Yazık olmazda mustafa ama süperlige verilse daha iyi olur tabi...
Korkma mustafaişinizegelmiyor deme
Bakalım neler olacak...
Yazık olmazda mustafa ama süperlige verilse daha iyi olur tabi...
Korkma mustafaişinizegelmiyor deme
Bakalım neler olacak...
"Emre için gitmedim"
Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Manchester City kalecisi Isaksson transferi için henüz olumlu adım atamadıklarını belirtirken, Emre Belözoğlu ile ilgilendikleri şeklindeki iddiaların da doğru olmadığını söyledi.
LİG TV'nin haberine göre Isaksson için girişimde bulunduklarını, ancak henüz sonuç alamadıklarını vurgulayan Sezgin, Londra'da temaslarını sürdürdüğünü de açıkladı.
Sezgin, Newcastle United'da forma giyen Emre Belözoğlu ile ilgili çıkan haberler içinse, "Emre ile kesinlikle bir görüşme yapmadım. Zaten şu aşamada transferi mümkün değil. Kulübüyle şartları çok iyi olan iki yıllık bir sözleşmesi var" ifadelerini kullandı.
Bu arada gönderilecek futbolcuların başında yeralan İsmail Bouzid ve Carrusca için şu ana kadar herhangi bir teklif gelmediği öğrenildi. Yönetimin bu oyuncuların kendilerine kulüp bulmasını beklediği belirtildi.
(LigTv.Com.Tr)
Keske Emre Gelse. En büyük hayalim Emre yi tekrar GS forması altında görmek. Ama öyle bir durum yokmuş. Zaten gazeteler her transfer döneminde Emre'yi GS ye yolluyorlar. Birgün tutturacaklar ama![]()