Sayfa 10 / 34 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1013 sonuç

Konu: En Büyük Kupa Müzemizde ! '' Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu '' | 10 Sezon - 16 Kupa |

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kısaca ilk 3 sezonun bir değerlendirmesini yapayım ve sonra bu sezona giriş yapayım.

Birinci sezonumuzda Ptt 1.Lig'de favori gösterilmemize rağmen iyi bir performans göstererek süper lige '' Şampiyon '' olarak çıkabilmeyi başarmıştık ve bu ne yönetimin ne de taraftarın beklediği bir durum değildi ama biz bunu hep başarabileceğimizi söylüyorduk.Nitekim yanılmadık da.İkinci sezonumuzda ise kadro yapısını pek fazla bozmadan yolumuza devam etmeye çalıştık.Büyüklere karşı çok flaş sonuçlar alsak da bazı maçlarda garip puan kayıpları yaşayarak istikrar yakalayamadık fakat ligi ilk 10 sırada tamamlayarak küme düşer diyen herkesi yanılttık ve başarılı bir sezon geçirdik.Üçüncü sezonumuzda ise herkes şaşırdı onlar şaşırdıkça bizim iştahımız kabardı.Nitekim ilk yarıyı da lider bitirdik.Ligin 2.yarısında form grafiğimiz inişli çıkışlı olunca da ligi 3. bitirebildik ve önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarında oynamaya hak kazandık.Bu gerçekten büyük bir başarıydı.

------------------------------------------------------------------------------

4.Sezona girerken takımımızdaki önemli gelişmeler ile ilgili bilgiler.

Geçirdiğimiz koca 3 sezondan sonra bu sene Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandık.Bizde bunun bilincine göre bir kadro kurmaya çalışacağız.Bu saye de hem ligde süpriz yapabilmek adına hemde Avrupa'da gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek adına yönetimle uzun uzuna konuştuk ve transfer bütçemizi netleştirdik.İşte transfer ve maaş bütçemiz.

Ek olarak bu transfer çalışmalarına başlarken yanıma da çok kurt birini katarak başlayacağım.Umarım bizi yanıltmaz.Şuan yeni sözleşme imzalamadığım için benden bile fazla maaş alacak ama bize getirisinin çok olacağını düşünüyorum.

Yönetimden böyle bir bütçe gelince bizde değerlendirmek için yola koyulduk.

Öncelik olarak sözleşmesini sezon sonunda eline alacak olan oyuncular ile ilgilendik ve bu konuda iyi işler yaptığımızı düşünüyorum.Yabancı sınırlamasının herkesin elini kolunu bağladığı şu zamanlarda kaliteli veya orta düzey ne kadar Türk oyuncumuz olursa bizim için o kadar iyi diyerek bonservis ücreti ödemeden 7 Türk oyuncu ile sezon ortasında anlaşmaya varmıştık zaten.Öncelikle bu 7 isim kim onları gösterelim.Profilini merak ettiğiniz isim varsa belirtirseniz ekleyebilirim.

Bu tabloyu hazırlarken giden oyuncularımızı pek netleştiremedik kafamızda o yüzden gidenleri bittikten sonra toplu halde ekleyeceğim bunu belirteyim öncelikle.Ama kafamızda bazı şeyler oluştuğu için bazı transferler de yaptık.Fakat yaptığımız transferler tamamen rotasyonu sağlamak amaçlıydı.Transferlerimiz daha bitmedi onu da belirtmiş olayım.

Takımdan ayrılması kesinleşen birkaç oyuncumuz da oldu elbette.Onlarla da yolları ayırdık hemen.Zaten devre arasında sezon sonu için çoktan yollarımızı ayıracağımız belliydi.Kendileri pek de forma şansı bulamıyordu o yüzden bizde fazla problem çıkarmadan gelen ilk teklifleri kabul ettik ve yollarımızı ayırdık.Bundan sonrası için kendilerine başarılar diliyoruz.

Ufakta olsa kulübümüze katkı yaparak giden oyuncularımız.

Kiralık olarak gidip gelişimlerini takip edeceğimiz oyuncularımız.

Artık kadro da yer bulamayacaklarına inandığımız ve sözleşmeleri fesh olan oyuncularımız.

Ve son olarak da personel kadromuzu yenileyerek transfer defterini kapatıyoruz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Avrupa'ya Merhaba Dedik.

Uefa Avrupa Ligin'de 3.Ön Eleme Turunda Rakibimiz Paok oldu.Beklediğimiz transferleri yapamayınca kadromuz geçen seneki kadroya göre daha kuvvetli oldu fakat bu kuvvet sadece rotasyon için takıma kattığımız isimlerin varlığından dolayı oldu.İlk 11 geçen seneki 11 olarak bu sene de devam edecek gibi eğer son günlere doğru anlaşma veya anlaşmalara yapamazsak.Yeterli bir kadromuz var mı ? Tartışılır.Ama Lig için bu kadro ile de yeterli olacağımızı düşünüyorum.

Maçlara başlamadan önce bir hata yaptık.Hazırlık maçları hiç oynamadık.Sebebine gelince ise ilk turda kolay rakipler geleceğini düşünüyorduk fakat yanıldık.Hazırlık maçı yapmama sebebim de gelecek kolay rakiple oynayarak maç kondisyonu eksiğimizi düzeltebileceğimizi umuyordum ama öyle olmayınca biraz da olsa sıkıntı yaşadık.

Uefa Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Maçlarımız

Elemeli sistemde rakibimizle ilk önce deplasmanda karşılaştık ve deplasmanda dahi olsa evimizde oynayacağımız son maç öncesi iyi bir skor elde ettik.2-2 Berabere kaldık.Kondisyon açısından oldukça kötüydük ve bu sahaya da mücadele manasında olumsuz olarak yansıdı.Bahaneler ardında sığınmak yok tabiyki.İkinci maçta ise evimizde oynamanın verdiği rahatlıkla taraftar desteğinide arkamıza alarak güzel bir galibiyet alarak turu geçen taraf olduk.Musa'nın 2.maçta attığı gol bu sezon en iyi goller arasına girebilir şuan için.Avrupa maceramıza da böylelikle güzel bir başlangıç yapmış olduk.

Paok : 2 Samsunspor : 2

Samsunspor : 2 Paok : 1

Grup müsabakalarına kalabilmek adına son rakibimiz belli oldu.

Bu kura da şanslı olduğumuzu düşünüyorum.Fiorentina gibi bir devin de karşımıza çıkma olasılığı vardı.Neyse ki ilk defa katıldığımız Uefa Avrupa Ligin'de şanssız bir kura çekmemiş olduk.Hapoel Tel Aviv ile eşleştik.İlk maça deplasmana gideceğiz.Oradan alacağımız iyi bir sonuç ile turu geçip grup aşamasına kalabileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Parayı fazla harcamayı düşünmüyoruz sanırım
    Transfer dönemi bitmemiş olsada kadroyu biraz daha zenginleştirmişiz.Özel olarak para harcamayı düşündüğün bir bölge olucak mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

LifeYourself ; İşin açıkçası hunharca harcamayı istiyorum çünkü bu kadar büyük paraları 11 serisinden beri hiç yakalayamadım Samsunspor ile bu bildiğin istisna oldu =) Ama harcayacak oyuncu da bulamıyorum açıkçası.Kadro zenginleşti fakat artık 11 de ki bazı oyuncuları kesmem gerekiyor Avrupa da ve ligde daha yüksek hedefler koyabilmek için.Ama sanıyorum bu seneyi de böyle geçireceğiz gibi duruyor dengeleri bozmamak adına yoksa sıkıntı yaşayabiliriz.

Bu arada transfer ve Maaş bütçemiz bu şekilde.

Zamanında Manu'da oynayan Anderson takıma gelmek istiyor , Türklerden'de baya gelmek isteyen var fakat istedikleri ücretler tüm dengeleri bozar.O yüzden de pek yanaşmıyorum transfere.Bu seneyi olumlu bir şekilde geçirebilirsek belki seneye bu parayı da yeni gelecek bütçeye koyarak daha iyi işler yapabiliriz.Alışmışız hep gıdım gıdım gitmeye para gelince şaşırdık

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Avrupa'da Gruplara Merhaba Diyoruz.

3.Ön eleme turunda Paok ile 2 zorlu maç oynamıştık kendi hatalarımızdan dolayı fakat turu geçmesini bilmiştik.Grup müsabakaları öncesi son eşleşmede Paok'a göre daha rahat bir kura çektiğimizi düşünüyorduk.Nitekim turu atlayarak düşüncemizde de yanılmadık.Ama keşke kura şansımız var demeseydim grupları görünce şans mans kalmadı zaten.

Uefa Avrupa Ligi Ön Eleme Maçlarımız.

