Sayfa 10 / 41 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abdullah Hoca çok iyi işler yapıyor , çok akılcı gerçekten.
    bir de uzun zamandır olmayan bir bütünlük sağladı bence. Mesela bundan 5 ay önce kaleci seçimi Volkan olmasaydı ben kızardım ama şimdi Abdullah Hoca'da bu hava yok,o ne yaparsa haklıdır gibi geliyor. Çok güven veren bir isim. Umarım eski milli takım bütünlüğünü tüm ülkeye kazandırabilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Aynen Anıl çok akıllıca müdahaleler yapıyor Atila Turan gelirse defans ona emanet olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bir de uzun zamandır olmayan bir bütünlük sağladı bence. Mesela bundan 5 ay önce kaleci seçimi Volkan olmasaydı ben kızardım ama şimdi Abdullah Hoca'da bu hava yok,o ne yaparsa haklıdır gibi geliyor. Çok güven veren bir isim. Umarım eski milli takım bütünlüğünü tüm ülkeye kazandırabilir.
    Bence bu tamamiyle takım adına birşeyler yapıyor olmasının verdiği güven. Yani insan "bir bildiği vardır" gözüyle bakıyor olaya Hiddink sağolsun aklına estikçe ve maç oldukça (aklına da hiç esmiyordu ya) ülkemize gelip Milli Takım adına birşeyler yaptığı için şimdi böyle gecesini gündüzüne katıp bu takıma önem veren içimizden bir TDmiz gerçekten sevindirici.

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Aynen Anıl çok akıllıca müdahaleler yapıyor Atila Turan gelirse defans ona emanet olur.
    Aynen öyle kardeşim. İsmaille ikisi yıllarca götürürler solu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ismail hmm ? hasan ali varken ismaili dusunmem o kadroda.

abdullah hoca 4-3-3 oynatcaktir diye dusunuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Arsenalli Oguzhan Turk Milli Takimi'ni secmis..
    Ben bu çocuğun biraz abartıldığını düşünüyorum. Böyle düşünmeme sebep olan şey ise Wenger gibi bir hocayla bile henüz forma şansı yakalayamaması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ben bu çocuğun biraz abartıldığını düşünüyorum. Böyle düşünmeme sebep olan şey ise Wenger gibi bir hocayla bile henüz forma şansı yakalayamaması.
    O'nun şanssızlığı oynadığı pozisyonun Arsenal'in en alternatifli yeri olması. Chamberlain yetenek olarak fersah fersah üstündür belki ama Gervinho Afrika'ya gittikten ve Arshavin form düşüklüğü yaşadıktan sonra direk Chamberlain oturdu oraya. Oğuzhan bildiğim kadarıyla ortasahanın ortasında oynuyor ve orada normal olarak Song-Arteta-Wilshere üçlüsü var.Bunlardan biri olmadığında Rosicky-Denilson-Diaby-Ramsey ve hatta Frimpong bile geliyor. Bu yüzden şimdilik şans bulamaması bence normal.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

abdullah avcı farkı...

fatih terim futbolcularla erman toroğlu aracılığıyla görüşürdü. avcı kendisi görüşüyor. helal olsun.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emre Aşık genç milli takıma antrenör olmuş hayirli olsun

http://spor.mynet.com/haber/emre-asi...sfedecek/47027

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yeni formalar boyle olcak galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yeni iç saha formamız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu formanın farklı modeli gibi olmuş

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Çok hoş bir kırmızı fakat formaları tasarlayanlar biraz kolaya kaçıyor sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fena değil bence.
    So what?
    Saike

Eski formalar daha iyiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Kolaya kaçılmıyordu sade olması isteniyordur diyelim.Birsürü model üretiyorlar bir model için neden kolaya kaçsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben beğendim hatta bi tane alasım var

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rüştü Reçber, A Milli Takımın kamp kadrosuna dahil edildi. Tecrübeli oyuncu hazırlık maçında Ay-Yıldızlı formaya veda edecek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

EURO 2008'den sonra zaten bırakmamışmıydı milli takımı? Futbolu bırakacak diyenler de var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Türkiye'nin ilk maçında ve sonraki 40 yıl boyunca giydiği formanın tasarımının geliştirilmiş bir modeliymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Rüştü Reçber, A Milli Takımın kamp kadrosuna dahil edildi. Tecrübeli oyuncu hazırlık maçında Ay-Yıldızlı formaya veda edecek
    Futbolu bırakacak Rüştü

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ümit Milli Takıma Gs'den Sercan Yıldırım,Serkan Kurtuluş,Emre Çolak, Fb'den Özgür Çek,Gökay İravul, Bjk'den ise Burak Kaplan çağırıldı..

Nesil
    2006

EURO 2020'de rakibimiz üçlü düzenlemek isteyen İskoçya-Galler-İrlanda oldu.

Şahsen 16 takımın 3ünü turnuvaya direkt almak zor olabilir. Bu durumda güçlü olduğumuzu düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    EURO 2020'de rakibimiz üçlü düzenlemek isteyen İskoçya-Galler-İrlanda oldu.

Şahsen 16 takımın 3ünü turnuvaya direkt almak zor olabilir. Bu durumda güçlü olduğumuzu düşünüyorum.
    O turnuvada takım sayısı 24 olacak.Sıkıntı olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ben yanlış duymuşum , milli takımı bırakıyormuş futbolu değil

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Avsuturya kampında, Volkan Demirel ile Habertürk foto muhabiri birbirine girmiş.

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına Avusturya'da hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nın, bu sabah yapılması planlanan antrenmanın iptal olması nedeniyle futbolcular ve teknik ekip şehir turuna çıktı. Tur sırasında tatsız bir olay yaşandı.

Futbolcular ve teknik ekibin şehir turunu görüntülemek isteyen HaberTürk Gazetesi foto muhabiri Vedat Danacı ile milli takım kalecisi Volkan Demirel arasında tartışma yaşandı.

Vedat Danacı'nın görüntü almasına sinirlenen milli kaleci, "Ben seni yazdım oğlum, seni evden aldırmazsam ben de Volkan Demirel değilim" diyerek foto muhabirinin üzerine yürüyünce araya takım arkadaşları ve yardımcı antrenör Tayfun Korkut girerek olayın büyümesini engelledi.

---

Biri çıkıp, Volkan'a sen kimsin diyememişse, yazıklar olsun.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biri çıkıp "Biri çıkıp, Volkan'a sen kimsin diyememişse, yazıklar olsun." demezse yazıklar olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sadece Volkan konusmus maşallah.Kameraman sesini çıkarmamıs hiç.Tüm suç Volkan'ın.Muhakkak vardır o adamla önceden yaşadıgı birşey.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayır, bir yemek çıkışı olsa mesela eşiyle görüntülense tamam, veya alkollüyken saçma sapan sorular sorsalar yinede tamam. Ancak şehir turunda fotoğrafını çeken muhabire ''Seni yazdım olum, seni evinden aldıracağım'' demek ne demek. Bu kadar agresiflik niye, mafyacılık oynamak istemiş canı herhalde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan Demirel ‏@1VolkanDEMIREL
    Bugün Tatsız Bir Olay Yaşandı... Gazeteci Bir Arkadaş İzin Günümüzde Fotoğraf Çekiyordu.

Takım Arkadaşlarım Söylemesi İle Bende Arkadaştan Beni Çekebileceğini Onların İstemedigini Söyledim..

Dilediği Gibi Başta Çekebileceğini Sonra Rahatça Hareket Edebilmemiz İçin Çekmemesini Rica Ettim...

Gazeteci Arkadaş Diğer Gazetecilere Haber Verdi ve Kalabalık Oldular. Daha Sonra "Çekmek Nasıl Olur Gör" Der Gibi Tahrik Etti Kendisi..

Bana Birisi Saygısızlık Yapmadığı Sürece Ben Kimseye Saygısızlık Yapmam...

Bugüne Kadar Düzgün İşini Yapan Kimseye Saygısızlık Yapmadım. Ancak Ben de Aynı Saygıyı Karşı Taraftan Bekliyorum...

Sayfa 10 / 41 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri