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden genç futbolcu, "Galatasaray Türkiye'nin ve dünyanın sayılı kulüplerinden biri. Geldiğim için çok mutluyum. Hedefleri çok büyük bir kulübe geldim. Burada güzel işlere imza atmak istiyorum. Galatasaray iyi koşan ve iyi mücadele eden bir ekip. Yalnız ligin ilk yarısı üst üste gelen sakatlıklarla şanssız günler geçirdi. İkinci yarıda daha iyi bir performans sergileyip şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Emre ayrıca, hedeflerinin arasında Milli Takım forması giymek olduğunu da vurguladı.
    28.12.2007

Kaynak: Dha
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Laguna'dan teklif var!

Sarı-Kırmızılı yönetimin, "Kendine kulüp bul" dediği Marcelo Carrusca'ya, Meksika Premier Lig takımlarından Santos Laguna'nın transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Geçen sezon başında Estudiantes'ten 1.2 milyon Euro'ya alınan Tangocu için 500 bin Dolar'ı gözden çıkardığı belirtilen Meksika temsilcisinin bu teklifi değerlendirmeye alındı. Ancak Carrusca'dan zarar etmek istemeyen idarecilerin en azından 750 bin Euro istediği ifade edildi. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun linderoth ameliyat olursa minimum 6 ay yokmuş.Ameliyat olma olasığı yüksekmiş.Adnan Polay şimdi ntvde söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gs nin kontenjan ihtiyacı pek yok bence..linderoth a geçmiş olsun o bi kere biizm gönüllerimize yerleşti gerekirse 6 ay bekleriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lisansı askıya alınma ihtimali var..Adamın kalçasında Kemik büyüyormuş...dayanamadım yazdım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl bir sakatlıksa bu kemik büyümesi.Bizim seneye denk geLdi oda

17. Default

Dün Adnan Polat özel kanala verdiği açıklamada Linderot'un durumu ciddiyetini koruyormuş.Eğer amaliyat olmasa geç iyileşecekmiş.Ameliyat olursada 6 ay sahalardan uzak kalacakmış.Milli takımın raporu bekleniyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İsveç'in Büyük Gazetesi !!!!

Isak allt närmare Turkiet

Andreas Isaksson närmar sing Galatasaray.

I går var klubbdirektören Adnan Sezgin i Manchester för att säkra en affär.

Det har varit många turer och spekulationer fram och tillbaks, men nu verkar det som att en affär kan vara nära mellan Galatasaray och Manchester City.

”Cimboms” klubbdirektör Adnan Sezgin åkte enligt sportbladets källor till England i går för att diskutera en övergång med

Citys representanter, och han väntas inte återvända tomhänt.

Tränaren pressar på
    Vicepresident Adnan Polat vill gärna köpa Isaksson och tränaren Karl-Heinz ”Kalli” Feldkamp har pressat på för ett köp av svensken då han inte litar på varken Orkun Usak eller Aykut Erçetin mellan stolparna i de stora matcherna.

– Men allt handlar egentligen om Adnan Sezgins inställning till Isaksson. ”Kalli” är väldigt sjuk och frågan är hur länge han håller, så det är upp till Sezgin. Vill han verkligen ha honom, kommer han köpa honom, säger en turkisk källa med god insyn i Galatasaray.

En ytterligare aspekt som kan tala för en affär är att Andreas Isaksson, liksom Tobias Linderoth, har Roger Ljung som agent. Ljung spelade tidigare för Galatasaray och är nära vän med Adnan Sezgin

Kaynak:http://www.aftonbladet.se/sportblade...icle1539414.ab

Kısa Tercüme:

Adnan sezginin ingilterede oldugu ve Isaksson ve menejeri Roger Ljung ile görustugunu yazmis..Isakssonunda gelmek istemesenin sebebide Kallinin kendisini cok istemesi oldugunu yazmis.Menejeri Roger Ljung ve Adnan sezgin cok iyi arkadaslarmis onun icin bu is bitti gibi demis..
    Last edited by Emurafu : 29.Aralık.2007 at 14:38

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah gerçekleşir bu transfer.Orkun iyi performans gösteriyor ama güvenemiyorum bir türlü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Isaksson Konusunda daha yorum yapmayacagım bnce gereksiz. Orkun ilk yarı güven verdi eger alınırsa Orkun'a yazık olacak ne diyelim hayırlısı...

Bu arada Emrah abi gelişmeleri bize aktarmaya dvm et (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aldıgım haberlere göre duyumlara göre İsaksson artık bizim kalecimiz...Üstelik isvecliler Linderoth sakatlanmasına çok üzülüyor...adamların en iyi 2 adamları bizde artık

Andreas Isaksson, 26, was last night on the brink of completing a £2m move to Galatasaray after losing out to Joe Hart in the battle to become the club's first-choice keeper.

Tercüme:Adreas Isaksson´nun dun gece Galatarasaya 2 milyon pound degerindeki transferi nerdeyse bitme asamasina geldi cunku takimda Joe Hart arkasindan 2 kaleci oldugu icin..

Kaynak:http://www.mirror.co.uk/sport/footba...9520-20268325/
    Andreas Isaksson was on his way out of City last night after officials from the Turkish club Galatasaray visited Manchester to complete the £2m signing of the goalkeeper, who has recently lost his place to Joe Hart.

Kaynak:http://football.guardian.co.uk/News_...233107,00.html

Tercüme;Bu gazetedede aldıgımızı yazıyor...İngiliz basınları hep aynı haberi yapmış..Buda dogrulugunu artırıyor...

Yabancı basınlara bakmaya devam ediyorum...
    Last edited by Emurafu : 29.Aralık.2007 at 15:10

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferler ile ilgili mesajlar yazsak, diğer konuşmaları özelden veya msnden yapsak. Hoş olmaz mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Polat: Kalli'ye güveniyoruz Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, NTV'ye yaptığı açıklamada Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp'a destek olarak, ''Feldkamp ile kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu. NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 23:11 TSİ 28 Aralık 2007 Cuma
    Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile lig şampiyonluğuna ulaşacaklarına inandığını söyledi.

NTV'de canlı yayına katılan Adnan Polat, hastalığı nedeniyle takımının başında son 2 resmi maça çıkamaması üzerine yoğun biçimde eleştirilen Alman teknik adama destek verip, ''Feldkamp ile kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Aramızda hiçbir sorun yok. 2 veya 3 Ocak'tan itibaren takımın başında olacak. Kendisine güvenimiz tam'' dedi.

Feldkamp'ın ağır bir grip geçirdiğini anlatan Polat, Ankara'daki Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçı öncesi Almanya'ya gitmesine kendisinin izin verdiğini, çünkü dinlenerek, ikinci yarıya tam olarak hazır başlamasını istediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın, tüm tersliklere karşın başarılı bir ilk yarı geçirdiğini anlatan Polat, ''Bence teknik heyeti ve futbolcuları alnından öpmek lazım. Ben, şampiyon olacağımıza inanıyorum'' dedi.

Kadrodaki futbolcuları hakkında da değerlendirme yapan Polat, Lincoln'ün maçlarda çok faule maruz kaldığını, bu nedenle de sakatlıklar nedeniyle istedikleri verimi alamadıklarını söyledi.

Nonda'nın iyi oynadığını, Uğur'un da performansıyla kendisini utandırdığının altını çizen Polat, sezon başında takımdan ayrılan Kolombiyalı kaleci Mondragon hakkındaki bir soru üzerine de, ''Benim bir prensibim var. Galatasaray'da oynamak istemeyen bir futbolcuyu ben tutmam. Mondragon'u çok severim. Ama o şartlarını sundu, 'ben giderim' diye tehdit etti. Ben de 'git' dedim. Diğer mevkilerde olduğu gibi kaleciyle ilgili de araştırma yapıyoruz'' dedi.

