Oyuncular Sneijder'e alışamadı daha. Eğer takımda yıldız oyuncun varsa onu topla daha çok buluşturacaksın. Sabri ve Hamit birer pozisyonda sağdan geldiler Sneijder' baktılar ama atmadılar. Sneijder eminim oradan güzel bir plase vuruş yapardı.
Oyuncular Sneijder'e alışamadı daha. Eğer takımda yıldız oyuncun varsa onu topla daha çok buluşturacaksın. Sabri ve Hamit birer pozisyonda sağdan geldiler Sneijder' baktılar ama atmadılar. Sneijder eminim oradan güzel bir plase vuruş yapardı.
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Por Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.
Türkçesi Melo: Çocuklarım ve ailem üzerine yemin ederim kimseye tükürmedim. Kameranın 100 farklı açısını size gösterebilirim
Melo'nun tükürüğü görünmüyor. Meireles pozisyonundan bir farkı yok.
Melo zaten haklı suçlu Oğuzhan'a napacaklar
Şimdi ilk devreyi izlemedim,Oğuzhan'ın bu kadar üstüne gidilmesinin nedeni Melo'nun kırmızı kartlık pozisyonu mu? Eğer Melo tükürdüyse Oğuzhan haklı,tükürük yoksa haksız,fakat daha işler netleşmeden bu kadar üstüne gidilmesini anlayamıyorum.
resimden belli olmaz ama videoyu bekliyelim biz umarim yapmamistir ha yapmamissa bile kontrati fesh edilmeli !
![]()
Yeni çıktı fırından
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=xlUaD6oevnA"]Melo[/YOUTUBE]
...
Burada daha net. Tükürük görünmüyor.
http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-boyle-kizardi-2
Oğuzhan sadece melo pozisyonunda değil maç genelinde yaptığı hareket yok hep kendini yere atmalar ve darbeler zaten necip ve veli'den bahsetmiyorum 90 dakika oynamaları büyük başarı
Kardeşim iyi hoş kendini attı öbürleri sert girdi bunları söylerken Hamit'in hiç bir şey yokken sağ kanatda kendini atıp zaman geçirmesini, Snejderin oğuzhan arkasındayken kendisini çektigini göstertip üstüne yatmasını bunlardan da bahset. Ben bunları bahane bulmuyorum yanlış anlama maç sizin hakkınızdı zaten.
İlk 11 ler açıklandığında maçı kaybedeceğimizi anlamıştım. Yönetimden adam akıllı birinin çıkıp samet hocaya şu soruları sorması lazım ; 1- Koca bir sezonda sadece 45 dakika oynamış Mehmet akgün neden sahada? 2 - Oturmuş bir sağ bekin var sen neden bunu sağ açığa çekiyorsun? 3 - Top indirmeyi beceremeyen Holosko neden tek forvet? 4 - Formada bir oğuzhan neden ilk 11 oynamıyor?
Samet Aybaba: "Cabuk ataga cikan bir takim goruntusu koyamadik. GS da bizi baski altina alamadi. Yazik oldu bu maci boyle kaybetmek."
yanlış maçı mı izledim ben ?
Ben sadece video koydum, tükürdü veya tükürmedi diye yorum yapmadım umrumda da değil açıkçası : ) Sadece görüntüler üzerinden konuşmak sizler için daha rahat olur dedim, Ayrıca Melo'nun olmayışı Galatasaray için avantajdır, yukarıda bu yorumu paylaşanlara katılıyorum.
...
Roller değişmiş komik olmuş.Tükürmese niye hakem öyle karar versin değil mi?
Şimdi Melo tükürmemiş olsa bile, Karakterinden dolayı hakem tükürmüş diye düşünebilir, bu pozisyonda hakan balta yada semih felan olsaydı Kırmızı kart göstermiyebilirdi, Bu olay Meloda Bitiyor, Şimdi Brezilyalılar portekizce kullanıyor Portekizce konuşurken o hırsla agzını acıp konuşmuşta olabilir, bu olayı tek bilen oğuzhan ve melo, başka kimseden Öğrenilemez.
Neyse,zaten kendini yere atan futbolculardan,oyunundan çok diğer olaylara yönelen futbolculardan oldum olası nefret ederim takım falan farketmez bizde de Nobre vardı,düşman başına.
Harbiden Melo'nun dediği gibi 100 farklı açıdan da izlesek bir şey yok bu pozisyonda ama Oğuzhan'a koz vermemesi gerekirdi. Pozisyonda bir şey olmasa da en aşağı 4 maç bekliyorum ben.
Melo konuşmuyor o saniyede. Neden ağzını büzüyor onu da açıklayabilmek gerekli. Tükürüyor ya da tükürmüyor demek güç, çünkü hava kötü kamera net alamıyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bende bir tükürük göremedim ama orda duddaklarının aldığı şekli anlamadım yani orda kelimede kurmuyordu sonuçta
Genç çocuk diye okuyup üfledi Melo işte uzatmayın. En son da elini havaya kaldırıp Allah seni korusun dedi o kadar.
Galatasaraylı arkadaşlar önce tükürdü dediler, sonra tükürmemiş dediler. Ardından tükürmüş olsa bile kışkırtılmış dediler, sonra da Oğuzhan kışkırtıp rol yapmış dediler. Yetmedi Necip çirkinlik yapmış dediler. Önce bir sakin olun, olayın sıcağıyla klavyeye çullanmayın yahu.
İşin enteresan yanı bir tane Beşiktaşlı olmadan birbirinizi yiyorsunuz.
Steam ID: fotosuki