Aykut Kocaman benim çocukluk kahramanımdır, gerçek ve ilk efsanemdir.Çok zor bulunur onu benim gibi seven ama uzun süredir çok çok çok garantici oynatıyor takımı.Ben defansı yapıyım,Alex nasılsa skoru elde eder taktiğiyle oynuyor.Bu her zaman tutmaz,tutmadığında da hamle yapamıyor zaten dün ki maçta görüldüğü gibi.
Ayrıca fikstürü eleştirmemize kızan arkadaşları anlamıyorum.Bu ülkede de eleştiri yapanam kızmak moda
Eleştiri kötü bir şey değildir arkadaşlar bunu yadırgamayın.Ve zaten neden eleştiriyorsunuz deme hakkınız da yok.
Biz bize fikstür neden böyle demiyoruz.Zorunluluktan böyle olursa susar oynarız zaten ama sadece yayıncı kuruluş istediği için bu zorluğu çekiyor takımımız, yarın bir gün diğer takımlar da çekecek.2 hafta üst üste açılış maçı oynatıyorlar ve bu 2 hafta aslında toplamda 1 hafta.Böyle saçmalık olabilir mi?Pazara koyabilirler maçı,zor değil bu.Olması gereken bu aslında.Şu fikstür saçmalığı kimseye yaşanmasın,kimse böyle bir sıkışıklığı hak etmiyor.Her takımın iyiliği için yorum yapıyoruz ama önyargılarınızdan kurtulamıyorsunuz.(Bjk ve Trabzonspor konu dışıdır avrupa maçları olduğu için bahsettiğim zorunluluk kapsamına giriyorlar)
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly