Galatasaray şampiyon olamamış :O garip![]()
Newcastle United 2014- 2015 Yeni yapılanma
Yeni Sezon Hazıırlık Kampı Çin olarak belirlendi ,
Gözlem bölgesi olarak Asya , Amerika ve Avrupa kıtası 'nı seçtik çok faydalı oyuncular bulduysakda çalışma izni alamamış olduğumuzdan genç transferlerinde biraz hayal kırıklığına uğradık
Daigo Nogichi ( Kaleci Bonservis bedeli 7,5 milyon TL )
Jiri Postulka ( Sol açık bonservis bedeli 3 milyon TL )
Milan Vlcek ( Stoper bonservis bedelii 12 milyon TL )
En az iki oyuncu daha almak istiyordum forvet ve orta saha lakin çalışma izni nedeni ile alamadık, bu yıl onları yavaş yavaş takıma monte etmeye çalışacağız
FM 12de 2014/2015 sezonunda araplar almıştı umarım sendede öyle olur![]()
Evet tesis - stad - oyuncuları 2-3 sezonda yenilemiştim
Kendi kariyerimi noktaladım bu kariyeri takipteyim. Birde biri Neymar'ı 3 4 aylığına sakatlasın adam tek başına bir takım olmuş.
hulk ve nasri çok iyi transferler olmuş. iyi bir sezon geride kalmış bu sezon şampiyonluk bekliyorum artık![]()
ben arfa'yı liverpool kariyerimde transfer etmeyi istedim fakat benim oyun sistemimde sendeki gibi verimli olmayacağını düşündüğümden vazgeçtim
O gençleri nerden buldun kaptan, scout tavsiyesi üzerine mi? Çok sağlam duruyorlar.. Bir de gözlem bölgelerini baş scout belirliyor genelde, sen kendin mi belirledin?Bu arada mali kriz falan diyorsun ama Nasri'ye 64 M'u yapıştırıyorsun, UEFA'ya sesleniyorum, bu kulübü incelemeye alsın![]()
Gözlemcilere sırayla görev verdim her birini bölge bölge ülke ülke gönderdim , nerdeyse bütün kalbur üstü milli takımların ve takımların alt takımlarını kendim gözlemledim daha iyilerinide buldum Meksika'da iki tane forvet buldum dünya kupasında oynadılar biri fierro biri torres di galiba biri milli takımda oynuyodu bunlarıda alacaktım ama kulüpleri satmaya yanaşmadı iyi oyunculara benziyor arjantin'de , uruguay'da buralarda'da buldum çalışma izni alamadım.
Yaptığım transferlere gelincede sadece 16 milyon TL 'lik transfer yaptım aslında EPL 'de sadece TV geliri 155 milyon TL veriliyor
![]()