Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Real Madrid kazanır

28 59.57%
  • Berabere biter

7 14.89%
  • Galatasaray kazanır

12 25.53%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 307 sonuç

Konu: Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Varane hakkında bişey demek bence ayıp olur Varane'ye

O yaşta fiziksel olarak kendisini o derece geliştirmiş ve taş gibi oynayan bir stoperden bahsediyoruz. Büyük takıma karşı oynamıyor derseniz Fransa - İspanya maçını izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca dün Galatasaray ofansif anlamda etkili bence değildi bu yüzden Varane dün çok piyasada yoktu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

madrid"in galibiyetine golge dusurmek istemiyorum seyin davasi olmaz derler ya ama benzemanin yaptigi futbol kurallari icerisinde net kirmizi kart aynisi manu-real macindada olduydu ligimizdede olduydu besiktasin bir macinda direk kirmizi cikartmislardi. hani derlerya turkiyede istanbul takimini kayiriyorlar diye anadolunun hakki yeniliyor evet dogru laf avrupada real madrid istanbul oluyor bizim turk takimlari anadolu takimi oluyor hakemlerden cok cekiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maç hakkında fazla söylenecek bir şey yok bence.Bir anlık hatalardan 2 golle devre arasına gittik iyi de pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik.İlerde çoğalamadık topu alan oyuncu bekledi bu yüzden de yerleşen Madrid defansına daha fazla pozisyon yaratamadık.Burak'a da özel önlem almış olmalı Mourinho.Maçı bitiren Gökhan Zan - Snejder değişikliği oldu ileriye bir adam alsak daha farklı olabilirdi her şey.Sağlık olsun verilmeyen penaltı gol olsa İstanbul'a bir umut taşıyabilirdik ama artık 2.maçta kazanıp biraz daha para kopartabilirsek iyidir.Cumartesi ligde kazanır seneye de bu platformda güzel işler yaparız inşallah.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maci izlemedim ama 2-0 geriye dusmusken Gokhan Zan-Sneijder degisikligi cok garip geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Maci izlemedim ama 2-0 geriye dusmusken Gokhan Zan-Sneijder degisikligi cok garip geldi.
    Cevabım tek sana değil yanlış anlama öncelikle

Bu değişikliğe çoğu kişi takmış.Sneijder'in maç kondisyonu hala tam değil.Dolayısıyla takım savunmasında direncimizi düşürüyor.G.Zan'ı alınca pozisyon vermedik çok akıllıca bir değişiklikti.Yalnız gülü seven dikenine katlanır hesabı defansı sağlamlaştırınca haliyle hücumda düştük.Tabi bunda Burak ve Drogba'nın(bence)etkisiz kalmasının etkisi de büyük.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zaten sıkıntı olan Snejder'in çıkması değil yerine Gökhan'ın girmesi Hücum düşünmemiz lazımdı o an.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ramos'u Mourinho gidince mi göreceğiz? Yapma Allah aşkına.. Sanki bilmediğimiz, izlemediğimiz bir oyuncu..

Bir de demişsin ki "Varane'ın karşısına 3 kişi gelsin göreyim o zaman". Karşısına 3 kişi gelip de çaresiz kalmayan stoper gösterebilir misin?

Karşı takımın yeteneğini mi küçümsedin yoksa GS'yi mi çok yücelttin bilmiyorum kafanda. Ama söylediklerin benim futbol bilgimle tamamen zıt.
    Ben hiç öyle bişey demedim. yanlış anlamışsın.
    Ramos'u hiç izlememişsin valla bence. Real madrid'liler bile stoperde oynamasından tedirgin.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Varane hakkında bişey demek bence ayıp olur Varane'ye

O yaşta fiziksel olarak kendisini o derece geliştirmiş ve taş gibi oynayan bir stoperden bahsediyoruz. Büyük takıma karşı oynamıyor derseniz Fransa - İspanya maçını izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca dün Galatasaray ofansif anlamda etkili bence değildi bu yüzden Varane dün çok piyasada yoktu.
    Ben de onu diyorum. Dun akşam bu kadar abartılacak kadar bir performans sergilemedi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence Sneijder, Gökhan Zan değişikliği çok mantıklı. Takımın gole ihtiyacı varken stoper alınması garip gelebilir ama 2 tane hücumcu bek düşünüldüğünde tam aksine hücum adamlarını çoğaltıyor bu taktikle.

Benim Avrupa maçlarında en çok korktuğum şey stoperlerin ciddi hatalarıdı. Ben büyük takım teknik direktörü olsam ve bana takımı baştan kurdursalar ilk alıcağım 2 adam stoper olur. Bizim Türk'ler biryere kadar oynuyor. Tabi Real forvetleri farklı ama bu benim genel düşüncemdir. Bana 40 milyon transfer bütçesi verseler 30'unu 2 stopere veririm kalanını da dağıtırım. Tabiki rakamlar abartı ama bu şekilde daha anlaşılır oluyor. Yani ben Fatih Terim yerinde olsaydım devre arasında Drogba ve Sneijder yerine sol bek ve stoper alırdım.

Bu transferler mantıksız demiyorum, sadece benim düşüncem. Ama yine de GS'a tebrikler çeyrek final de çok büyük başarı bence. Önemli olan o ligde sürekli olmak, bir sene çeyrek final görüp 5 sene gruplara bile katılamamk değil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Zaten sıkıntı olan Snejder'in çıkması değil yerine Gökhan'ın girmesi Hücum düşünmemiz lazımdı o an.
    tam tersi sıkıntı olan sneijderin çıkması gökhanın girmesi değil semih saatli bomba gibiydi bi insan ronaldo arkasına kaçarken öyle izler mi pozisyonu ya ? (eboue yide katıyorum tabi) ronaldo yalandan önünde zıpladı zıplayamıcağı topa (daha geride) kafa vurmaya çalışıp ıskaladı 2. golde de gökhan bu manada mantıklıydı bencede çıkması gereken hamitti sneijder değil

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben hiç öyle bişey demedim. yanlış anlamışsın.
    Ramos'u hiç izlememişsin valla bence. Real madrid'liler bile stoperde oynamasından tedirgin.
    Ramos şu an T.Silva ile birlikte dünyanın en iyi iki stoperi neyin tedirginliği . Bence sen yeteri kadar izlememişsin. Çok geriye gitmeye gerek yok. Geçen yaz düzenlenen Avrupa şampiyonasındaki performansı ile herkes taraftarından beğeni kazandı. Stoper bölgesinde verdiği katkı muazzam. Her bakımdan bir numara stoper Ramos. Onun gibi mücadeleci bir stoper daha yok Silva ile birlikte. Puyol var malum yaşı ilerledi.

Varane konusunda Real dünya kadar para saysa Varane gibi stoperi kolay kolay bulamazdı. Bu genç yaşında bu seviyede oynayabiliyor 2,3 yıl sonra o takımın tamamen değişilmesi olacak. Jose'nin taktik anlayışı falan bunlar dediğin gibi önemli etken ama 5,6 sezon sonra ilk defa o bölgeye üst düzey iki oyuncu oturttular. En son Hierro - Helgurero ikilisinin uyumu vardı. Bu ikiliden sonra geriye çok adam gelip gitti. Ama hiç biri dikiş tutturamadı.

Ramos topu düzgün kullanabilse avrupanın en iyi stoperi olur ama işte çok uzun top yapıyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gökhan Zan hamlesini tartışmaya gerek yok bence sadece Sneijder çıkmayabilirdi Hamit çıkabilirdi.Semih-Dany ile 2. yarıda da çok rahat 2-3 gol daha yerdik Gökhan girince bunu 1'e indirdik.Tabi Real'de fazla zorlamadı orası da var ama biz fazla hücum yapsak daha rahat kontraya girerlerdi 4-5 olurdu yani.Ayrıca Gökhan öyle saçmalamadı da keşke maçın başında 2. yarıdaki gibi başlasaydık 3 yemezdik en azından.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yani hakikaten şaşırıyorum. Varane çok iyi bir defans olabilir, ancak elbetteki zayıf yönleri var. Birde Allah aşkına Real Madrid'de mi stoper oynamak daha kolay yoksa herhangi bir takımda mı ? Bu takımda Heinze bile stoper oynadı.

Dün net bir şekilde, hakem hatası yüzünden skor buralara kadar geldi. E tabi yorumculara ve bazı ! rakip takım taraftarlarınada gün doğdu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben de onu diyorum. Dun akşam bu kadar abartılacak kadar bir performans sergilemedi.
    Tamam da stoper'in iyi bir oyun oynaması için rakibin biraz baskı kurması gerek. Bence Galatasaray o baskıyı kuramadı.

Ayrıca Real Madrid de stoper oynamak zordur herhangi bir hatanda çok çabuk silinirsin. Herhangi bir takımda öyle değildir. Ben Galatasaray'ın herhangi bir takım olduğunu düşünmüyorum, Galatasaray çok kademe atladı takım istikrar sağlarsa büyük işler yapacak.

Varane'yi kendi adıma konuşayım nefis bir gelecek bekliyor -bence-

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Tamam da stoper'in iyi bir oyun oynaması için rakibin biraz baskı kurması gerek. Bence Galatasaray o baskıyı kuramadı.

Ayrıca Real Madrid de stoper oynamak zordur herhangi bir hatanda çok çabuk silinirsin. Herhangi bir takımda öyle değildir. Ben Galatasaray'ın herhangi bir takım olduğunu düşünmüyorum, Galatasaray çok kademe atladı takım istikrar sağlarsa büyük işler yapacak.

Varane'yi kendi adıma konuşayım nefis bir gelecek bekliyor -bence-
    İyi bir orta sahan ve iyi bir forvet hattın varsa, sana fazla bir iş düşmez. Düşmez derken tabi Real Madrid'in stoper mevkisinde oynuyorsan belli meziyetlerin olacak. Bak şu örnekten yola çık. Fulham'da Van der Saar kaç gol yemişti oynadıgı sezonlarda bide ManU'ya geldikten sonraki performansı bak. Ayrıca kim demiş ki Galatasaray herhangi bir takım diye ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İyi bir orta sahan ve iyi bir forvet hattın varsa, sana fazla bir iş düşmez. Düşmez derken tabi Real Madrid'in stoper mevkisinde oynuyorsan belli meziyetlerin olacak. Bak şu örnekten yola çık. Fulham'da Van der Saar kaç gol yemişti oynadıgı sezonlarda bide ManU'ya geldikten sonraki performansı bak. Ayrıca kim demiş ki Galatasaray herhangi bir takım diye ?
    Sen ona dedin sandım pardon.

Semih bu ara biraz dağınık gibi geliyor bana toparlarsa yetenekli bir oyuncu.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Varane oynamaya başladığı günden beridir Real Madrid'in en formda oyuncusu.Bu adam için Real'de oynuyor çünkü o yüzden iyi gibi gözüküyor demek yanlış olur.Piyango'dan gelmedi Real'e,beğenildi ki alındı.

İsterseniz çok iddaalı deyin ancak bana göre şu an Dünya'da ki en formda stoper Raphael Varane'dır.

Semih'e gereğinden fazla yükleniliyor.Semih şu an çok iyi bir stoper.Yeri dolmayacak bir stoper,sadece biraz tecrübesiz olduğundan böyle basit hatalar yapıyor.Ondan Varane gibi olmasını beklemeyin,kıyaslamayın.Çünkü Varane harikulade bir oyuncu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Aynen katılıyorum, hem o fiziğe sahip olup, hem o kadar hızlı, o kadar etkili olmak kolay iş değil. Eşi benzeri az bulunur bir stoper.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ohaa ohaa hadi ins 2. tahminlerde tutar

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post

2. maça bir 5-1 maç skoru oynayalım bari, bulunsun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

real madride henüz sampiyonlar liginde 5 atmis bir takim var mi? merakimdan soruyorum, futbol bu hersey olabilir imkansiz diye birsey yok tabi

Bozuk saat bile günde iki kez doğru gösterir demişler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öyle birşey olursa. Kendimi Boğaz Köprüsünden atacam aha da yazıyorum buraya.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Varane oynamaya başladığı günden beridir Real Madrid'in en formda oyuncusu.Bu adam için Real'de oynuyor çünkü o yüzden iyi gibi gözüküyor demek yanlış olur.Piyango'dan gelmedi Real'e,beğenildi ki alındı.

İsterseniz çok iddaalı deyin ancak bana göre şu an Dünya'da ki en formda stoper Raphael Varane'dır.
    Kesinlikle katılıyorum.Mats Hummels de var tabi.

Galatasaraylı futbolcularda özgüven eksikliği vardı belki de bu skorun en büyük nedeniydi.Hakemi konuşmak anlamsız çünkü inanılmaz derecede kötüydü eğer Galatasaray gol atsaydı ters etki de yapabilirdi maçı rölantide oynayan madridi ateşleyebilirdi neyse futbolda ve tarihte varsayımlarla konuşmak mantıksız Umarım Gs ikinci maçta iyi sonuç alır.Ha alamayacaksa da gollü beraberlik olsun da Ronaldo kral olsun bari.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kahin içgüzarlık yapmış, Galatarasaray yazmış, tutmazsa ben size Galatasaray demedim ki diyecek : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Ramos şu an T.Silva ile birlikte dünyanın en iyi iki stoperi neyin tedirginliği . Bence sen yeteri kadar izlememişsin. Çok geriye gitmeye gerek yok. Geçen yaz düzenlenen Avrupa şampiyonasındaki performansı ile herkes taraftarından beğeni kazandı. Stoper bölgesinde verdiği katkı muazzam. Her bakımdan bir numara stoper Ramos. Onun gibi mücadeleci bir stoper daha yok Silva ile birlikte. Puyol var malum yaşı ilerledi.

Varane konusunda Real dünya kadar para saysa Varane gibi stoperi kolay kolay bulamazdı. Bu genç yaşında bu seviyede oynayabiliyor 2,3 yıl sonra o takımın tamamen değişilmesi olacak. Jose'nin taktik anlayışı falan bunlar dediğin gibi önemli etken ama 5,6 sezon sonra ilk defa o bölgeye üst düzey iki oyuncu oturttular. En son Hierro - Helgurero ikilisinin uyumu vardı. Bu ikiliden sonra geriye çok adam gelip gitti. Ama hiç biri dikiş tutturamadı.
    Aslında o ikilinin orjinali Hierro-Karanka. Helguera rotasyon için alınmıştı. Karanka'nın sakatlıkları sayesinde şans buldu bunu da iyi kullandı ama Karanka tekrar form tutmaya başlayınca ve alttan o dönem çok büyük yıldız olarak lanse edilen Pavon gelince Helguera o performansının karşılığını ön libero olarak aldı. O şekilde devam etti bir süre. Yani aslında orada tutturulan savunma Hierro-Karanka idi. Çok iyi hatırlıyorum o dönemleri. Neyse bu öyle bir anektod olsun.

Ramos çok iyi bir sağ bek ama ortalama bir stoper. Sürekli ters kademe hataları, kendi kalesine goller, saçma sapan pozisyonlarda kart görmek, arkası dönük oyunculara faul/penaltı yapmak. Hep bunları görüyorum ben Ramos'tan. Manu maçında da ne kadar berbat bir performans sergiliyordu hepimiz net seyrediyorduk fakat kırmızı kart işin rengini değiştirmişti.

Gelelim Varane'ye, tabi ki geleceği olan bir oyuncu ama maçtaki performansında aman aman bir şey yoktu ben bunu söylüyorum zaten. Herkes abartıyor sanki Varane sayesinde biz gol atamadık o kaleye, yok öyle bir şey. Ben Real Madrid'in stoper ikilisinin çok da uyumlu ve güven veren oyuncular olmadığını da söylüyorum ayrıca. Bir tane ne yapacagı belli olmayan Ramos yanında da yetenekli ama henuz 19 yasında olan bir genç. Bir de şey konusu var Mourinho neden Pepe'yi oynatmıyor da bunları oynatıyor. Soruyorum ben de Diego Lopez daha iyi bi kaleci miydi de Casillas'ın yerine transfer edildi ? Mourinho oynatır hep yapmıştır böyle şeyler o oynatıyor diye bir oyuncu süperdir diye bir konu yok. O da zaten çok iyi biliyor bunu, ön liberolarını iyice yapıştırıyor cezasahasına dogru, eskiden Khedira sürekli savunma arkasına koşu yapardı ne oldu onlar ? Xabi alonso orta yuvarlağa basardı top takımındayken ne oldu o ? Yani bugun heyecanlı ve gergin Galatasaray'ı 3-0 yendi diye Real'i bu kadar abartmak niye? Grubunda 2. olmuş. Şaibeli bir maçın ardından ceyrek finale çıkmış , ligde çoktan havlu atmış bir takım. Mourinho bu sene net başarısız. Galatasaray gelmez Dortmund falan gelseydi de bu turu bile zor geçecek durumdaydı R.M. Bu sezon nasıl futbollarla ne maçlar kaybettiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post

2-3 gün önce birsürü skor yazmış, sonra tutanları bırakmış gerisini silmiş
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet oyle diyorlar twitterde yazmis yazmis silmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Varane hakkında bir referans..

Drogba'nın Varane şaşkınlığı!

Santiago Bernabeu'da oynanan ve Real Madrid'in 3-0'lık üstünlüğüyle sona eren maçın İspanyol ekibi adına en büyük yıldızı Raphael Varane'dı şüphesiz. 19 yaşındaki Fransız defans oyuncusu, maç içinde sık sık karşı karşıya geldiği Didier Drogba'ya sadece bir pozisyon hariç adım attırmadı ve 90 dakika boyunca çok başarılı bir oyun ortaya koydu.

Sakatlıktan yeni çıkmasına karşın bu denli iyi bir performans sergileyen ve Real Madrid taraftarları tarafından da maçın yıldızı seçilen Varane'a en büyük övgü ise Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba'dan geldi. 35 yaşındaki oyuncu, Real'in Fransız yıldızı Varane'la ilgili olarak İspanyol basınına yaptığı açıklamada "Onun 19 yaşında olduğuna inanamıyorum. Şunu söyleyebilirim ki o, benim şu ana kadar mücadele ettiğim en iyi defans oyuncularından biri!" cümleleriyle genç oyuncunun performansından ne kadar etkilendiğini göstermiş oldu.

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri