Bir şey daha var ben mi yanlış gördüm başka arkadaşlarda olayın gerçeğini biliyorsa beni aydınlatsın beşiktaş taraftarıyla fatih terim arasında bir gerginlik oldu ? hem yaşça büyük hem saygı duyulan bir adam yapılmaması gereken bir hareketti bence.
Bir şey daha var ben mi yanlış gördüm başka arkadaşlarda olayın gerçeğini biliyorsa beni aydınlatsın beşiktaş taraftarıyla fatih terim arasında bir gerginlik oldu ? hem yaşça büyük hem saygı duyulan bir adam yapılmaması gereken bir hareketti bence.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Burağa kimsenin küfür etme hakkı yok, içinizden istediğinizi diyebilirsiniz ama buraya .......'lar yaparak bunu ima edemezsiniz.
Ayrıca tepki Burak'a değil hakeme olmalı. Futbolcu tabiki dener. Maç 3-2 son dakikalar, denedi ve yedirdi. Burağa parçalı yakışmıyor diyen arkadaşa da katılmıyorum. O hareketi kendisi için değil, Galatasaray için yaptı.
Maç içinse ilk devre çok iyi başladık ve iyi götürdük, ikinci devrenin başında yapılan değişiklik oldukça gereksizdi. Zaten saldırıyorduk, üstündük, top hep bizdeydi ne gerek vardı ki? Ayrıca Hamit mümkünse oynamasın, şampiyonlar ligi başlamadan önce Emre- Melo- Selçuk- Amrabat orta sahasını izlemek istiyorum.
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, iyi bir mücadele sergilediler ve 3 puanı son dakikalarda kaçırdılar
Penaltı tartışmalarından ziyade ilk yarı çok güzel bir oyun oynadı Galatasaray, aynı şekilde Beşiktaşta ikinci yarı çok iyi oynadı. Kadroda ujfa yerine Dany olsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm Holoskonun golünde Danny'nin ujfa'dan iki adım daha önde oldugunu varsayarsak hızından ötürü o topun önüne geçebilir hatta rakibini şarj edip topu bile alabilirdi. Ujfa'yı açıkçası pek beğenmiyorum. Onun dışında Melo çıktıktan sonra Hamit'in de performansı iyice düştü orta alan çok boş kaldı Emre de hücuma yönelik olduğu için Selçuk hafif geri yaslandı pozisyonda üretemedik. Amrabat'ı nedense sol kanatta değilde sağ kanatta oynatsak daha çok verim alacakmışız gibi yani asıl kadro bence;
Muslera
Eboue-Semih-Danny-Balta
Amrabat-Melo-Selçuk-Emre
Elmander(Burak)-Umut
şeklinde olmalı.
Umut hem %100penaltiydi hem de golde elime degmedi diyor. Enteresan..
Pozisyonu net gördüğünü düşünmüyorum, Umut doğruyu görüp de yalan söyleyecek karakterde bir insan değil bence bunca senedir takip ettiğim kadarıyla. Ya da maç içindeki adrenalinle öyle düşünmüş de olabilir, spor yapanlar bilir maç esnasında her pozisyonu kendinize yorumlamaya çalışırsınız![]()
Bu gün ilginç bir estantene var, Burak Yılmaz bunları daha önce çok yaptı ve bu yüzden oyuna girdiğinde twitter'da bir geyik döndü Galatasaray için penaltı vakti diye. Belki bunun üstüne emek hırsızlığı noktalarına geldi. Mesala kimse fark etmiyor; ama Alex'de kendini çok yere atıyor hakemi kandırmak için; ama hakemler hiçbir zaman Alex'e kanmadı. Burak Yılmaz iyi bir golcü; ama bu gün kendini yere atması yakışmadı. En azından hakeme penaltı değil diyebilirdi. Demedi, şahsen bende olsam bende demezdim. Bunun üstüne doğan tepkilerdir bunlar.
Ama bir penaltı mücadelesi ile gurur duyulacak bir Beşiktaş ve gol düellosu ile berabere biten bir maçın önüne geçmemeli. Geçtiği için Türkiye futbolu hep ilerleyemiyor. Olduğu yerde kalıyoruz. Anlıkdan çok genele yönelmeliyiz.
Markus Merk'te Umut'un pozisyonuna bir şey yok karar doğru dedi.
Burak bizdeykende atardı böyle kendini yerlere ama vermezdi hakemler.Formanın rengi değişince dakika ve skor gözetmeksizin veriliyır.FB yada GS'de oynamak böyle bişe.
Güzel ve zevkli bir maç oldu, her iki takıma da teşekkür ediyorum.
Her iki takıma da tebrikler.
Hakem hakkında söylenecek birşey göremiyorum bizim her zaman ki makus talihimiz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gözümü sevmene gerek yok.Yalan söylemiyorum Burak bizdeykende böyle düşerdi ama çoğunda hakemler penaltı kararı vermedi ve neredeyse her maç konusunda da vardır bu yazılar.'Burak hep yapar bu atlamaları penaltı yok ordda'.Şimdi GS formasıyla sahada ama daha çok olur böyle penaltılar.
Bu maçta Burak bizde vs skor böyle olsa orda penaltı çalma ihtimali yoktu dahi.
f.terim ile aykut kocaman iyi yanlarını birleştirse dünyanın en iyi hocası ortaya çıkar heralde.
f.terim bugün alacağı riskin dengesini kuramadı.
amrabat değişikliği çok büyük bir gözü karalık ve risk içeriyordu
tutmadı.
zaten hamit o kadar kötü oynarken ona güvenmek yanlıştı daha sonra o da çıktı iyice düştü ortasaha.
avrupada felsefesi böyle devam ederse galatasaray ın bu yıl işi zor olur o arenada.
en azından istikrarlı sonuçlar alamaz.
takım bir hücum makinası haline gelirse belki 2 3 yıl içinde, o zaman ancak iş yapmaya başlar avrupada oyununu kabul ettirerek.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=iKi94nkidaQ"]adsdfsadhgdfhffas[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
Onu anlatarakta zaman harcamaya gerek yok.Artık Süper lig ile ilgili oturup yorum yazmaya bile üşeniyorum alışkanlıktan 1,2 cümle yazıyorum.Herşey ortada sen biraz dışardan bakarsan anlarsın.Diyeceksinki sanki sen dışardan bakıyorsun.Bende dışarıdan bakmıyor olabilirim ama en azından içerden baktığımda da olanları görüyorum.
2 günde 2 takımda attığı hatalı gollerle puan kazandı.Çok uzağa gitmeye gerek yok.Çünkü gerilere gitmeye kalkarsak uzun sürer.
Huylu huyundan vazgecmez.
Bu ligde hakemi yendimi sampiyon olursun.
Olan Pektemeke oldu en cok ona uzuldum, bu sene cok sey bekliyordum ondan ama 6 ay olmayacak sahalarda. Gecmis olsun Mustafa
20.saniyede Umut o golü atsa her şey farklı olurdu ama olmadı artık yapacak bir şey yok. Penaltı , penaltı değil fakat bazı arkadaşlar tepkiyi abartmışlar. Burak inşallah kendisini bilerek atmamıştır inşallah attıysa yazık. Ama ben atmadığına inanmak istiyorum dengesini kaybetmiştir bir şey olmuştur.
http://www.facebook.com/photo.php?v=415789401818681
Al bak izle paylaşmışlarda gördüm.Burak kendini hep atıyor diye anılıyordu olan penaltılar bile verilmiyor.Ama diyorum işte forma değişince oyuncuya karşı tutumlarda değişir.
Daha çok bunları Anadolu takımları yaşıyor büyük takımlar karşısında ben Trabzonspor'un anadolu takımlarından artık sıyrıldığını düşünüyorum açıkca söylemek gerekirse Trabzon'un 180 dakika sadece Galatasaray ile olan maçlarını izledim o yüzden geçen seneye daha fazla girmeyim ben![]()