Süper lige çıkmak hele fenerbahçeyi yenmek daha büyük başarı![]()
Süper lige çıkmak hele fenerbahçeyi yenmek daha büyük başarı![]()
İlk defa iki büyük takımdan puan aldık. Takım olarak baya gelişme kaydettik ilk haftadan bugüne.
Zaten kupayı kaldıracak kadromuz yoktu. İstesek Konyaspor'u elerdik ancak oyuncularımın çok fazla yorulduğunu gözlemledim.
Onur için canla başla çalışıyoruz valla. Hemen hemen her hafta bakıyorum ve sürekli transferi ile ilgili açıklamada bulunuyorum.
Puan farkları birbirine yakın olduğu için kolayca üst sıralara çıkabiliriz.
Teşekkürler, bende öyle düşünüyorum.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kupada olmadığımız için takımın formda kalması açısından üç hazırlık maçı yaptık.
İlk yarının sonucunda en verimli transferimiz Dario Asencio oldu. 14 maçta 7 gol attı ve takımı ortasahada çok rahatlattı.
Forvet hattımızda da Ümmet Yılmaz 11 maçta 6 gol atarak takıma katkı sağlayan isimlerden biri oldu.
Yorum yapan arkadaşların tahminleri doğru çıktı.Daha önce Fenerbahçe'de forma giyip 2 sezon sonra Katar'a satılan Issiar Dia, 5 ay boyunca hiç bir takımın gözüne girememiş ve özellikleride ilk sezona göre baya bi düşüş yaşamış. Bu yüzden 3.900 euroluk maaşla takımıza katabildik.
Devre arası kamp faydalı geçmiş , Dia umarım bekleneni verir.![]()
Puanlar birbirine cok yakin.. Ummet ise bekledigim gibi iyi bir performans gostermis![]()
Dia iyi transfer olmuş.
Ben yokken olaylar olaylar olmuş
20 Puan çok iyi.25-30 puan daha alırsak geriye kalan maçlarda AL bile süpriz olmaz.Puanlar baya yakın gibi![]()
Dia çok iyi transfer. Bir de Asencio' nun profilini rica etsem ?![]()
Dia şu lige gelmiş en sevdiğim kanat oyuncularından biriydi.
Oyunda nasıl hiç bilmiyorum ama reel de ki gibi fuleli adımları yansıtılmışsa oyunu oynatacağın tarafın bekleri cırcır olur cırcır![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Dia transferini çok beğendim sevdiğim kanatlardan![]()
Dia transferi iyi olmuş ,iyi verim alırsın inşallah. Başarılar dilerim![]()
Puanlar dediğin gibi birbirine çok yakın. Ancak puanlardan ziyade en çok bizim performansımız belirleyecek ligi nerede bitireceğimizi.
Asencio, takımın herşeyi. Ceyhun'dan sonra çok iyi bir ortasaha bulduk. Duran topları ustalıkla kullanıyor, bununla birlikte top kapmada da iyi. Tek eksiği fiziksel özelliklerin düşük olması, onuda geliştiriyorum.
Issiar Dia'nın ilk sezonki profiliyle şuanki profili arasında baya bi düşüş var. Zaten düşüş olmasa 3.100 lik bir maaşla takıma katmamız mümkün olmazdı. Ancak Dia'nın ölüsü yeter bu lige.Kader Keita ile birlikte en çok beğendiğim iki kanat oyuncusundan biriydi.
Bende çok beğeniyorum Dia'yı. Umarım faydalı olur.
Umarım verir, teşekkürler.
Ümmet gerçekten kumaşı kaliteli bir santrafor. İbrahim Yardım ile birlikte geleceğin en iyi iki Türk santraforu olmaya aday.
Sağol kanka. Afrikalı kanat candır.![]()
Transfer Analizi: I.B.B'nin potansiyelli kanat oyuncusu Edin Visca çok fazla gelişmesede lig için gayet iyi bir kanat oyuncusu olmuş. Yaklaşık 5-6 aydır kimse ilgilenmediği için boştaydı ve bonservis bedeli ödemeden sözleşme imzaladık.
Transfer Analizi: Rizespor'un bu yıl transfer ettiği Fil Dişi'li Milli futbolcu Viera ile anlaşma sağladık. Ç. Rizespor oyunda flaş takımlardan bir tanesi. Gerek yaptığı transferlerle gerekse oynadıkları oyunla çok iyiler. Viera, Rizespor'da üç yıl oynadıktan sonra serbest kalmış ve kumaşı oldukça kaliteli.
Takımdan Ayrılanlar: Öncellikle Odhiambo'yu 1.500.000 milyon Euro karşılığında Toulouse'ye satarak iyi bir kar ettik. İbrahim Yardım ve Ümmet'ten verim aldığım için Odhiambo'ya gerek kalmadı. Bu yıl transfer ettiğim Aminu Umar ise sürekli forma şansı bulacağı bir takımda oynamasını istediğim için Bursaspor'a kiralık gönderdim. Bursaspor ise ilk sezondaki gibi güçlü değil ve düşme potasında yer alan bir takıma dönüştü. O yüzden orada sık sık forma şansı bulacaktır.
Alemao'yu da büyük beklentilerle transfer etmiştim ancak bekleneni veremeyince oda kendi ülkesindeki bir takıma kiralık olarak gönderdik. Fatih Uslu ve Osman Gönen'i de sürekli ilk 11'de oynayabileceği ve tecrübe kazanabileceği takımlara gönderdik. Türkiye Kupasından elendiğimiz için onlarda fazla forma şansı bulamıyordu.
Viera iyi transfer olmuş 5 yıldızlı hemde.![]()
2 transferide beğendim![]()
Çok iyi bir kanat daha almışsın. Viera da iyiymiş hayırlı olsun![]()
2 Transfer de çok iyi gücümüze güç katmışız![]()
2 transfer de gayet iyi.Profili bu ligi kaldırabilecek oyuncular olduğuna inanıyorum.Kanatlar Visca ve Dia ile uçar![]()
Gayet iyi ve temiz hamleler yapmışız.Ayağımız yere sağlam basıyor.Bakalım maçlarda yaptığımız doğru hamleler işe yarayacak mı![]()
Dia ve Visca hem Asencio' nun daha verimli olmasına yardım eder hem asist sayısı artar.İyi transferler...
Artık bizde ligin güçlü takımlarından biri olma yolunda gidiyoruz.
Sezonun başlangıcında genç oyuncular almıştık, devre arası biraz daha tecrübeli oyuncular alarak gençlere öncülük etmesini istedim.
Kontejyandan dolayı birinden biri kesilecek maalesef. Ancak dediğin gibi Asencio daha çok katkı sağlayacak.
Eyvallah sağolun yorumlar için.![]()
![]()
Transferin Hikayesi
Herkesin bildiği gibi Onur Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri. Böyle bir kaleciyi 3. ligden Süper Lig'e çıkmış ve ilk senesini geçiren bir takıma getirmek oldukça zor. Ancak sözleşmesi bitmeden önce 3 aylık bir sakatlık geçirdikten sonra Trabzonspor sözleşmesini yenilememiş ve Onur serbest kalmış. Yaklaşık bir ay sonra sakatlığı düzelmesine rağmen hiç bir takımdan teklif almadı ve hiç bir takımın transfer listesine giremedi. Her ne kadar gelmeyeceğini düşünsekte transfer döneminde neredeyse her hafta sürekli ilgilendik kendisiyle fakat bizimle görüşmek bile istemedi.
Pes etmedik ve transfer dönemi kapandıktan sonra bile Onur ile ilgilendik ve ona sürekli teklif götürdük. Ancak Onur bizimle görüşmek istemediğini tekrarladı ve transfer olumsuz sonuçlandı. Ancak Aralık ayının sonuna yaklaştığımızda artık Onur'a gelen bir teklif olmadığı için ve yaşının 29'a dayanmasından dolayı tekliflerimize yanıt verdi. Ancak Onur'un bizden istediği haftalık 25.000 Euro maaş takımızın altından kalkamayacağı bir Mevla olduğu için anlaşamadık.
Yaklaşık bir ay sonra yani transfer döneminin sonlarına doğru Onur ile tekrar görüşmeye başladık ve bu sefer bizden 12.000 Euro haftalık istedi. Elbette bu istedioği Mevla kulübün maaş bütçesinin çok yukarısındaydı. Ancak her ne pahasına olursa olsun Onur'u almak istedik ve daha önce hiç bir futbolcumuzun sözleşmesinde bulunmayan maddeler eklettirdik. Onur ise bu teklifimizi kabul ederek imza atmak için Kocaeli'ye geldi. Şimdi o maddelere göz atalım.
12.000 Euro'dan 3.700'e nasıl düşürdüğümüzü zaten maddelerde açık bir şekilde gözüküyor. Herhangi bir yabancı kulüp 500.000 Euro karşılığında Onur'u bizden alabilir. Bu miktarı Avrupa'da ki en düşük kulüpler bile verebilir. Bu sene küme düşersek Onur bedelsiz olarak transfer edilebilir haline gelecek. Yıllık %50 artışıda sözleşmenin en cezbedici maddelerinden bir tanesi. Sözleşme maddelerinin en önemlilerinden biride eğer Onur'u bir kulübe sattığımızda bu bonservis bedelinin yarısını cebine koyması olacak. Kısacası Onur bizde geçici bir şekilde oynuyor eğer sezon sonu iyi bir maaş bütçemiz olmazsa tabii.![]()
Onur harika olmuş![]()
onur on numara olmuş asenco dia visca aynı anda oynayamacak olması çok kötü yabancı yasaklarsa avrupada birşey yapamaz türk klüpleri alt yapılar bu haldeyken
Onur harika olmuş. İnşallah maaş bütçesi yükselir ve Onur kalır sezon sonunda.
Onur harika olmuş da 500k'ya kaparlar adamı aman yenile sene sonu o maddeyi ne yap ne et kaldır.
Onur harika olmus, umarim sezon sonu bir butce yaratabiliriz onu takimda tutmak icin