Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 52.78%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Beşiktaş kazanır

10 27.78%
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 361 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçı izlemedim, aşağıda yapacağım yorumlar Trt 3'teki Arif'in ve Bünyamin Gezer'in olduğu spor programındaki geniş özete göre yapıyorum.

- Olcay'ın golü temiz ve çok güzel atmış gerçekten. Hakan Şükür'ün Leeds United'a attığı gole benzettim ben biraz.
    - Emenike'nin golü müthiş bir kontra, yalnız pozisyonun başında Egemen'in müdahelesi olmasa muhtemelen 2-0 olmuştu maç.
    - Sivok bilerek elle oynamış gibi geldi bana. Eli oynatıyor topa doğru.
    - Meireles'in kırmızısı doğru. Bilerek basmış gibi görünüyor.
    - Fenerbahçe'nin 2. golü temiz gibi. Serdar'dan inanılmaz hata, çizgiyi bozmasa 2 metre filan ofsaytta Emenike.
    - Beşiktaş'ın 2. golü de temiz gibi. Egemen bozmuş orada da.
    - Beşiktaş'ın 3. golü de temiz. Orada da çizgiyi Gökhan bozuyor.
    - Oğuzhan'ın sarı kartı doğru. Dirsekle çıkarmış.
    - Necip'in ilk sarı kartı doğru. Ayağa basmış.
    - Kuyt'ın pozisyonu tam göremedim, ama müdahele yok gibi. Gördüğüm gibiyse pozisyon sarı kart doğru.
    - Alves'in topsuz alanda Fernandes'e müdahelesini süzememiş hakem. Faul bence.
    - Fenerbahçe'nin verilmeyen ilk golünde Sow'un pozisyonu bariz ofsayt.
    - Fenerbahçe'nin sayılmayan ikinci golü de doğru karar. Kuyt koluyla engelliyor Tolga'yı.
    - Necip'in ikinci sarısı da doğru. 5-6 metre boyunca Caner gitmeye çalışıyor, Necip engelliyor. Caner'in de çekmesi var, ama ilk hareket Necip'ten.
    - Emenike'nin yaptığı müdaheleden sonra kırmızı görmesi lazım. Bunları süzemeyecekse kale arkası hakemler neden var?
    - Fenerbahçe'nin 3. golü temiz. İyi bir duran top organizasyonu.
    - Kornerde Beşiktaşlı 11 numaralı oyuncunun kolu açık. Bence penaltı.
    - Son dakikalarda Kuyt'un vuruşunda penaltı yok. El tamamen vücuda kapalı.
    - İlk yarıda daha dengeli bir mücadele var. Ama ikinci yarıda Fenerbahçe daha üstündü bana göre.
    - Maçın adamı bana göre Tolga Zengin. Harika performans.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maç berabere bitti ama Beşiktaş kazandı bence. Böylesine hak etmişken maçı son dakikalarda gol aramak çok koydu açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bireysel tatlı atışmalarla bu gece böyle devam edecek anlaşıldı ama şu konulara da açıklık getirirsek samimiyetinize inanacağım.

Emenike'nin sarı kartla Alves'in ise KARTSIZ tamamlayışı..

Lugano'nun Wagner'e yaptığı bir hareket vardı 3 sene önce falan sarı kartla atlatmıştı. Alışkın olduğunuzdan mıdır bu konulara girmeyişiniz?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Geçen haftaki bizim Sivas maçının aynısı resmen.Hakem yine damga vurmuş maça.Yalnız Oğuzhan çok kötü kaçırmış be yazık olmuş. Bu arada konunun başında arkadaş 2-3 kırmızı çıkar demişti de dalga geçilmişti çıktı vallaha. Emenike yine Kasımpaşa maçında yaptığını yapmış ve yine sarı kart şaşırmadım ona ben şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ersun yanal fatih terim gibi arkadaşlar sonunda hocamızı bulduk

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cok guzel mac oldu kalpten gidecektim neredeyse her iki takimada tesekkur ediyorum. Inanilmaz bir mucadele vardi sahada macin hakki beraberlikti oyle de bitti. Bir taraf kazansa diger tarafa yazik olacakti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler iki takıma da , Ersum Hoca'nın açıklamaları çok güzel.

Cüneyt Çakır hep maçları katleder ama bizi daha bi çok katleder nedense.

Emenike'nin pozisyonunu görmeden kafa attıysa kırmızı görmelı demiştim , özette gördüm de yapmayın yahu öyle kırmızı mı olur , kafasıyla itiyo , öyle kafa atmak mı olur

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yok artık
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    *Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emenike bildiğin itiyo ya dokunduruyor kafayı öyle sert bir müdahale yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Bir arkadaşım da 2'den 1 oynamıştı ve o maça kalmıştı. Tutsa 2 TL'ye 1500 TL geliyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Maç 3-2 olduğunda 1 kişi eksikken ve berbat oynuyorken bile kaybetme ihtimalini görmüyordum. Oyuncular bana bu inancı aşıladıysa takım doğru yolda demektir.

İkinci yarı takım tam beklediğim gibi saldırdı. Fizik olarak çok çok öndeyiz bu lig için.

Volkan, GG, Sow üçlüsünü beğenmedim. Topal, Alper ve Caner fevkaledenin fevkindeydiler. Özellkle Alper muazzam İyi ki almışız.

Hakem ( ) iki takım lehine/aleyhine kararlar vermiş olsa da Pektemek'in elle oynamasını penaltı olarak vermemesi ve Kuyt'ın pozisyonuna faul vererek golümüzü iptal etmesiyle skora etki eden hataları bizim aleyhimize oldu. Bu hakem böyle, şaşırmıyorum artık. Yarınki maçta da aradaki farkı kapatmak için hakem hataları olacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Ama engel olamayacaklar, şampiyon olacağız. Bu mücadele bambaşka boyutlarda artık. Ekstrem durumlar olmadıkça kaybetmemiz zor.

Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum bu müthiş maç için. Ama şampiyonluk yarışında olduğun rakibin 10 kişi kalmışsa ve öndeysen bu maçı kazanmama lüksün olamaz.

Şemsi ve Görkem; Almeida yorumlarınızı unutmadım

edit: Emenike'nin yenen golünü unutmuşum , o da ayrı bir olay
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biliç in taktiksel analizinden dolayı maçı 1 puan ile tamamladık. Takım geçen hafta ki gibi Konya maçında ikinci yarıda rakibi beklemeye başlayınca, şaşırmıştık, bugün de yine ikinci yarı rakibi bekleyelim, yakalarsak gideriz yapınca 1 puana razı oluyoruz. Bizim takım rakibi bekleyecek bir oyuncu grubuna sahip değil. Ne olursa olsun sadece ileriyi düşünmeliyiz öncelikle.

Ayrıca Fenerbahçe 30.dk dan itibaren 10 kişi oynadı biz de Necipten sonra 10 kişi kaldık ama Fernandes abi yüzünden maçın başından itibaren zaten biz 1 kişi eksik oynadık, bunu da atlamayalım. 90 dk eksik oynamaya, maçı kazanabilecek noktaya getirmemize rağmen bir puan bile olsa, tebrikler Beşiktaşım.

Bir tebrikte Fenerbahçe ye.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Normal bir hakem olsa fb 8 kisi kalir bjk rahat alirdi. Bunun disinda necip in kirmizida faulu yapan aslinda caner ve ayrıca ele carpan top cok net penaltı. Mac heyecanli ve zevkliydi ama futbol açısından bence zayıfti surekli uzun top oynayan iki takim planli programli bir tane hucum yok ama 6gol var oyle bir macti.
    Kardeşim yorumunu görünce açıkcası ben hangi maçı izledim diye sordum kendime

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Biliç in taktiksel analizinden dolayı maçı 1 puan ile tamamladık. Takım geçen hafta ki gibi Konya maçında ikinci yarıda rakibi beklemeye başlayınca, şaşırmıştık, bugün de yine ikinci yarı rakibi bekleyelim, yakalarsak gideriz yapınca 1 puana razı oluyoruz. Bizim takım rakibi bekleyecek bir oyuncu grubuna sahip değil. Ne olursa olsun sadece ileriyi düşünmeliyiz öncelikle.

Ayrıca Fenerbahçe 30.dk dan itibaren 10 kişi oynadı biz de Necipten sonra 10 kişi kaldık ama Fernandes abi yüzünden maçın başından itibaren zaten biz 1 kişi eksik oynadık, bunu da atlamayalım. 90 dk eksik oynamaya, maçı kazanabilecek noktaya getirmemize rağmen bir puan bile olsa, tebrikler Beşiktaşım.

Bir tebrikte Fenerbahçe ye.
    Aynen katılıyorum. Hakemi, baskıyı vb. nedenleri bırakmak gerek. Sorgulanması gereken neden ikinci yarı neden böyle oldu? Neden her öne geçtiğimiz maçta oluyor. Bunun da pek araştırılacak bir tarafı yok. Maçın heyecanından kendini kaybeden Bilic keşke biraz da doğru işler yapsa.

Futbolcular oyundan memnun değildik, geriye çekildik diyor. Bilic memnunum diyor. Git kardeşim Beşiktaş'ta işin yok senin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilic'in stratejisi bu aslında. İlk yarı golleri atıp ikinci yarı kapanmak. Ne kadar sağlıklı tartışılır. Çok zevkli bir maçtı. İki takımı da, hakemi de kutluyorum ben. Güzel bir akşam yaşattılar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Belki Veli sakatlanmasaydı, Fenerbahçe bu kadar baskı da kuramazdı üstümüzde. Veli ye hakikaten birşeyler oldu. Adamın içine Gattuso kaçmış gibi oynuyor. O varken Fenerbahçe bu kadar rahat geçemiyordu orta sahayı, Veli çıktı, orta saha tamamen Fenerbahçe ye kaldı. Takımın sistemin en önemli özelliği zaten kapılan toplarla ileriye çıkışlarda ki akıcılık ve hız. Top ta kapamayınca Veli den sonra ve kırmızıyı da yedikten sonra gardımız tamamen düştü.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Necip'in yaptığı da amatörlük hadi kırmızı yanlış gibi görünüyor ama yine de bıraksaymış gitseydi olan takıma oldu 10 kişi kaldılar 11 kişi kesinlikle Beşiktaş maçı kazanırdı diye düşünüyorum.Ayrıca 2. yarıda Almeida Gökhan Töre'ye kesse maçı koparabilirlerdi orda da büyük hatası var Almeida'nın.Volkan'a gelirsek bizim Eray gibi oldu 3 şut kaleyi buldu 3 gol özellikle 2. golde adama kapı açıyor bırak açılma aynısını Romanya maçında yapmıştı boş hareketler bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kuyt'ın bileğine basılması ve son dakikada topun göğüste 2 kol ile istopu da durdurulması da tartışılmaz net penaltılar.
    Sen gerçekten çok fanatiksin be abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sen gerçekten çok fanatiksin be abi
    Fanatik ile zerre kadar alakası yok. Hangi takıma olsa bu pozisyon aynısıdır cevabm.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Maci henuz izlemedim ama yapilan yorumlara gore cok guzel bir mac olmus, Cuneyt iyi baglamis beraberlige, emir alsa alsa bukadar guzel uyguliyabilirdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Kuytın pozisyonunun penaltı olmadığını düşünüyorum.
    Atibanın kendi kalesine attığı golde faul yok
    Pektemekin pozisyonu net penaltı
    Emenikenin golünde ofsayt yok İlk pozisyonda dokunmuyor

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Beşiktaş hiç uğraşmasın Fernandes ile daha önce Bjk'li arkadaşlardan çekindiğim için söylemiyordum da hiç bir numarası yok bu Fernandesin be anca duran top kullanır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Motta'nın son pozisyonu penaltı değil yahu, göğsünde bağlıyor herif elleri topun yönüne falan bir etkisi yok ancak çizgi dibindeki bana göre net penaltı, elleri açık atlıyor. Birde Emenike'nin kafaya niye kırmızı göstermedi anlayamadım gerçi Emenike kafa da atmadı saçma sapan bir şey yaptı orda onu da çözemedim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hakemin 2 taraflı yanlışları oldu. Ben daha çok iki takımı mükemmel mücadelelerinden dolayı kutlamak istiyorum. 3-4'lük maçtan sonra izlediğim en müthiş FB-BJK derbisiydi. Tebrikler iki takıma da.

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Beşiktaş hiç uğraşmasın Fernandes ile daha önce Bjk'li arkadaşlardan çekindiğim için söylemiyordum da hiç bir numarası yok bu Fernandesin be anca duran top kullanır.
    Hiç çekinmene gerek yok biz ya da ben diyeyim bir halt olmadığını biliyorum zaten. Fark yaratan adam gol atar demiyorum ama önemli maçlarda sahneye çıkar, bu anca Karabük, Konya maçında iyi oynasın. Ayrıca çok iyi de duran top kullanmıyor. Bu sezon 1 tane falan gol var kornerden o da Bursa maçı.

Şu adam keşke sadece yurtdışında maç yönetse.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Motta'nın son pozisyonu penaltı değil yahu, göğsünde bağlıyor herif elleri topun yönüne falan bir etkisi yok ancak çizgi dibindeki bana göre net penaltı, elleri açık atlıyor. Birde Emenike'nin kafaya niye kırmızı göstermedi anlayamadım gerçi Emenike kafa da atmadı saçma sapan bir şey yaptı orda onu da çözemedim
    Hani top önünde sağ ayakla şut atmaya hazırlenırken yanlışlıkla topa sol ayakla dokunup sağ ayağı boşa sallama olayı vardır ya Emenike'nin pozisyon öyle tam kafa atarken ittirdi böylece kafası boşa gitti

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri