Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Manisa'da oynayan Selçuk İnan benim aklıma gelen ilk isim.

O mevkiiye alınabilecek.
    En uygun isim o gibi gözüküyor. Alınırsa Beşiktaş orta sahasını tamamlamış olur. Emre abinin dediği haberi görmedim ama Van Buyten de ilaç olur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Van Buyten çok zor.Ze Castro olabilir....

Burhan Eser alınmalı G.Birliği'nden.Hem o.sahanın ortasında hemde sağ kanatta çok etkili.D.Bakırspor'dayken ilgilenmiştik...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Holosko - Bobo ikilisi çok can yakar.El Hadji Diouf 'da gelirse artık tadından yenmez

Serdar Özkan-Delgado-ElHadji Diouf
    Bobo-Holosko

Hücum hattına bak beee

Dağıtırlar valla

Şaka bir yana defans ve orta saha gerekli bu durumda.
    Hücum olarak iyi Ama defansif oalrak kötü..Yani Çok pozisyon verirsiniz
    Aynı bizi Sion maçındaki gibi olur..Bütün ofansifleri sahaya sürmüşdük
    Manisa artık selcugu satmaz...Zaten iyi oyuncularını verdi..Çok yüklü para isterler..Aslında Nuri sahini alacaksın..

Van buyten zor geçiniz..Ze castroda bakalım neler olacak..

Emir@Show yapacaz demissiniz Ee artık yapınÇok da para vermeyin mayada tutmayabilir..Dikkat etmeniz lazım..Aynısı bizim basımızda geldi..
    Last edited by Emurafu : 31.Aralık.2007 at 21:47

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emrah defansta açık ver her maç 2 gol ye ama 4-5 tane atarsan sorun kalmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aynen Fenerbahce-Trabzon veya Sion-Galatasaray macı gibi Neyse Mutlu Yıllar herkez 2008 de Görüsürüz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ze castro zor gibi gözüküyor ama gelirse kesinlikle süper olur genç ve yetenekli bir oyuncu defansımıza büyük güç katar..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    ze castro zor gibi gözüküyor ama gelirse kesinlikle süper olur genç ve yetenekli bir oyuncu defansımıza büyük güç katar..
    Ze Castro'yu alırsak harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Hücum olarak iyi Ama defansif oalrak kötü..Yani Çok pozisyon verirsiniz
    Aynı bizi Sion maçındaki gibi olur..Bütün ofansifleri sahaya sürmüşdük
    Manisa artık selcugu satmaz...Zaten iyi oyuncularını verdi..Çok yüklü para isterler..Aslında Nuri sahini alacaksın..

Van buyten zor geçiniz..Ze castroda bakalım neler olacak..

Emir@Show yapacaz demissiniz Ee artık yapınÇok da para vermeyin mayada tutmayabilir..Dikkat etmeniz lazım..Aynısı bizim basımızda geldi..
    Yapcaz show Emrah abi bizi izlemeye devam edin

Bizim defansımız yine Türkiye şartlarına göre G.Zan iyileşirse yeterli diye düşünüyorum.Tabi yinede saglam bir adam lazım G.Zan'ın nolcagı belli olmuyo..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zan'a güvenilmez...1 maç var 3 maç yok
    Zago-Ranoldo gibi iki kişi alsanız daha iyi olur..Neyse artık kolpalarda artar..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Zago gibi biri daha gelse beşiktaşa denilen kadro üstüne ikinci yarı derbiler içerde vs.. çok şanslı olur bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş stoper arıyor

Holosko transferinden sonra rotayı stoper arayışlarına çeviren Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki hafta içinde bu transferi de noktalamak amacında olduğu öğrenildi. Milliyet Gazetesi'nin 1 Ocak tarihli haberine göre, teknik heyetin raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah - beyazlı kulüp Atletico Madridli Ze Castro ile Basel'de top koşturan Majstorovic arasında bir tercih yapacağı vurgulandı. 30 yaşındaki 1.90 boyundaki Majstorovic'in, Ze Castro ile listenin en başlarında yer aldığı öğrenildi. Öte yandan Caner transferini tamamıyla askıya alan yönetim Sivassporlu Hayrettin için çalışıyor.
    01.01.2008
    Kaynak : Milliyet

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Thuram'ı alabilirse Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ze Castro'yu satmak istemiyormuş At.Madrid.Bizimkiler yinede ısrar ediyorlarmış.Gerekirse bunada parayı bassınlar.Kaliteli bir stoper transferi lazım.

