1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Spiker ile maç farklı ilerliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Spiker ile maç farklı ilerliyor.

Evet arkadaşlar oyunda ilk yarı gayet normal ancak ikinci yarı nedense saha ile spiker ayrı gidiyor.Ustelik cok farklı.Spikerde gol oldu diyor fakat sahada gol olmuyor ve geçersiz oluyor.Her yolu denedim olmadı sorun çözülmedi.Oyunu defalarca sildim,application dosyasından sildim olmadı.

Nedir bunun çözümü.Oyun başlarda normaldi sonradan boyle oldu.Çözümü yoksa pcye format atacam en sonunda...

Oyunu ve türkçe yamayı farklı dizine kurmayı denersen olabilir Erdem.

Nesil
    2006
    Yer

Haklı olabilirsin Özkan. Deneyeyim bi bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O da olmazsa Belgelerimdeki Sport Interactive dosyasını sil oLabilir belki

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2007'nin Türkçesini kullanıp english.ltc dosyasını orjinaliyle değiştirdiysen bu hatayı alabiliyor olabilirsin Erdem.

Nesil
    2006
    Yer

Sorun Türkçe yamada değil.Oyunu orjinalinden komple kurup denedim yine olmadı.Sanırım bilgisayara destekli bi format yedircez.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Sorun Türkçe yamada değil.Oyunu orjinalinden komple kurup denedim yine olmadı.Sanırım bilgisayara destekli bi format yedircez.
    erdemcim eğer farklı tema kullanıyorsan kullandığın tema hazırlanırken maç motoru bölümündeki XML kodlarında daha doğrusu bu FM2008 ile beraber .fmf oldu. Bunlarda bir hata olmuş olabilir. O yzden eğer farklı tema kullanıyorsan asıl temaya bir geri dönüp deneyebilirmisin?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

oyunu normal oynarken böyle bir sorun yaşıyor musun? eğer hayır ise kurduğun tema dan sonra başka bir yama kurmadan bir dene bakalım sorun yaşayacak mısın?
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

aynı sorun bendede var dün flex temasını kurdum ve bugün başıma geldi.. temayı silip orjinale dönmeme rağmen oyun dosyalarına işlemiş sanırım bu dalavere hala sorun devam ediyor. gerçekten çok can sıkıcı bir durum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yok mu arkadaşlar bu işe bir çözüm bulan ?
    Last edited by sacrameNt : 04.Ocak.2008 at 18:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer

Bende de temadan dolayı kaynaklanmış.Ancak temayı eski haline getirmek,cache dosyasını silmek,oyunu silip baştan kurmak hiç bir işe yaramıyor.

Ben sorunu SİSTEM GERİ YÜKLEME ile hallettim.Oyunu ilk kurduğum tarihe geri gittim ve düzeldi.Tek çözüm bu.Eğer sistem geri yükleme kapalı ise bilgisayarınıza format atmaktan başke çareniz yok...

Mesaj Yetkileri