galibiyet-galibiyet-galibiyet-beraberlik-mağlubiyet
Şampiyonluk gelir mi![]()
galibiyet-galibiyet-galibiyet-beraberlik-mağlubiyet
Şampiyonluk gelir mi![]()
Fenerbahçey'le aramızda fazla puan farkı yok lige biraz daha asılırsan hocam şampşyonluk uzak değil
Beraberlik
Galibiyet
Galibiyet
Galibiyet
Beraberlik
-Mustafa gel gel
-Noldu abi
-Menajerler bugün bi oyuncu önerdi bonservisi elindeymiş ocakta hemen imza atıcak
-Kim abi heyecanlandım
-Milevskyi Ukraynadan tanıdın demi lan
-Tanımaz olur muyum abi bitirelim bu işi
-
-
-
-
-
-
Gaziantepsporda transfer hareketi Ukraynalı milli oyuncu Milevskyi ile 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalanmıştır
1.5 senede baktığımızda Artem bizden 1.5 milyon euro garanti bi kısmı vergiye tabiki ortalama 40 maç oynadı desek 400 bin euro 20 gol attı desek 200 bin euro toplamda 2.1 milyon euro civarı bi rakama aldık çok iyi memnun kaldığım bi transfer özellikle maaşlara çok dikkat ediyorum
-Ünal abi (Ünal karaman asistan menajer yeni işe girdi) bana Finne ile Muhammedi çağırsana abi ya
-Tamam Mustafa
-Oooo hoşgeldiniz beyler ikinizlede sözleşme yenilemek istiyorum ne diyorsunuz hedeflerim yüksek biliyorsunuz var mısınız yok musunuz
--Varız hocam menajerlerimizle hemen masaya oturalım
-
-
-
-
Oyuncularımızdan Finne'nin sözleşmesi 2017 yılına kadar uzatılmıştır oyuncumuz 250 bin euro garanti paradan 300 bin euro garanti paraya çıkarılmış olup bir milli maç sonrası sözleşmesi 450 bin euro olacaktır ayrı yıllık maaş artışı ise yüzde 10 dur
Oyuncularımızdan Muhammet Demir'in sözleşmesi 2017 yılına kadar uzatılmıştır oyuncuya yıllık net para 600 bin euro verilip her sene yüzde 15 maaş artışı ayrıca sezonluk gol primi her 15 golde 140 bin euro verilecektir maçbaşı gol primi ise sözleşme detaylarında vardır
Oyuncularımızdan Gohou artık kadroda düşünülmemektedir oyuncu için Adanasporla görüşmelere başlanmıştır
Finne Muhammet Eneramo Milevskyi yani bilemedim gerek var mı![]()
Oyuncularımızdan Gohou Adanasporla bonservis konusunda anlaşılmıştır 300 bin euro karşılığında oyuncunun eski kulübüne sadakat zıkkımından 150 bin euro verilecektir
-Mustafa sana haberlerim var
-Söyle abi
-3 oyuncunun sözleşmesi bitiyormuş yerli kaliteli isimler kapmak gerek sana sorum ona göre hemen harekete geçim dedim Aykut Demir Giray ve Muslu
-Abi yabancı kısıtlamasıda var seneye defansı tamamen yerli yaparsak güzel olur o yüzden iyi düşünmüşsün
-
-
-
-
-
-
Gaziantepspor 3 transferi birden 0 bonservis bedeliyle bitirdi
Aykut Demir göründüğü gibi sözleşme şartları gayet makul
Giray Kaçar sözleşme müthiş bi anlaşma oldu açıkcası
Muslu dahada makul bi sözleşme şartları
Ayrıca kulübümüz Okayın bonservisini almak için satın alma opsiyonunu kullanarak oyuncunun tapusunu almış bulunmakta
Transferlerde olabildiğince az para harcayıp maddi durumumuzu çok iyi yerlere getiricez bu oyuncular ligin başından beri beklediğimiz isimlerdi 4 isim kattık Batalla Muntari gibi bi kaç isimle daha anlaşamadık sezon sonuna bıraktık onların transfer görüşmesini sene sonuda büyük ihtimal bedelsiz kira yoluyla alabilirsek alıcaz yoksa transfer yapmıycaz
MAÇ TAHMİNLERİNİ YAPMAYI UNUTMAYIN MAÇLARA BAŞLADIM 2 SAATE KADAR İNŞALLAH BİTER
transfer güzel hemde bedava![]()
B-G-G-B-M diyorum.
5 maçlık periyot bitti çok memnunum takımdan oyunculardan
Antalyaspor deplasmanı zor olur diye düşündük geriyede düştük ama güzel bi geri dönüşle güzel bi galibiyet aldık
Karabük bi türlü şansımızın tutmadığı takım ilk yarı da 2-0 dan 2-2 yapmışardı şimdide bi türlü o topu içeri sokamadık
Adana kolay lokma gibi görünsede çok zorlandık Okayın müthiş frikiği son dakikalarda galibiyeti getirdi
bursa maçı çok güzel oynadık çok memnundum takımdan yan toplarda çok etkiliydin her pozisyonumuz tehlikeliydi ama işte eşitliği bozamadık
Geçen senede Beşiktaşı deplasmanda 1-0 yendik bu senede aynı skorla İstanbuldan dönüyoruz ayrıca son dakikalarda geldi berabere bitti derken geldi çok büyük bi sevinç yaşadık
Oluşan Puan Durumu
Oluşan Puan Durumu
Guglielmo4 Puan
kaanb62 Puan
reys111 44 Puan
Lesandro Parleo 50 Puan
OknSzR4 Puan
Laz61g 8 puan
gky1912 34 puan
Guglielmo 18 puan
Time Cris2 Puan
karayer18 Puan
wladcas 38 puan
Umut Arda2 Puan
webcagri 4 Puan
RodiMood 16 Puan
davidalaba27 4 Puan
5267 12 Puan
Yagizz1903 6 Puan
aatakannn 14 Puan
balde_mir_07 8 Puan
Önümzdeki 5 maç Şampiyonluk gelicek mi bakalım
G-G-G-G-B puan durumunu alabilirmiyim ?
Yukarıda var zaten![]()
galibiyet-galibiyet-galibiyet-galibiyet-beraberlik
bu 5 maçtan 13 puan al şampiyonluk gelecek![]()
Beraberlik
Galibiyet
Galibiyet
Galibiyet
Mağlubiyet
Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimizi yendik evimizde
Şansız bi beraberlik neler kaçtı neler
Ligin sonuna demir atmış rakibimi farklı kazanarak moral depoladık
Evimizde kolay bi galibiyet aldık
Deplasmanda bu sonuç bile çok iyi kardan ben bile topu göremedim maç eksi 4 de oynandı yani skordan memnunum ne kadar alta atsada bu sonuç bizi
Oluşan puan durumu şampiyonluk uzak ama 2.lik neden olmasın 7 hafta kaldı bakalım ne olacak
Oluşan Puan Durumu
Guglielmo4 Puan
kaanb70 Puan
reys111 44 Puan
Lesandro Parleo 54 Puan
OknSzR4 Puan
Laz61g 8 puan
gky1912 34 puan
Guglielmo 18 puan
Time Cris2 Puan
karayer18 Puan
wladcas 38 puan
Umut Arda2 Puan
webcagri 4 Puan
RodiMood 16 Puan
davidalaba27 4 Puan
5267 20 Puan
Yagizz1903 6 Puan
aatakannn 14 Puan
balde_mir_07 8 Puan
3 maç koydum skorlarıyla bilenler artı 5 puan daha alacak heyecan gelsin maksat
Sonra 4 maç kalıyor bakalım ne olacak
ggm bence2-1 1-2 1-3
3 maç var sanki ama![]()
Gece gece güldürdün kardeşim Allahta seni güldürsün![]()
Gaziantep 3-2 Trabzon
Adana D.S 0-2 Gaziantep
Gaziantep 1-4 Galatasaray
4. maç nerden çıktı yaw
G.Antep 1 - 1 Trabzon (Beraberlik)
Adana D. 0 - 3 Gaziantep (Galibiyet)
G.antep 0 - 2 G.Saray (Mağlubiyet)
Destan yazıyoruz destan muhteşem oyun muhteşem goller muhteşem galibiyet şampiyonluk daha yakın artık
Adana deplasmanı kolay geçer zannettik ama direkten döndük
Galatasaray maçı sezonun maçı rakibimizi geçmemiz için çok önemli bi maçtı harika oynamadık Gs çok gol kaçırdı ama Finne harika attı harika
PUAN DURUMU
Fener kaldı bi tek onuda geçicez
Oluşan Puan Durumu
Guglielmo4 Puan
kaanb70 Puan
reys111 44 Puan
Lesandro Parleo 56 Puan
OknSzR4 Puan
Laz61g 8 puan
gky1912 34 puan
Guglielmo 18 puan
Time Cris2 Puan