Deplasmanda tek stoper ile çıktığımız mücadele de oldukça zorlandık.Rakibimiz kendi kalesine inanılmaz bir gol atınca ümitlendik fakat bir türlü istediğimizi sahaya yansıtamayınca ilk maçtan mağlup ayrılan taraf olduk ama evimzide turu geçeceğimize inancımız tamdı.Nitekim 2.maçta oyunu forse ederek rahat bir galibiyet aldık ve turu geçen taraf olduk.

1.Maç : Hapoel Tel-Aviv : 4 Samsunspor : 3

2.Maç : Samsunspor : 4 Hapoel Tel-Aviv : 2

Zor bir gruba düşüyoruz umarım bir süpriz yapabiliriz.

Oldukça zor bir gruba düştük hem tecrübesisiz hemde rakiplerimizin kadro kalitesi olarak baya altındayız.İlk sene için güzel bir tecrübe olacak gibi duruyor ama süpriz yapmayı da çok istiyoruz fakat oldukça zor.Umarım yanılrız en azından hiçbirşey yapamasak bile gruptan çıkacak takımların kaderini biz belirleyelim bu bize iyi heyecan getirecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tel-Aviv maçları çok zevkli geçmiştir eğer saçma goller değilse
    Ehühe bilirim o duyguyu az oynamadım Orduspor ile

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

LifeYourself ; Tel-Aviv ile oynadığımız 2 maçta yürek hoplattıran maçlardı açıkçası.İkinci maçta 3-0 öne geçip 5 dakika da skor 3-2 olunca biraz tırsdık ama sonuç bizim istediğimiz gibi oldu ya ordan yırttık.Para konusunda çok kararsızım
    __________________________________________________ _

Süper Lig'de ilk 3 hafta geride kaldı.

Ligin kendi adımıza açılış maçında zorlu Karabük deplasmanına konuk olduk.İlk yarı eşitlikle tamamlanınca 2.yarı saldırmak istedik.Adilovic fırsatları değerlendiremeyince genç Regenimizi oyuna aldık ve o da sağolsun 19 dakika da 2 gol atarak bizi yanıltmadı ve ilk 3 puanımızı almış olduk.İkinci hafta ise Uefa maçlarının arasına denk geldiği süreçte Trabzonspor ile oynadık.Maça başlarken ilk yarım saat saldırıp olası gol bulabilmemiz durumunda geriye çekilecektik kondisyon sıkıntısı yaşamamak adına ama başaramadık.Sonrasında 2 farklı geriye düştük farkı 1 e indirdik ama Yusuf sakatlanınca 10 kişi kaldık ve son dakikalarda yediğimiz golle derbiyi kaybettik.Üçüncü hafta ise Erciyes deplasmanında gayet güzel futbol oynayarak 3 puanı kazanmasını bildik.Zenke'nin güzel futbolu bizi sevindiren bir başka etmen oldu.

1.Hafta : Karabükspor : 0 Samsunspor : 2

2.Hafta : Samsunspor : 1 Trabzonspor : 3

3.Hafta : Erciyesspor : 1 Samsunspor : 3

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tesisleşmeye devam ediyoruz.

Kulübe ilk geldiğimizde hedefimiz sadece saha içerisinde alınacak başarı değildi elbette.Oyuncularımızın potansiyellerine ulaşması için aynı zamanda genç oyuncularımızın daha potansiyelli şekilde yetişebilmeleri için tesislerimize de önem vermemiz gerekiyordu.Bu zamana kadar bir kere hem antreman hem de alt yapı tesislerimizi geliştirebilmiştik.Uefa'da gruplara kaldıktan sonra gaza gelerek yönetimin kapsını çaldık ve yine olumlu cevap alarak sevindik.

Tesislerimizin şuanki hali yukarıdaki resimde belirtildiği gibi.Önümüzdeki yaza daha iyi tesislere sahip olacağımızı düşünüyorum.Hem alt yapı için tesislerimizi hem de antrenman sahası için tesislerimizi geliştirme sözü aldık.Madem transferde kullanmıyoruz parayı böyle kullanalım dedik ve daha mantıklı işler yaptığımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Keyifli giden bir kariyer oluyor 2 yıl içinde şampiyonluk gelir diye ümit ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

xthexserhat ; Bu sene hedeflerin arasında var bi süpriz yapabilmek umarım olur

4.5. ve 6.Hafta maçlarımızı da tamamlamış olduk.

Hem Avrupa hemde Ligde oynamak bize göre gerçekten zor bir iş oldu.Sezona iyi hazırlanamamanın sıkıntısını sezon içerisinde yaşadığımız kondisyon problemleri ile çekiyoruz adeta.Ligde daha rahat kazanacağımız maçlarda 65-70 den sonra biraz da olsa oyundan düşürek rakibi de ortak ediyoruz maça.3 Haftalık süreçte Yusuf ve Adilovic'in harika performansları bize toplamda 9 puan getirdi ve emin adımlarla süper ligde süper şekilde yürüyoruz.

4.Hafta : Samsunspor : 3 Ç.Rizespor : 1

5.Hafta : Samsunspor : 4 Konyaspor : 3

6.Hafta : Eskişehirspor : 1 Samsunspor : 3

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Maçlar ve transferler gayet iyi ve gözle görülen TS karşısında 2 yenilgi olmamış açıkcası ama takım tam kıvama geldiğinde süper lige ambargo koyacağından eminim.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

MakiLee ; Teşekkürler öncelikle , Bu sene biraz daha iyi gibiyiz.Daha bi takım olduk diyebilirim yani.Trabzon karşısında anılan 2 yenilgi de bahane gibi olmasın ama biraz bizim yüzümüzden oldu.Süper Lig'de bu sene bi süpriz yapmak istiyorum açıkçası umarım başarırım.Bu arada büyüklere karşı oynadığım maçların genel durumunu ekleyeyim şaşırtıyoruz o konuda çünkü

Büyüklere karşı elde ettiğimiz sonuçlar.

Lige çıktığımız sezondan beri büyüklere karşı inanılmaz bir üstünlüğümüz var.Sadece Fenerbahçeye diş geçiremedik.Özellikle Galatasaray'a karşı inanılmaz bir üstünlüğümüz söz konusu bize karşı oynanan maçlar sonucu -10 averajları var.Trabzon ve Beşiktaş'a da 3 er puanlık üstünlüğümüz var.Fenerbahçe'den ise şu ana kadar tek galibiyet aldık.Umuyorum kariyer biterken tüm takımlara karşı daha büyük üstünlüğümüz olacaktır.

Bu arada 3 isimle yollarımızı ayırdık.

2 Sene önce Lige çıktığımız ilk sene yabancı oyuncu mantelitesi ile aldığımız Pele'den bir türlü kurtulamıyorduk.Kendisini Süleyman Hurma'nın ellerine bırakınca bi güzel yolları ayırdık.Özkan Yıldırım'ı ise büyük ümitlerle aldım oynattım da fakat çok alakasız ve kötü oynayınca yedeğe çektik isyan etti bizde direk gönderdik.Ömer Kahveciden oldukça memnundum fakat 11 oynamak istediğini söyleyince susmasını söyledik gitmek istedi bizde derhal yolladık.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Büyük takımlara karşı gayet iyisin ama Fenerbahçe şanssızlığı sürüyor bu arada Özkan Yıldırım kadar boş bir adam göremedim. Kanat bakımından tam bir fiyasko
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

MakiLee ; Aynen Fenerbahçeye diş geçiremiyoruz , Gerçi diğer takımlara da ilk sezondan farklı sonuçlar aldık o bile mantık hatası Özkan Yıldırım konusunda da aldığıma alacağıma pişman oldum.İlk başta iptal etmiştim sonradan bidaha düşünüp alayım dedim ama neyse ki kurtardık.Bide en çok maaş olan 5-6 oyuncumdan biriydi ki ondan da yırtmış olduk.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    MakiLee ; Aynen Fenerbahçeye diş geçiremiyoruz , Gerçi diğer takımlara da ilk sezondan farklı sonuçlar aldık o bile mantık hatası Özkan Yıldırım konusunda da aldığıma alacağıma pişman oldum.İlk başta iptal etmiştim sonradan bidaha düşünüp alayım dedim ama neyse ki kurtardık.Bide en çok maaş olan 5-6 oyuncumdan biriydi ki ondan da yırtmış olduk.
    İnan ben onu takıma aldığım vakit Okan Aydın yerine iş yapabilecek biri sandım fakat bu kadar ağır ve hatalı oyun oynayan tek odur herahlde maaş parası vermeye değmez o derece kötü bir oyuncu
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Tel-Aviv maçları çok zevkli geçmiştir eğer saçma goller değilse
    Ehühe bilirim o duyguyu az oynamadım Orduspor ile
    Vohuhenk ?

Hocam bayağı iyi geç bi yorum oldu ama para harcamadan mükemmel transferler yapmışız bu takım şampiyon olur

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

MakiLee ; Zenke ile ilgili bi yorumum da profile hiç bakmadığımı söylemiştim.İlk defa profile özen göstererek bir transfer yaptım ve eski sistemimin daha iyi olduğunu anladım.Profile bakınca yardıracak bir oyuncu gibi dursa da çok alakasız bir oyuncu Özkan , Dediğin gibi buna maaş vermek bile hata takım bulamaz daha zaten

walcott07 ; Teşekkürler , belki bu sene inceden bi süpriz yapabiliriz diye umutluyum bende

Avrupa bize çok bol geldi.

İlk kez katıldığımız Uefa Avrupa Liginin bize xxxxxxxxl geldiği aşikar.Mütevazi bir kadromuz olmasına rağmen gruplara kalmak da güzel bir başarıydı.Gruplar belli olduğunda zaten çok zor bir gruba düştüğümüzü ve amacımızın tecrübe kazanmak olduğunu belirtmiştim.Nitekim dediğim gibi de oluyor.3 Maç sonunda henüz puanla tanışamadık daha da kötüsü gol bile atamadık Seneye güçlenip geri geleceğiz ona eminim.İlk maçımızda Brugge deplasmanında sahada hiç yoktuk adeta rakip tek kale oynadı neyseki fark yemekden kurtardık.İkinci maçımızda ise Lille ile oynadık biraz daha iyiydik ilk maça nazaran fakat yine sahadan puansız ve gol bulamadan ayrıldık.Son maçımızda ise Everton karşısında adeta savunma yapmaya çalıştık sadece.Tabi bunda erkenden 10 kişi kalmanında etkisi vardı.Everton da 2 golü kornerden bulunca gardımız düştü ve yine puansız ve gol bulamadan ayrıldığımız bir karşılaşma olmuş oldu.

Club Brugge : 1 Samsunspor : 0

Samsunspor : 0 Lille : 2

Samsunspor : 0 Everton : 3

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Üste üste 3 yenilgi olmamış be hocam ama Avrupa maçlarınada zaman gerek öyle ilk seneler büyük başarı gelecek diye bişey yok nede olsa
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

MakiLee ; Valla baya düşündük ne yapabiliriz diye ama elden birşey gelmiyor.Başarı gibi bir beklentim zaten yok Avrupa'da hayal kurmuş olurum diğer türlü En azından gol atmayı başarabilseydik güzel olacaktı ama onu da yapamadık.Belki şansda yanımızda olursa kalan maçlarımızda gol bile atabiliriz belli mi olur

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    MakiLee ; Valla baya düşündük ne yapabiliriz diye ama elden birşey gelmiyor.Başarı gibi bir beklentim zaten yok Avrupa'da hayal kurmuş olurum diğer türlü En azından gol atmayı başarabilseydik güzel olacaktı ama onu da yapamadık.Belki şansda yanımızda olursa kalan maçlarımızda gol bile atabiliriz belli mi olur
    Bence atarsın zaten Avrupa şuanlık hedeflerimizi engeller bu yüzden Avrupa'yı bırakıp Lig ve Kupaya odaklanmak şart
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

MakiLee ; Kalan maçlarımız hep deplasmanda belki içerde Club Brugge maçında gol bulabiliriz diye umut ediyorum Aynen hedef asla Avrupa olamaz zaten başarı beklemek imkansız.O yüzden Avrupa maçlarında rotasyon yapıp lige yorgun çıkmamaya çalışacağım.Ligde puan kaybı yapmayalım yoksa yanarız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ligde 7.8.9. ve 10.Hafta maçlarını tamamlamış olduk.

Avrupa ve lig oldukça zorlayıcı oluyor fakat yine de idare etmeye çalışıyoruz.4 Haftalık süreçte iyi sonuçlar elde etsek de 1 maçta oldukça şaşırttık.Sahamızda Bursaspor'a karşı çok rahat bir oyunla üstünlük kurunca 3 puanı almış olduk.Zenke attığı 2 gol ile yeniden ben varım sinyali vermeye başladı.Sonrasında Ligin yeni ekibi Urfa karşısında beklenmedik bir yenilgi aldık.Son dakika da Cemil ve Musa öyle bir hata yaptı ki bir stoper transferi şart dedirtiyolar adeta.Bu arada Urfa bizi eski efsanemiz Onur Okan ile yıktı Urfa maçından sonra bu yenilgiyi unutturmak için Sivas ile çok önemli bir mücadeleye çıktık ve hücum hattımızın mükemmel formu bize 3 puanı getirdi.Lige bu sezon tekrar yükselen Gençlerbirliği karşısın da da az daha şok olacaktık ki 90+ lı dakikalarda Yusuf sahneye çıktı ve en azından yenilgimizi önlemiş oldu.Ve böylelikle 10 haftayı geride bırakmış olduk.

7.Hafta : Samsunspor : 3 Bursaspor : 1

8.Hafta : Urfaspor : 3 Samsunspor : 2

9.Hafta : Samsunspor : 4 Sivasspor : 1

10.Hafta : Gençlerbirliği : 2 Samsunspor : 2

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

10.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Lig'de 10 haftayı geride bıraktık ve Avrupa ile birlikte yola devam etmek bizi oldukça zorladı.Avrupada kalan maçlarımıza rotasyonlu bir kadro ile çıkacağız lige daha fazla odaklanabilmek adına.Şuana kadar çok iyi bir performansımız olmasa da iyi gibiyiz.Ama yediğimiz gol sayısı oldukça fazla.Buna bi çözüm bulmalıyız.Savunma da ciddi manada sıkıntılar yaşıyoruz.Özellikle güvendiğimzi 2 bekimizin de bu sene savunma yönünde çok pasif kalması rakiplerin oraları otobana çevirmesine sebep oluyor.Belki stopere iyi bir Türk tranferi ve iki tane yabancı kaliteli bek transferi düşünebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Avrupa da gol atmayı başardık.

İlk 3 maçımızdan puansız ayrıldıktan sonra artık tek amacımız gol atmaktı.Bundan dolayı ilk maçımız olan Everton maçına tam kadro çıktık.1-0 öne de geçebildik fakat golü atan oyuncumuz Selim atılınca maç tek kaleye döndü adeta.Cenk her ne kadar iyi oynasa da o kadar şuttan illaki 3 4 ü gol olacaktı neyse ki bu sayı 3 de kaldı.Club Brrugge ile içerde oynadığımız maça ise tam kadro çıkmayı düşündük fakat ligde sıkıntı yaşamamak adına rotasyonlu bir kadro ile çıkınca sonuçta kaçınılmaz oldu.Aslarımızın pek varlık gösteremediği Avrupa'da yedeklerimizden beklentimizde yoktu zaten.Kendi kalemize attığımız gol ile kaybetmek kötü oldu en azından 1 puan alabilirdik gol atmamızın yanına puan da koyabilseydik iyi olacaktı.

Everton : 3 Samsunspor : 1

Samsunspor : 0 Club Brugge : 1

__________________________________________________ ___

Süper Lig'de ise iki önemli mücadele den iyi sonuçlar elde ettik.

Öncelikli olarak lider Kayserispor ile oynadık.Maçın başında gelen penaltı ile zora soktuk maçı.Nitekim 1-3 geriye de düştük.Ama sağolsun kaptanımız Adilovic sahneye çıktı ve en azından 1 puanı getirerek puan farkının açılmasına izin vermemiş oldu.Beşiktaş deplasmanında ise güzel futbol oynadık tam 3 puanı kaptık derken 90.dakika da yediğimiz gol alt üst etti bizi.Ama zirveden kopmamak adına iyi sonuçlar elde ettiğimizi düşünüyorum.

11.Hafta : Samsunspor : 3 Kayserispor : 3

12.Hafta : Beşiktaş : 1 Samsunspor : 1

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Avrupada gol atmak güzel

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

walcott07 ; Şu kadro ve şu grup olunca gol atmak güzel oluyor gerçekten

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Maçlar genel olarak iyi bence Avrupadan elenmemiz iyi oldu bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Samsunspor gücünü ortaya koymaya başlamış

Ligde gayet iyi gidiyoruz bence. Avrupa'da maclarin zor gececegi belliydi. Seneye bir daha deneriz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

MakiLee ; Ligde iyi gidiyoruz diye düşünüyorum , Avrupa konusunda katılmamak elde değil

xthexserhat ; Avrupa için seneye daha güçlü geleceğiz diyebilirim intikam alınacak hepsinden

Ronaldinho 10 ; Seneye daha iyi bir kadro ile güçlenip Avrupa'da en azından gruplarda şansımızı zorlamak istiyoruz.

Sayfa 10 / 34 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri