Volkan'ın yaptığından daha terbiyesiz olanı, bu formayı giymemek için çaba sarfedenlerin yaptığıdır, asıl kabul edilemez olan budur ama işimize gelen şekilde yorum yapıp, hemen kutuplaştığımız için, orta yolu bulmak imkansızdır.
Bari bu maçta Sabri' ye laf etmeyin be arkadaş. Daha ne yapsın çocuk.Adamın kapasitesi belli sonuçta bundan daha ötesi beklenemez.
Football is simple,but Football Manager is not
Bizde zaten taraftarızda, sen milli futbolcuna küfür etmeyi savunuyorsan bişey diyemem, oyuncular ettimi bilmiyorum ama taraftar etmeseydi oyuncuda etmemiş olurdu eğer ettiyse, bi arkadaş demiş küfürü kaldıramıyorsan milli takımın kalesine geçmeyeceksin diye, milli formayı giymek için kendine küfür ettirmen lazım öylemi yani? Küfürü kaldıramıyorsan, evet ben o dediğinizdenim diyemiyosan giymeyeceksin formayı öylemi, az saçmalayın ya.
Burak
Onu ben değil sen biliyosun. O kadar emin konuştuğuna göre vardır bi bildiğin diye dedim. Yani Rüştüyle alay edilen maçlar hatırlıyorsundur illaki.
20 kere yazdım sildim. Sürekli bişey yazasım var ama sonra gerisinde kötü şeyler söylerim korkusuyla yazmıyorum. Emre ile Volkan'a yapılanları yada onların yaptıkları hakkında bişey demicem. Herkes elini vicdanına koysun öyle konuşsun. Ben belki Fenerliyimdir diye savunuyorumdur ama emin olun onlara sallıyanlarda sevmedikleri için böyle atıp tutuyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bize saç baş yolduran Hamit'i , Hakan'ı yada ne bileyim başka birini değilde Emreyle , Volkana yapılır bunlar. Nasılsa mimlenmişlerya isteyen sallamaya devam etsin.
Bize sistem hocası lazım değil bize bizim diliizden anlayan adam lazım. Cruyff gelse bize sistem oturtamaz biz öyle bi takım değiliz. Gerçi bunları yazmakta anlamsız oldu şimdi Emreyle , Volkana sallamak varken ama neyse...
Yani burada Galatasaray taraftarlarının yapmış olduğu rezalet nasıl hiçbirşey yokmuş gibi empoze ettiriliyor,üstüne Emre ve Volkan yerden yere vuruluyor.Yazık diyorum cidden çok yazık.
Neredeyse 6 senedir bu forumdayım.Çok değişti buradaki insan profili.Forumun eskileri de beni bilir zaten nasıl bir insan olduğumu.Ama artık burada yazılanları kaldıramayacak duruma geldim.Hakkınızı helal edin,kalbini kırmış olduğum kim varsa özür dilerim.
...
Ne mutlu ki bize sne volkan değilmissin bu futbolcuların çoğu bu akşam trilyonlarca para kazandı ama yatamayacak çünkü 30binden kişinin hırvatlara baskı yapması gerekirken futbolcularımıza stres yaptılar bu streste büyük kaosa nende oldu sorunun çözümü
1- Hiddink İStifa
2- Emre ve volkan milli takım kariyerleri bitirlmesi
3- milli maçları büyüklerin sahasında oynamamalıyız
Klüpçülük nedense bir tek TT Arenada oluyor.İnşallah Volkan'da Emre'de açıklama yapar ve Milli takım kariyerini noktalar o zaman rahatlarsınız.
Yahu tamam Volkan ve Emre'den tek kelime kötü söz duyamayız biz.O taraftar yok mu o taraftar hepsini ülkeden göndermek lazım.Yaşatmamak lazım onları bu ülkede.Sen kimsin ki ıslıklıyorsun ? Sonra söverler anana babana.Ama hakkıdır.İstese sabaha kadar küfreder sen kimsin ? Onlara laf söyleyemezsin.Haddini bileceksin.Onlara laf söyleyeni bu ülkede yaşatmamak gerekiyor.Islıklayamazsın,küfür yemek de en doğal hakkın.
andremoritz10 Andre Moritz
Unutmiyalim ki su kirmizi forma tasiyanlar TURK futbolcular, Turkiye icin oynyorlar ne FB ne BJK ne GS ne TS ne Bursa ne baska takimlar
Fenerbahçe Cumhuriyeti
süpersin
Arkadaşlar bilginize diyer oyuncular 5 vakit namazını kılıyormuş antreman odasında hüngür hüngür ağlıyorlarmış emre volkan gökhanda onlara gülüyorlarmış kavga çıkmış oradan kaçmış lar bu üçlü stres atmak için gece barlara gitmeye karar vermişlerağızlarından öyle duydum.adamları para sevdası tutmuş ama diğer oyuncularda biz bu parayı hakketmedik maaşımızı almıyacağız diyorlarmış
şurada zaten yaşadıklarımız, tartışmalarımız özetliyor herşeyi. milli takımın taraftarı mı var da oyuncusu olsun. ülkemizin içinde bulunduğu büyük sıkıntılar var. bütünlükle ilgili sıkıntılar. çünkü birliğimiz yok, her alanda.. sosyal alanı geçtim sporda var mı? rakibini bir kaşık suda boğmıyor mu insan..
neyse. teknik kadro hemen gönderilmeli. 8-10 oyuncu milli takıma alınmamalı. artık Serdar Aziz-Kesimal, Ozan İpek, Cenk-Muhammed, Hasan Ali, Ömer Toprak vs. barındıran genç bir takım oluşturulmalı. gerekirse bir dünya kupası da feda ederiz önemli değil.
ve en önemlisi, 3 tane birbirine düşman derecesinde rakip bütük takımın olduğu bir şehirde, tamamen kenetlenilmesi gereken milli takım maçları yapılmamalı. İzmir, Eskişehir, Kayseri, Şanlıurfa, Ankara, Bursa, Trabzon gibi şehirler unutulmamalı.
Volkan delikanlı adamdır, laf edildimi karşılığını verir yani. Yahu ben kendi gözlerimle gördüm. Ortada hiçbir küfür yokken, Volkan aut kullanmak için topa doğru gelirken tribündekilerin gözünün içine baka baka gülüyordu. Bu hareketin derbideki karşılığı küfürdür. Tamam yanlıştır ama bizim kültürümüzde küfürdür. 2 saniye sonra küfür yiyeceğini bile bile neden bu hareketleri yapıyor anlayamıyorum. Neden Rüştü böyle birşey yapmıyor ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Önce şuna değineyim sadece TT Arena'da olan maçları izlemişsiniz demek ki. Kadıköy'de milli maça gittiğimde Galatasaray'ın geçmişi ,geleceği bir güzel sayıldı.
Bu arada tartışmaya hiç gerek yok sonuç yine Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı kapışacak şaşırdık mı hayır.
Böyle taraftara da böyle kaleci , taraftarın yaptığı hareket çok ama çok yanlış , Volkan'ın da küfür gelmeden verdiği tepki yanlış. Zaten bir taraftar kendi oyuncusuna küfür ediyorsa olay bitmiştir tartışmaya hiç ama hiç gerek yok. Bizim ülkemizde hiç bir şey planlanlanamaz ve hiç bir şey başarılamaz bu mantık bitene kadar.
Nasil ttarenada gs cogunlukta diye fenerli futbolcular isliklaniyosa forumda da fenerli arkadaslarin fazlaligi belli ediyor kendini.Ben volkan gibi alkislayip tahrik edicegime haklisiniz deyip cekilmeyi tercih ediyorum.
![]()
Kutuplaşmaya şaşmıyorum çünkü birileri bunu çok iyi başarıyor, büyük resmi göremiyoruz, her alanda hemen kutuplaşıp, fanatizm yapıyoruz, hayatımızın her alanında.
Belki çok uç örnek olacak, şimdiki tabloyla pek ilgisi yok ama Yugoslavya'nın bölünmesini tetikleyen olaylardan biri de futbol maçıydı, bu nedenle önemlidir futbol, bu nedenle son dönemde futbol üzerinde yaşanan kutuplaşmalar doğru değildir. Ama biz buna karşı olmak yerine buna alet olmaya devam edeceğiz bence.