Maçı izlemedim, aşağıda yapacağım yorumlar Trt 3'teki Arif'in ve Bünyamin Gezer'in olduğu spor programındaki geniş özete göre yapıyorum.
- Olcay'ın golü temiz ve çok güzel atmış gerçekten. Hakan Şükür'ün Leeds United'a attığı gole benzettim ben biraz.
- Emenike'nin golü müthiş bir kontra, yalnız pozisyonun başında Egemen'in müdahelesi olmasa muhtemelen 2-0 olmuştu maç.
- Sivok bilerek elle oynamış gibi geldi bana. Eli oynatıyor topa doğru.
- Meireles'in kırmızısı doğru. Bilerek basmış gibi görünüyor.
- Fenerbahçe'nin 2. golü temiz gibi. Serdar'dan inanılmaz hata, çizgiyi bozmasa 2 metre filan ofsaytta Emenike.
- Beşiktaş'ın 2. golü de temiz gibi. Egemen bozmuş orada da.
- Beşiktaş'ın 3. golü de temiz. Orada da çizgiyi Gökhan bozuyor.
- Oğuzhan'ın sarı kartı doğru. Dirsekle çıkarmış.
- Necip'in ilk sarı kartı doğru. Ayağa basmış.
- Kuyt'ın pozisyonu tam göremedim, ama müdahele yok gibi. Gördüğüm gibiyse pozisyon sarı kart doğru.
- Alves'in topsuz alanda Fernandes'e müdahelesini süzememiş hakem. Faul bence.
- Fenerbahçe'nin verilmeyen ilk golünde Sow'un pozisyonu bariz ofsayt.
- Fenerbahçe'nin sayılmayan ikinci golü de doğru karar. Kuyt koluyla engelliyor Tolga'yı.
- Necip'in ikinci sarısı da doğru. 5-6 metre boyunca Caner gitmeye çalışıyor, Necip engelliyor. Caner'in de çekmesi var, ama ilk hareket Necip'ten.
- Emenike'nin yaptığı müdaheleden sonra kırmızı görmesi lazım. Bunları süzemeyecekse kale arkası hakemler neden var?
- Fenerbahçe'nin 3. golü temiz. İyi bir duran top organizasyonu.
- Kornerde Beşiktaşlı 11 numaralı oyuncunun kolu açık. Bence penaltı.
- Son dakikalarda Kuyt'un vuruşunda penaltı yok. El tamamen vücuda kapalı.
- İlk yarıda daha dengeli bir mücadele var. Ama ikinci yarıda Fenerbahçe daha üstündü bana göre.
- Maçın adamı bana göre Tolga Zengin. Harika performans.