Uyuyalım artık, yarın şampiyon olup olmadığımızı göreceğiz. İyi geceler.
Uyuyalım artık, yarın şampiyon olup olmadığımızı göreceğiz. İyi geceler.
Önümüzdeki sene için Şampiyonluğa oynaman lazım dediğimde zor demiştin. Ama görüyoruz ki zorluk falan yok![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Doğru diyorsun hakikaten, pek iddialı değildik başta oyun bizim tarafa güldü.
son 5 maçta 15 puan almamız gerekiyor şampiyon olmamız için, kıl payı da kaçırabiliriz ki buraya kadar geldik bütün gücümüzle saldıracağız.
Ayrıca anket yaptım şampiyon olur muyuz diye.
Istikrarli bi cikis yakalamissin sezon boyunca. Suan formunun zirvesinde bi Gladbach var. Liderligi birakmaz dicem ama bi B.Munchen gercegi var. Pusuda bekliyor, ilk hatanda onune gecebilirler. Bi avantajin onlarla macini yapmis olman. Suan ipler senin elinde.
Anket icin son 2-3 haftayi beklemek lazim. Ya da son 5 hafta senin ve rakibinin fiksturlerini getirebilirsen yorum yapabiliriz belki![]()
Fikstür şu şekilde
Hannover maçı da çok iyi gidiyor şu an 2-0 öndeyiz
Kaldı 4 Maç
![]()
Gladbach Avrupa'da !
Bekle bizi Şampiyonlar Ligi
![]()
Dante Kırmızı Gördü Gladbach 3 Puan Aldı
Dante maçın ilk bölümlerinde gördüğü kırmızı kart Gladbach menajerini sinirlendirdi, ama takım yılmadı ve maçı 4-2 kazandı.
![]()
fixtürde isim olarak zorlayacak werder varmıs hannover deplasmanı zorlu olur demeye gerek kalmamıs bana göre dısardaki mainz macını alırsan şampiyon olursun 3 iç 1 dış kalmıs düğüm mainz deplasmanı içerde daha önceki oynadıgın mac ve istatistiklere dayanarak seni şampiyon ilan ediyorum![]()
Bayern Münih'in fikstürü bizimkinden çok daha zor
2 takımda Avrupa için oynuyor. Ayrıca bizim bir kere beraberlik alma durumda averajdan yine 1.liği vermiyoruz.
![]()
bayern takılır aga raad ol simdiden kutlamalara hazırlık yap![]()
Dante 2 maç ceza yedi![]()
Maç eksiğimizle 2. sıradayız.
Bizde Mainz ile yapıyoruz adamlar Avrupa için oynuyor
![]()
Yok böyle bir maç. Kırmızı kart yedik, penaltıyı kurtardık üstüne bir gol attık, ağlamak üzereyiz. Daha dakika 34
bayernin leverkuseni deplasmanda yenmesi kötü olmus ancak ipler tamamen senin elinde 1 dıs 2 ic saha macın var ve söyledigine göre mainz beraberligi bile seni liderlikten indirmiyor ztn bremen gördügüm kadarıyla iddasız durumda şitreş yapma başgan![]()
Sampiyon olamasan da gonullerin sampiyonu olacaksin[oyle derler ya hep, teselli eder gibi]
Dantesiz defans hatti dezavantaj olacaktir ama ustesinden gelirsin.
Zorda olsa 3 puan
Sol bek kırmızı yedi ama Gladbach maçı kazandı. son 2 hafta 2 önemli defans kaybettik.
![]()
Stres yapmayacağız da ne yapacağız, kaldı 2 maç
Defansa çekilmedim çünkü adamlar atamıyordu
buraya kadar geldik gönüllerin şampiyonu olmak istemiyoruzDante bizi üzdü ama onun yerine oynayacak Kadar var Newcastle'den almıştık. Ama bu son maç sol bekte kırmızı görünce oynatacak defans kalmadı. Taktiği değiştireceğiz.
kadarı ben kariyerimde kiralamak istedimde olmadıydı iyi oyuncuydu icerde hedefsiz amacsız sırf maca cıkmak icin cıkan werdere karsı cok sorun olmaz kanısındayım ama yenilmedigin sürece sorun yok ins en kötü 1 puan koparırsın ama bence bu hafta dortmund bayerne hüpriz ypıcak![]()
Biz bir gol attık, Bayern'de Ribery sakatlandı, Dortmund maç alamazsa Avrupa'ya gidemiyor zaten. Acayip olmaya başladı.
son iki maçının evinde olması çok iyi olmuş. ben inanıyorum şampiyon olacaksın.![]()
Bremen'e 2-1 yeniliyoruz.