Ümit Karan için Avrupa'dan ciddi bir öneri gelmesi durumunda transferi için yardımcı olacaklarını kaydeden Polat, ''Ümit ile konuştum. Türkiye'de sadece Galatasaray'da forma giymek istediğini, ancak kariyerinin son 2 yılında Avrupa'da da oynama heyecanını yaşamak istediğini söyledi. Ümit'e yurtdışından teklif gelirse biz onu tutmayacağız. Kendisine 6 teklif var, Beşiktaş da istedi'' diye konuştu.

Polat ayrıca, UEFA Kupası'nda çeyrek final oynamak istediklerini, Galatasaray Kulübü'nün mali açıdan önemli mesafeler aldığını vurgulayarak, ''Futbol için parasal güç çok önemli. 4 önemli projemiz vardı, 2'si hayata geçti. Bunlar olursa Galatasaray'ın önü çok açık. Nakit akışında rahat değiliz. Ama tüm kulüplerin mal varlıkları yanyana geldiğinde bile, 10 ile çarpın, yine de Galatasaray'ın yarısı kadar etmez'' diye konuştu.

24. Default

Orkun bu performansla kaleci Isaksson formasını geri alır...Orkun gibi kaleciyi daha hiç bir takım bulamaz...Yakında A miilinin formasını giyecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Az önce Kanal 24’de verilen haberde Adnan Sezgin’in kaleci Isaksson’un yani sira bir ön libero ve bir forvet oyuncusu ile daha görüstügünü söyledi.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Az önce Kanal 24’de verilen haberde Adnan Sezgin’in kaleci Isaksson’un yani sira bir ön libero ve bir forvet oyuncusu ile daha görüstügünü söyledi.
    Önliberoya inanırımda, İng.den forvet almak aslında inanmak istiyorumda çok zor hatta baya bir zor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    Orkun bu performansla kaleci Isaksson formasını geri alır...Orkun gibi kaleciyi daha hiç bir takım bulamaz...Yakında A miilinin formasını giyecek...
    Orkun'la Isaksson'u mukayese bile edemeyiz. Isaksson Orkun'dan 5 gömlek üstün bir kalecidir. Boy farkı da epey fazla tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

isaksonn un kalitesi tartışılmaz ama bence takıma linderoth un vasıflarına sahip bir orta saha lazım..ve hem sağ hem sol bekte oynayabilen bir oyuncu..uğur ilk yarının en iyilerinden biriydi ama bunun sakatlıgı , cezalı olma durumu var..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    Orkun GS´de oynayacak düzeyde degil. Bence acikcasi orta derecede bir kaleci. Gayretli, hirsli ve istekli ama malesef yetmiyor. Isaksson Orkun´dan tartismasiz daha iyi bir kaleci. Ama Isaksson´u da abartmamak gerek. Adam Ingiltere ligini normalde ancak orta siralarinda bitirebilen bir takimin 3. kalecisi. Isaksson´un yetenegi var ve fena kaleci degil. Ama bunu son zamanlarda göstermiyor ama gelirse, GS´da kendisi gelisterebilecegini saniyorum.

Isvec gazetelerinde bugün cikan haberlere göre AIK Solna takiminin stoperi Nils-Eric Johansson Galatasaray´a gelebilir. Galatasaray´in, Song´un Afrika Kupasindan dolayi takimdan ayri kalacagi icin, bir stoper aradigi ve gözlerin Nils-Eric Johansson´un üstünde oldugu belirtiliyor. Kalli´nin de bu transferi onayladigi belirtiliyor. Haberin türk basini kaynakligi oldugu da belirtiliyor.

http://www.aftonbladet.se/sportblade...icle1541044.ab

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Deza o haberi fanatikden almıslar..Haklısın..

Ben isvec basınını ayrıca İngiliz basınını dolasdım..İsaksson almısız falan yazıyor..Zaten yukardada haberleri koydum

Senin varmı baska duyumun??

Sayfa 6 / 28 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri