Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Volkan'a küfür etmedi diyenler gerçekten komik duruma düşüyorsunuz.Adam baştan aşşa sövdü.
    Volkan'ın karakterini herkez biliyor kaale alınmaması gerekiyor.

Ama bunun yanı sıra taraftarda böyle bir hareket yapmaması geriyordu.
    taraftar bunu yapmaması gerekiyordu deyip geçiştirmek ama volkan a emre ye saymadığını bırakmak ne kadar adaletli ? tartışılır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan'ın yaptığından daha terbiyesiz olanı, bu formayı giymemek için çaba sarfedenlerin yaptığıdır, asıl kabul edilemez olan budur ama işimize gelen şekilde yorum yapıp, hemen kutuplaştığımız için, orta yolu bulmak imkansızdır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bari bu maçta Sabri' ye laf etmeyin be arkadaş. Daha ne yapsın çocuk.Adamın kapasitesi belli sonuçta bundan daha ötesi beklenemez.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    neden emre, gökhan, burak değilde volkan biraz gözünü açın fenerbahçeli arkadaşlar
    Neden Kadıköy'de, İnönü'de, Bursa'da değil de TT Arena'da ? Fenerbahçe taraftarı Sabri'yi çok mu seviyor zannediyorsunuz ? Kaç kez Kadıköy'de Sabri'nin milli maçta ıslıklandığını gördünüz ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Volkan'a küfür etmedi diyenler gerçekten komik duruma düşüyorsunuz.Adam baştan aşşa sövdü.
    Volkan'ın karakterini herkez biliyor kaale alınmaması gerekiyor.

Ama bunun yanı sıra taraftarda böyle bir hareket yapmaması geriyordu.Asıl tepki onlara değil federasyona gösterilmesi lazım.Bir kez MAA istifa dediklerini duymadım.
    Volkan'ın karakteri şudur.Seni bilmiyorum ama benim gibi yada onurlu gururlu herkes gibi anasına bacısına küfür edildiğinde cevabını verir..Mağdur adamı mağrur yapıyorsunuz..

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Sen de kendini taraftarın yerine koymayı dene.
    Bizde zaten taraftarızda, sen milli futbolcuna küfür etmeyi savunuyorsan bişey diyemem, oyuncular ettimi bilmiyorum ama taraftar etmeseydi oyuncuda etmemiş olurdu eğer ettiyse, bi arkadaş demiş küfürü kaldıramıyorsan milli takımın kalesine geçmeyeceksin diye, milli formayı giymek için kendine küfür ettirmen lazım öylemi yani? Küfürü kaldıramıyorsan, evet ben o dediğinizdenim diyemiyosan giymeyeceksin formayı öylemi, az saçmalayın ya.
    Burak

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Rüştü milli takımın başında defalarca maç oynadı. Hep kazandık mı biz? Hep iyi mi oynadık? Hiç mi eleştiri almadı ıslıklanmadı maç esnasında?
    Onu ben değil sen biliyosun. O kadar emin konuştuğuna göre vardır bi bildiğin diye dedim. Yani Rüştüyle alay edilen maçlar hatırlıyorsundur illaki.

20 kere yazdım sildim. Sürekli bişey yazasım var ama sonra gerisinde kötü şeyler söylerim korkusuyla yazmıyorum. Emre ile Volkan'a yapılanları yada onların yaptıkları hakkında bişey demicem. Herkes elini vicdanına koysun öyle konuşsun. Ben belki Fenerliyimdir diye savunuyorumdur ama emin olun onlara sallıyanlarda sevmedikleri için böyle atıp tutuyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bize saç baş yolduran Hamit'i , Hakan'ı yada ne bileyim başka birini değilde Emreyle , Volkana yapılır bunlar. Nasılsa mimlenmişlerya isteyen sallamaya devam etsin.

Bize sistem hocası lazım değil bize bizim diliizden anlayan adam lazım. Cruyff gelse bize sistem oturtamaz biz öyle bi takım değiliz. Gerçi bunları yazmakta anlamsız oldu şimdi Emreyle , Volkana sallamak varken ama neyse...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    evet sen volkanı çok iyi tanıyorsun adam kırk yıllık arkadaşın ve onun tek derdinin para olduğunu biliyorsun...
    dostum sen beni anlamamıssın neyse bosver
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Yani burada Galatasaray taraftarlarının yapmış olduğu rezalet nasıl hiçbirşey yokmuş gibi empoze ettiriliyor,üstüne Emre ve Volkan yerden yere vuruluyor.Yazık diyorum cidden çok yazık.

Neredeyse 6 senedir bu forumdayım.Çok değişti buradaki insan profili.Forumun eskileri de beni bilir zaten nasıl bir insan olduğumu.Ama artık burada yazılanları kaldıramayacak duruma geldim.Hakkınızı helal edin,kalbini kırmış olduğum kim varsa özür dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Neden Kadıköy'de, İnönü'de, Bursa'da değil de TT Arena'da ? Fenerbahçe taraftarı Sabri'yi çok mu seviyor zannediyorsunuz ? Kaç kez Kadıköy'de Sabri'nin milli maçta ıslıklandığını gördünüz ?
    Sadece Islık mı ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Evet koydum mactan ciktim ve belcikali sevgilimin yanina gidip etrafa para sacicam birsey umrumda olmayacak.Bence gayet guzel.
    Ne mutlu ki bize sne volkan değilmissin bu futbolcuların çoğu bu akşam trilyonlarca para kazandı ama yatamayacak çünkü 30binden kişinin hırvatlara baskı yapması gerekirken futbolcularımıza stres yaptılar bu streste büyük kaosa nende oldu sorunun çözümü
    1- Hiddink İStifa
    2- Emre ve volkan milli takım kariyerleri bitirlmesi
    3- milli maçları büyüklerin sahasında oynamamalıyız

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Klüpçülük nedense bir tek TT Arenada oluyor.İnşallah Volkan'da Emre'de açıklama yapar ve Milli takım kariyerini noktalar o zaman rahatlarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Volkan'ın karakteri şudur.Seni bilmiyorum ama benim gibi yada onurlu gururlu herkes gibi anasına bacısına küfür edildiğinde cevabını verir..Mağdur adamı mağrur yapıyorsunuz..
    İllaki öyledir...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yahu tamam Volkan ve Emre'den tek kelime kötü söz duyamayız biz.O taraftar yok mu o taraftar hepsini ülkeden göndermek lazım.Yaşatmamak lazım onları bu ülkede.Sen kimsin ki ıslıklıyorsun ? Sonra söverler anana babana.Ama hakkıdır.İstese sabaha kadar küfreder sen kimsin ? Onlara laf söyleyemezsin.Haddini bileceksin.Onlara laf söyleyeni bu ülkede yaşatmamak gerekiyor.Islıklayamazsın,küfür yemek de en doğal hakkın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

andremoritz10 Andre Moritz

Unutmiyalim ki su kirmizi forma tasiyanlar TURK futbolcular, Turkiye icin oynyorlar ne FB ne BJK ne GS ne TS ne Bursa ne baska takimlar
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Volkan Terbiyesiz
    Emre Küstah
    Gökhan Kötü
    Alayı Cici

rahatladınız mı (:
    süpersin

Arkadaşlar bilginize diyer oyuncular 5 vakit namazını kılıyormuş antreman odasında hüngür hüngür ağlıyorlarmış emre volkan gökhanda onlara gülüyorlarmış kavga çıkmış oradan kaçmış lar bu üçlü stres atmak için gece barlara gitmeye karar vermişler ağızlarından öyle duydum.adamları para sevdası tutmuş ama diğer oyuncularda biz bu parayı hakketmedik maaşımızı almıyacağız diyorlarmış

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

şurada zaten yaşadıklarımız, tartışmalarımız özetliyor herşeyi. milli takımın taraftarı mı var da oyuncusu olsun. ülkemizin içinde bulunduğu büyük sıkıntılar var. bütünlükle ilgili sıkıntılar. çünkü birliğimiz yok, her alanda.. sosyal alanı geçtim sporda var mı? rakibini bir kaşık suda boğmıyor mu insan..

neyse. teknik kadro hemen gönderilmeli. 8-10 oyuncu milli takıma alınmamalı. artık Serdar Aziz-Kesimal, Ozan İpek, Cenk-Muhammed, Hasan Ali, Ömer Toprak vs. barındıran genç bir takım oluşturulmalı. gerekirse bir dünya kupası da feda ederiz önemli değil.

ve en önemlisi, 3 tane birbirine düşman derecesinde rakip bütük takımın olduğu bir şehirde, tamamen kenetlenilmesi gereken milli takım maçları yapılmamalı. İzmir, Eskişehir, Kayseri, Şanlıurfa, Ankara, Bursa, Trabzon gibi şehirler unutulmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

NTVSPOR muhabiri birazdan hidinke kalaylıcak canlı yaytında zor tutuyo kendini

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Volkan delikanlı adamdır, laf edildimi karşılığını verir yani. Yahu ben kendi gözlerimle gördüm. Ortada hiçbir küfür yokken, Volkan aut kullanmak için topa doğru gelirken tribündekilerin gözünün içine baka baka gülüyordu. Bu hareketin derbideki karşılığı küfürdür. Tamam yanlıştır ama bizim kültürümüzde küfürdür. 2 saniye sonra küfür yiyeceğini bile bile neden bu hareketleri yapıyor anlayamıyorum. Neden Rüştü böyle birşey yapmıyor ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Yani burada Galatasaray taraftarlarının yapmış olduğu rezalet nasıl hiçbirşey yokmuş gibi empoze ettiriliyor,üstüne Emre ve Volkan yerden yere vuruluyor.Yazık diyorum cidden çok yazık.

Milli takım taraftarı olacak.

Ayrıca taraftarın yaptığı terbiyesizliktir. Bunda herkes hemfikir zaten o yüzden bunun hakkında tartışma yok. Olay Volkan'ın yaptığı terbiyesizlik mi değil mi ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yahu tamam Volkan ve Emre'den tek kelime kötü söz duyamayız biz.O taraftar yok mu o taraftar hepsini ülkeden göndermek lazım.Yaşatmamak lazım onları bu ülkede.Sen kimsin ki ıslıklıyorsun ? Sonra söverler anana babana.Ama hakkıdır.İstese sabaha kadar küfreder sen kimsin ? Onlara laf söyleyemezsin.Haddini bileceksin.Onlara laf söyleyeni bu ülkede yaşatmamak gerekiyor.Islıklayamazsın,küfür yemek de en doğal hakkın.
    Küfür yemek Volkan ve Emre'nin en doğal hakkı demi çok özür diliyorum senden haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Böylesine ağır yenilgiden sonra birileri çıkar hiçbir neden yokken girayı egemeni savunur, diğeri çıkar volkan, emre niye küfrediyo yaa der. Biri de demez ki neden yenildik, nerede yanlış yaptık. Aynen böyle devam arkadaş, müstehak dicem ama içim acıyor.
    Egemen-Giray konusu sanırım bana yazıldı.Ben Rıdvan dilmen neden onlar oynadı dedi diye yazdım.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Böylesine ağır yenilgiden sonra birileri çıkar hiçbir neden yokken girayı egemeni savunur, diğeri çıkar volkan, emre niye küfrediyo yaa der. Biri de demez ki neden yenildik, nerede yanlış yaptık. Aynen böyle devam arkadaş, müstehak dicem ama içim acıyor.
    Neden yenildiğimiz önemli değil ki abi. Bizz yenilgi için bahane arıyoruz,hiç onu düzeltmek için uğraşmadık ki.Sırf şu Emre-Volkan olayı bu rezil futbolu örttü ya başka bir şey söylenemez.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Klüpçülük nedense bir tek TT Arenada oluyor.
    Önce şuna değineyim sadece TT Arena'da olan maçları izlemişsiniz demek ki. Kadıköy'de milli maça gittiğimde Galatasaray'ın geçmişi ,geleceği bir güzel sayıldı.

Bu arada tartışmaya hiç gerek yok sonuç yine Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı kapışacak şaşırdık mı hayır.

Böyle taraftara da böyle kaleci , taraftarın yaptığı hareket çok ama çok yanlış , Volkan'ın da küfür gelmeden verdiği tepki yanlış. Zaten bir taraftar kendi oyuncusuna küfür ediyorsa olay bitmiştir tartışmaya hiç ama hiç gerek yok. Bizim ülkemizde hiç bir şey planlanlanamaz ve hiç bir şey başarılamaz bu mantık bitene kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Onu ben değil sen biliyosun. O kadar emin konuştuğuna göre vardır bi bildiğin diye dedim. Yani Rüştüyle alay edilen maçlar hatırlıyorsundur illaki.

20 kere yazdım sildim. Sürekli bişey yazasım var ama sonra gerisinde kötü şeyler söylerim korkusuyla yazmıyorum. Emre ile Volkan'a yapılanları yada onların yaptıkları hakkında bişey demicem. Herkes elini vicdanına koysun öyle konuşsun. Ben belki Fenerliyimdir diye savunuyorumdur ama emin olun onlara sallıyanlarda sevmedikleri için böyle atıp tutuyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bize saç baş yolduran Hamit'i , Hakan'ı yada ne bileyim başka birini değilde Emreyle , Volkana yapılır bunlar. Nasılsa mimlenmişlerya isteyen sallamaya devam etsin.

Bize sistem hocası lazım değil bize bizim diliizden anlayan adam lazım. Cruyff gelse bize sistem oturtamaz biz öyle bi takım değiliz. Gerçi bunları yazmakta anlamsız oldu şimdi Emreyle , Volkana sallamak varken ama neyse...
    Herneyse zaten önemli olan bu değil. Daha çok bu takıma neler oluyor? Bunu tartışmak lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Nasil ttarenada gs cogunlukta diye fenerli futbolcular isliklaniyosa forumda da fenerli arkadaslarin fazlaligi belli ediyor kendini .Ben volkan gibi alkislayip tahrik edicegime haklisiniz deyip cekilmeyi tercih ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kutuplaşmaya şaşmıyorum çünkü birileri bunu çok iyi başarıyor, büyük resmi göremiyoruz, her alanda hemen kutuplaşıp, fanatizm yapıyoruz, hayatımızın her alanında.

Belki çok uç örnek olacak, şimdiki tabloyla pek ilgisi yok ama Yugoslavya'nın bölünmesini tetikleyen olaylardan biri de futbol maçıydı, bu nedenle önemlidir futbol, bu nedenle son dönemde futbol üzerinde yaşanan kutuplaşmalar doğru değildir. Ama biz buna karşı olmak yerine buna alet olmaya devam edeceğiz bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Nasil ttarenada gs cogunlukta diye fenerli futbolcular isliklaniyosa forumda da fenerli arkadaslarin fazlaligi belli ediyor kendini .Ben volkan gibi alkislayip tahrik edicegime haklisiniz deyip cekilmeyi tercih ediyorum.
    Alkışladığı için ana bacı küfür yemek zorundaysa o tribündekilerin seviyesi belli oluyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Volkan delikanlı adamdır, laf edildimi karşılığını verir yani. Yahu ben kendi gözlerimle gördüm. Ortada hiçbir küfür yokken, Volkan aut kullanmak için topa doğru gelirken tribündekilerin gözünün içine baka baka gülüyordu. Bu hareketin derbideki karşılığı küfürdür. Tamam yanlıştır ama bizim kültürümüzde küfürdür. 2 saniye sonra küfür yiyeceğini bile bile neden bu hareketleri yapıyor anlayamıyorum. Neden Rüştü böyle birşey yapmıyor ?
    adamın dinini tartışıyorsak konunun kapatılmasıın isityorum yakında ardanın sevgilisi de mini etekle geziyor diye yorum çıkar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    adamın dinini tartışıyorsak konunun kapatılmasıın isityorum yakında ardanın sevgilisi de mini etekle geziyor diye yorum çıkar
    Din yorumunu nereden çıkardınız anlayamadım ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri