Tribündeki adamlar olayını da sizler çok uzattınız.Neyse gereği yapılır tamam.
Tribündeki adamlar olayını da sizler çok uzattınız.Neyse gereği yapılır tamam.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aykut Kocaman benim çocukluk kahramanımdır, gerçek ve ilk efsanemdir.Çok zor bulunur onu benim gibi seven ama uzun süredir çok çok çok garantici oynatıyor takımı.Ben defansı yapıyım,Alex nasılsa skoru elde eder taktiğiyle oynuyor.Bu her zaman tutmaz,tutmadığında da hamle yapamıyor zaten dün ki maçta görüldüğü gibi.
Ayrıca fikstürü eleştirmemize kızan arkadaşları anlamıyorum.Bu ülkede de eleştiri yapanam kızmak modaEleştiri kötü bir şey değildir arkadaşlar bunu yadırgamayın.Ve zaten neden eleştiriyorsunuz deme hakkınız da yok.
Biz bize fikstür neden böyle demiyoruz.Zorunluluktan böyle olursa susar oynarız zaten ama sadece yayıncı kuruluş istediği için bu zorluğu çekiyor takımımız, yarın bir gün diğer takımlar da çekecek.2 hafta üst üste açılış maçı oynatıyorlar ve bu 2 hafta aslında toplamda 1 hafta.Böyle saçmalık olabilir mi?Pazara koyabilirler maçı,zor değil bu.Olması gereken bu aslında.Şu fikstür saçmalığı kimseye yaşanmasın,kimse böyle bir sıkışıklığı hak etmiyor.Her takımın iyiliği için yorum yapıyoruz ama önyargılarınızdan kurtulamıyorsunuz.(Bjk ve Trabzonspor konu dışıdır avrupa maçları olduğu için bahsettiğim zorunluluk kapsamına giriyorlar)
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Zaten birşeyi ya hiç yapmayız yada yapınca suyunu çıkarırız. 3 günde bir maç olsun dedikte bu kadar da olmaz ki arkadaş![]()
Beyler onu bunu bırakın budamı antrenör
![]()
Bildiğin ciddi ciddi erkek vardı taraftarları coşturdu muhabbeti yapılmış vay anasını.Hele o koyulan fotoya girmiyorum.
Tribünlerin gösterildiği her an erkek var mı diye bakanlar var sanırım. Bir üstteki fotoğraftakinin erkek olduğunu nereden biliyorsunuz? Cinsiyet testi mi yaptınız? Bu görüntüyü 'işte erkek' iddiası ile paylaşanlar, o kadının oğlu, kızı herhangi bir yakını-seveninin yerine koysun kendini lütfen.
Çok kötü oynadık. Fenerbahçe'yi yalnız bırakmayan kadın ve çocuk taraftarlarımızla gurur duydum. Fenerbahçeli olduğum için gururluyum. Maça dair diğer en önemli olay Gökay'dı bana göre. Eskiden oyuna girince çekingen davranıp, garanti oynamak zorunda kalıyordu. Dün epey top kazandı. Güven kazandı. Hatalı hareketler yapsa da bazı pozisyonlarda insiyatif aldı. Beni çok mutlu etti.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
o erkekse eğer , takımına cidden aşık bir erkektir hoş bir komedi oluşturmaktadır , abartılmamalı
kadınsa eğer , ki öyle olduğunu varsaymak zorundayız , yapılan çok ayıptır ben sizin fotoğraflarınızı bulup twitter , fb , gibi yerlerden burda , başka yerlerde kıza benziyo şuna bakın oğlan gibi falan diye paylaşsam hoş olur mu onu bir düşünmek lazım
Amin , öyle derken ama bir kadını da aynı şekilde aşağılıyor belki de şu an bunu yapanlar , hepimizin önünde internet var istanbul'da maça gelebilen birinin evinde , çocuğunda internet vardır , hep bilinen sitelerde geziyor , düşünebiliyor musunuz o insan nasıl bir psikojiye girer , çok düşüncesiz davranılıyor çok , yazık
Fenerbahçe'ye ceza verilmiş,Fenerbahçe taraftarından dahil 5.000 kişi anca gelir denmiş,kadınlar sahip çıkmış takıma görevlerini yapmışlar,tarih yazmışlar.Böylece Fenerbahçe camia olarak bir çok şeyi kanıtlamış.Bir şey bulmak gerekti o da bu oldu malesef.Ben çok kızmıyorum o muhabbetlere.
O resimdekinin erkek olduğu nerden belli onu çözemedim. Biraz sert bakıyor diye mi erkek bu diyorlar ki?
O resimde bence en sağdaki daha çok erkeğe benziyor![]()
Ne günlere kaldık arkadaş!Artık saçmalamanın sınırını bırakmadık şu ülkede.Tartışılan konuya bak yahu.Kadınmıydı erkek mi?Bırakın arkadaş erkekse o utansın yaptığından.Bu kural Fenerbahçe için değil tüm takımlar için geçerli olacak böyle bir olayı sizler yaşadığınızda eleştirenlerin stad'ına giren erkek taraftar olmayacak mı?Olacak çünkü burası Türkiye.
Fotoğraf gerçek mi? önce bundan emin olmak lazım.
Fotoğrafın orta kısmında ki siyah örtülü kadın sırıtmış bir kere, ligt tvnin skor ve dakika göstergeside ekranın ortasına doğru kaymış gibi geldi. Biraz tuhaf bir resim...
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...-erkek-degilim
Erkek vardı ehehe
Seside erkek gibi. Kesin erkek bu...
hakkımı sonuna kadar arayacağım diyor ama, Allah'a havale etse yeter.
(/s)
yazık ya. düştüğü duruma bak. hayır, farz-ı misal erkek olsun. ne olacak yani. o 1 kişi mi takımı kurtaracaktı. ya da ne biliyim kesin olmadan 'erkek var maçta' demek hiç yakışık değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
amaç bir şekilde Fenerbahçe'ye sallamak değil mi sonuçta,her geçen maçın ardından gördüğümüz gibi her türlü insani değerler unutuluyor bu uğurda.
şimdi bunu paylaşmak için girdim , hala buna gülebilen var mı ? nasıl yapabiliyorsunuz ?
Fenerbahçe'ye laf atmak uğruna , bir insanın , bir ailenin , psikolojisini alt üst ettiniz , sevda dediğiniz , taraftarlık dediğiniz bu mu ? genelde bunu yapan arkadaşların yaşı küçük arkadaşlar olmasını beklerdim ama koca koca adamlar bile bu ayıba ortak oldu ama ne Fenerbahçe küçüldü bunlarla , ne o insan , ne ailesi , küçülen sadece sizin insanlığınız oldu , tebrik ediyorum.
not : bu mesajım kendi sosyal ağlarımda da paylaştığım bir mesaj buradaki kişilere direk yönelik değil
İnsani değerleri çoktan kaybettik.Yeni bir şey değil malesef.
So what?
Saike