Birde bizim 104 yıllık,köklü,bu ülkenin 3 büyük kulübünden biri olduğumuzu Holosko transferiyle anlamıştır umarım birileri..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ze Castro çok iyi bir oyuncu. A.Madrid'in bırakmak istmemesi normal. Eğer Ze Castro BJK'ya gelmek isterse bu transfer gerçekleşebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Thuram'ı alabilirse Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı olur.
    Dogru aslında Thuram'a teklif yollamak lazım,defansı derler toparlar..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rijkaard biraz zor verir Thuram ı. Adam yedek stepne gibi kLübe de sakLıyor onu
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Ze Castro çok iyi bir oyuncu. A.Madrid'in bırakmak istmemesi normal. Eğer Ze Castro BJK'ya gelmek isterse bu transfer gerçekleşebilir.
    Ze Castro alınabilse harika olur ama yüksek bonservis bedeli en büyük engel. Beşiktaş şu Holosko'ya vereceği parayı keşke sene başında harcasaydı da adam akıllı transferler yapılsaydı.

Ayrıca Beşiktaş'a mutlaka bir sol bek lazım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bizim en büyük sorunumuzda bu zaten bi heves ugruna cok buyuk meblaglar verılmesı..

Ahlaken yanlış

Beşiktaş maçındaki halini gördükten sonra, 5 milyon euro etse bile ben olsam Holosko'yu almazdım Kendisini sattırmak için elinden geleni yaptı. Bu tür adamları cezalandırmak lazım. Biz ise tam tersini yapıyoruz... Demirören attığı imzalarla Beşiktaş'a ipotek koyuyor; Beşiktaş'ın kongresi, divan kurulu da seyretmeye devam ediyor

Son dönemde yaptığı transferlerden ağzı yanan Beşiktaş, yine bol sıfırlı bir transfere imza attı ve 5 milyon euro artı Koray ve Burak'ı vererek Holosko'yu renklerine kattı. Holosko, Beşiktaş'a yararlı olur mu?
    Burak açısından sevindim. Burak bu ülkenin Milli Takımı'nda çok rahat oynayacak bir yetenek. Antalya'dayken izliyordum ben onu harika top oynuyordu. Beşiktaş'a gittiği zaman üzülen Antalyalı görmedim. Antalya'nın en iyi oyuncularından biri olduğu halde, sordum soruşturdum; ne demek istediklerini Burak, Beşiktaş'a gelince anladım. Beşiktaş'ın da yıldızı olabilecekken, Milli Takım'a yerleşebilecekken, yok oldu gitti takımdan... Dönüş yapabilmesi için sadece kafasını düzeltmesi yetmez, onu devamlı oynatacak bir takıma ihtiyaç var. Bu Beşiktaş değildi. Bu transfer Burak için bir fırsat. Hem kendi kazanır, hem Türkiye kazanır. Bu açıdan gitmesi iyi oldu. Ben olsam Koray'ı vermezdim. Koray, Beşiktaş'ın joker futbolcularından biri... Stoper oynatıyorsun oynuyor, ön libero oynatıyorsun oynuyor, sağda, solda nerede istersen oynuyor. Gerek kulübede, gerek sahada her antrenörün, 'Aman bende böyle biri olsun' dediği adamlardan bir tanesi... Onu nasıl gözden çıkardı Beşiktaş anlamış değilim! Koray'ın verilmesi Beşiktaş'ın iyi yönetilmediğini gösteriyor. Holosko'ya gelince... Bu transfer de Beşiktaş'ın iyi yönetilmediğinin işareti. Yıldırım Demirören işbaşına geldiğinden bu yana en kötü transferleri yapma konusunda bir rekor kırdı. Beşiktaş'ın paraları havaya uçtu.

YERİNİ SAĞLAMA ALDI
    Vestel Manisa, Beşiktaş'ın çeklerini kabul etmemiş, Yıldırım Demirören imza atmış. Yıldırım Demirören yarın giderken bu paraları Beşiktaş'a bağışlayacak mı?
    Yıldırım Demirören imzalı her senet, her çek Beşiktaş başkanlığını betonlayan olaylar. 'Beşiktaş başkanlığına adayım' diyen adamın daha kazandığı ilk gün, kulübün kapısından girmeden, Yıldırım Demirören'e bilmem kaç milyon dolar ödemesi gerekiyor. Ondan sonra Beşiktaş için para harcaması lazım. Bunu da göze alabilecek kaç zengin var? Yok... Yıldırım Demirören attığı bu imzalarla Beşiktaş'a ipotek koyuyor, Beşiktaş'ın kongresi, Beşiktaş'ın divan kurulu da buna seyirci kalıyor.

Demirören'in kulübe verdiği parının 42.5 milyon doları bulduğu belirtiliyor.
    Bunun karşılığında ortadaki takıma bak, oluşturulan takıma bak. Beşiktaş'a bir fayda sağlamıyor, tam tersine bu harcanan paralar Beşiktaş'ı Demirören'in sömürgesi haline getiriyor. Yıldırım Demirören kendisi istemedikçe gitmez, onun yerine gelecek adam bulunmaz.

BAŞKA TALİBİ YOK
    Burak, Koray artı 5 milyon euro; Holosko eder mi? Etse bile ben Holosko'yu almazdım. Şu son Beşiktaş maçındaki halini gördükten sonra almazdım. Holosko o maçta kendini Manisa'dan sattırmak için elinden geleni yaptı. Türkiye bu tür futbolculara nasıl prim vermeye devam ediyor, anlayamıyorum. Antalya'nın küme düşmesine sebep olan Ali Bilgin'i Fenerbahçe transfer etti. Oynadığı sürece topa ayağını sürmedi. Beşiktaş'la bugün yaptığı anlaşmayı sanki o zaman yapmışçasına, maçı Beşiktaş'a satar gibi sahadan kayboldu. Oyundan çıkarken bir de Giray Bulak'la kavga ediyor. Ona küfürler ediyor ki Manisa ile ipleri kessin. Şimdi bu adam Beşiktaş'a geliyor. Beşiktaş ona nasıl güvenecek, Ertuğrul Sağlam ona nasıl güvenecek? Bu tür adamları cezalandırmak lazım ki yeni yetişen gençlere ibret olsun, ders olsun, örnek olsun. Biz tam tersine ödüllendiriyoruz, kötü örnek yaratıyoruz. Yani 'Sen kulübünü bildiğin gibi satabilirsin arkadaş, biz ona aldırmayız, biz seni yine de alırız.' Önce ahlaken yanlış bir transfer Beşiktaş için. O duruşuyla ünlü Çarşı, bakalım ne yapacak? Çok merak ediyorum. Holosko, Burak ve Koray'ı saymadan 5 milyon euro eder mi onu da çok merak ediyorum. Neden? 5 milyon euro günümüzde çok önemli bir para. Rivaldo'nun Yunanistan'a bundan 4 sene evvel 1 milyon euro'ya gittiği düşünülürse, 5 milyon euro'luk bir adamın Avrupa'da çok büyük adının olması lazım, yığınla kulübün peşinde olması lazım. Holosko'yu Beşiktaş'tan başka isteyen yok!.. Hovarda Demirören...

HINCAL ULUÇ

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Az önce Beşiktaş kongre üyesi bir abim ziyaretime geLdi. HoLosko transferinden yapıLacak transferLere kadar bir çok konuda görüştük. Ayrıca Ze Castro transferinin büyük öLçüde biteceğini ve bir oyuncu daha transfer ediLeceğini söyLedi. Ama paranın suyunun nereden geLdiğini öğrenemedim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

umarım dediğin gibi olur exciting ze castro gelirse çok sağlam takım oluruz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ze Castor süper olur gerçektenO olmazsa Coloccini,Van Buyten,Krygiakos gibi kaliteli oyuncular da fena olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gerekirse bassınlar parayı Ze Castro'ya. Battı balık yan gider..

Hayrettin abi diyorsa büyük ihtimal gerçekleşir.Geçmişteki verdiği haberlerden biliyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ze Castro'nun yanına bir yabancı defans daha alsınlar varsınlar.

Coşmuş bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ze Castro transferi olursa Beşiktaş müthiş bir işi başarmış olur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Murat'ın dedigi gibi Ze castro tek basına tam iş yapmaz..Eger yanına saglam bir stoper daha gelirse ozaman savunma duvar olur
    Zago-Ronaldo ikilisi gibi..Ayrıca Alınacak savunmanın topu oyuna iyi sokmasılazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Toraman-Ze Castro Ronaldo-Zago olur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat'ın dedigi gibi Ze castro tek basına tam iş yapmaz..Eger yanına saglam bir stoper daha gelirse ozaman savunma duvar olur
    Zago-Ronaldo ikilisi gibi..Ayrıca Alınacak savunmanın topu oyuna iyi sokmasılazım..
    Hiç gerek yok Toraman,Zan var..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zan,Toraman,Kaş'ı bu kadar küçümsememek lazım.Sakat olmayan bir Zan milli takımın stoperidir.Kaş bana göre Zan'dan da Toraman'dan da çok iyi olacak.Topa sert,hızlı,çok güçlü,rakibi çok iyi marke eden bir stoper.İyi bir yabancı yeterde artar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Büyük ihtimal Toraman-Yabancı transfer olur ozamanBirde iyi uyum saglarlarsa ozaman çok daha iyi olur..Mesela birbirlerini tamamlarlar..

Zan ise 2 maç oynar sakatlanır..Zan'da istikrar olsa milli takım içinde iyi olurdu..Emre Asık sırf o olmadıgı için cagrıldı..
    Neyse artık su transferleri bekleyelim

Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri