Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zırhlı araç içindeki selfie fotoğrafı benim bile hoşuma gitti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bunu izleyipte hala eline geliyor diyorlar bir tekrar bakın adamın göğsüne geliyor orda ama sanırsın bacağı kırıldı biz diyoruz ya adamın kafa çalışmıyor diye acıyı bile geç hissediyor adam

bu arada biri olcanın kendini yere attuğı videoyu bulup koyabilirmi.kuyt çok güzel yemledi orda olcanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sinirli bir tonla yazmadım yahu. Biz oynamak istedik Trabzon istemedi. En azından taraftarı istemedi. Bu durumda taraftarı ve kulübü mü ayıracağız ? Ee peki bizim takımın yaşadıkları ne olacak ? Çektikleri o kadar şey öylece kalacak mı ? Taraftar bunları yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.

Maçın tekrar oynanabileceğini de ilk kez burada gördüm. Beşiktaş-Galatasaray maçı en iyi örnek. O maç da tekrarlanabilirdi o halde ama hükmen kaybetti Beşiktaş.

Bir de maçta 1-0 öndeydik yahu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sinirli bir tonla yazmadım yahu. Biz oynamak istedik Trabzon istemedi. En azından taraftarı istemedi. Bu durumda taraftarı ve kulübü mü ayıracağız ? Ee peki bizim takımın yaşadıkları ne olacak ? Çektikleri o kadar şey öylece kalacak mı ? Taraftar bunları yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.

Maçın tekrar oynanabileceğini de ilk kez burada gördüm. Beşiktaş-Galatasaray maçı en iyi örnek. O maç da tekrarlanabilirdi o halde ama hükmen kaybetti Beşiktaş.

1-0 öndeydiniz fakat koskaca 45+ vardı buda demek oluyor ki heran herşey olabilirdi. Taraftar taşkınlık çıkardı ve hakem bu maçı bitirmek yerine serbest vuruş kullandırır ilk yarıyı bitirirdi. Gerekli uyarıları yapar devre arası taraftar ile konuşulurdu ama hakem kolayı seçti ve maçı tatil etti haliyle bu durumda biz oynamak istedik siz istemediniz oluyor.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

adamlar yemiyor içmiyor anında üretiyor

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    adamlar yemiyor içmiyor anında üretiyor

Hahaha Gemisini ilk terkeden adam Ersun YANAL!
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hocam biz burada tekrar oynansın demedik ki, kaldığı yerden devam etsin dedik. Beşiktaş - Galatasaray maçındaki olaylar maçın bitimine 1-2 dakika kala çıkmıştı yani 1-2 dakika için mi devam edecekti? Geriye kalan 45 dakika ve uzatmalar var, az bir zaman değil bu. Ama TFF'den hükmen mağlup kararı çıkması da büyük bir ihtimal.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

O zaman yanlıs anladım özür dilerim.Fakat hükmenin kesin olması gereken olaylar medyadan anladığım kadarıyla futbolcuların birbirine girmesi taraftarın sahaya inmesi vs.Taraftar taşları attı bu hükmenin en büyük gücü birde sahaya girselerdi o zaman tekrar olma ihtimali daha kalmıyodu fakat dediğim gibi %1 bile etmeyecek bir ihtimal sadece paylaşmak istedim olurda piyango vurursa bu konuyu gösterebileyim diye.
    Maçta 1-0 önde olarak 45 dakika maç oynanır aynı oyuncular aynı şekil sadece taraftarsız

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İçeriye ilk kaçanın ya da bir başka deyişle gemiyi ilk terk edenin Ersun Yanal olması günün bir diğer bombası. Bununla ilgili caps'ler falan çıkmış hemen.

https://vine.co/v/MqQiJYprYeW
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eminim o taraftar sakinleşirdi ! Maçın 10.dakikasında maç ertelenmeliydi zaten. Bizden kaynaklanan hiçbir şey yok. Gelmişiz maçımızı yapmaya, yaptırmıyorlarsa sonuçlarına katlanacaklar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Eminim o taraftar sakinleşirdi ! Maçın 10.dakikasında maç ertelenmeliydi zaten. Bizden kaynaklanan hiçbir şey yok. Gelmişiz maçımızı yapmaya, yaptırmıyorlarsa sonuçlarına katlanacaklar.
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...26326161_n.jpg
    son mesajım artık yatmak zorundayım fakat bunda maç tatil edilmedi.Bundada edilmemeliydi demiyorum ama aynı hakem farklı duruş sanırım hatasından ders çıkardı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yav arkadaşlar yeni yeni tartışma konuları nasıl bulmayı beceriyorsunuz cidden gülüyorum ya Tam içimden diyorum ki "Oh tartışma bitti. Herkes sakinleşti galiba" sonra hoop yeni bir şey daha çıkıyor.

Fenerbahçe maçı hükmen kazanır. Trabzonspor taraftarı da kendi bakış açılarından iyi, fakat klüpleri için kötü bir şey yapmıştır. Bunun olacağını çoğumuz biliyorduk. Hatta şimdiden seneye de olacağını çoğumuz tahmin edebiliyoruz.

Olan oldu, Fener şampiyonluk yolunda basit bir 3 puan aldı. Fenerli arkadaşlardan son ricam keyiflerine baksınlar. Rahat bir 3 puan, kimseye de zarar gelmedi. Diğer takım taraftarları da biraz daha sakin olsunlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yav arkadaşlar yeni yeni tartışma konuları nasıl bulmayı beceriyorsunuz cidden gülüyorum ya Tam içimden diyorum ki "Oh tartışma bitti. Herkes sakinleşti galiba" sonra hoop yeni bir şey daha çıkıyor.

Fenerbahçe maçı hükmen kazanır. Trabzonspor taraftarı da kendi bakış açılarından iyi, fakat klüpleri için kötü bir şey yapmıştır. Bunun olacağını çoğumuz biliyorduk. Hatta şimdiden seneye de olacağını çoğumuz tahmin edebiliyoruz.

Olan oldu, Fener şampiyonluk yolunda basit bir 3 puan aldı. Fenerli arkadaşlardan son ricam keyiflerine baksınlar. Rahat bir 3 puan, kimseye de zarar gelmedi. Diğer takım taraftarları da biraz daha sakin olsunlar.
    Kesinlikle katılıyorum.Tüm Arkadaşlara iyi geceler.Kimi mesajları saymazsak son derece kaliteli bir tartışma olduğunu düşünüyorum.Olurda kırdığım üzdüğüm yada yanlış anlaşıldığım durumlar varsa affola.İnşallah beraber kolkola maç seyredeceğimiz günleride görürüz.Tek ricam geçmişede bakıp olayları inceleyin
    Not:Bugün taraftarımız sonuna kadar haksızdır.Volkan dışındaki diğer fenerbahçeli oyuncularında hareketlerinde en ufak bir olaylara teşfik görmüyorum.Volkanında o atmosferin gazıyla yaptığını düşünüyorum.
    Herkese iyi geceler.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Futbol Müsabaka Talimatı'nın "GÜVENLİK NEDENİYLE MÜSABAKALARIN TAMAMLANAMAMASI" başlıklı 19. maddesine göre hakem soyunma odasına girdi. Talimatta şu ifadeler yer alıyor:

(1) Müsabaka hakemi;

b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya müdahaleleri sonucunda müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması halinde müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu hallerde TFF Yönetim Kurulu, ihlali gerçekleştiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verebilir. Ayrıca disiplin kurulları eylemlerin ağırlığına göre galibiyet halinde verilen puan kadar puan tenziline karar verebilirler.

(4) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, müsabakanın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasına veya yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir.
    Burada yazılanlara göre maçın tekrar edileceğine ihtimal vermiyorum. Tekrar edilmesi için TFF tarafından hakemin tatil kararının yanlış bulunması gerekiyor ki burada öyle bir ihtimal yok gibi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Benim adalet görüşümde maç kaldığı yerden tekrar oynanır. Trabzonspor taraftarının yapmış olduğu hareketlerden ötürü onlara verilebilecek en iyi ceza, tarafsız bir sahada ve taraftarsız bir şekilde maçın kaldığı yerden devam etmesi olur. Bu durumda Fenerbahçe için değişen bir şey olmayacak. Fakat hem kendi evinde hemde taraftarı olmadan oynayacak olan Trabzonspor, avantajlı konumdan dezavantajlı konuma düşecek. Tabii bu benim adalet anlayışım, TFF'de ki yetkililerden farklı bir karar çıkabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sayfanın başlarını bakayım dedim de bazı galatasaraylı arkadaşlar '' Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar '' cümlesini kullanmışlar. Komik arkadaşlar sizi. Keşke bu cümleyi her zaman kullanabilirsenizde inandırıcı gelse.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yazık vallahi, Şenol Güneş'in uyarı maksadıyla söylediği sözü taraflarlarımız benimsedi ve yapmaları gerekenin bu olduğunu düşünmeye başladı. Her olaydan sonra da bu sözü paylaşarak kendilerini haklı çıkartma çabası içine giriyorlar. Keşke taraftarlarımız değilde; yöneticilerimiz, teknik direktörümüz, oyuncularımız saha içinde oynadıkları futbol ile bir anarşi başlatabilseler.

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Sayfanın başlarını bakayım dedim de bazı galatasaraylı arkadaşlar '' Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar '' cümlesini kullanmışlar. Komik arkadaşlar sizi. Keşke bu cümleyi her zaman kullanabilirsenizde inandırıcı gelse.
    şenol güneş'in sözü olduğu için bu duruma bu sözü söyledik.
    amacımız sana inandırıcı gelmek değil istediğin şeye inanmakta serbestsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne çok tartışmışsınız,boş,gereksiz ve kimseye yararı olmayan kişisel tartışmalarla saatlerinizi boşa harcamışsınız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ersun Yanal'ın capsleri harika (: Yalnız onun içeriye doğru koşması maçı bitiren son hamle oldu. Zaten hakemin önündeydi. O an saniyelik karar vermesi gereken hakemi hem Fenerbahçeli oyuncuların yoğun itirazı hem de Ersun Yanalın bu hareketi kararın o doğrultuda olmasını etkiledi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

@Kaka Leite

canım sizin de anlamadığınız nokta bu işte.
    herşey 3 puan mı? herşey şampiyonluk mu ?
    3 puanı alan oh zarar görmedi alamayan gördü. böyle bir şey mi var ?
    bu olaylardan fb klubü de zarar görmüştür. aziz yıldırım döneminde gördüğü zararların zaten haddi hesabı yok. bu da onlara eklendi. herşey 3 puan değil işte.
    ülkenin vicdanı rahat değil. fb nefreti var. bunun sorumlusu da aziz yıldırım. ama sorsan aziz yıldırım da size şöyle açıklıyor; bizi kıskanıyorlar. siz de bunu yiyorsunuz.
    sana şöyle söyleyeyim aziz yıldırım orada oturdukça daha çok yaşarsınız böyle maçlar.
    he 3 puanı aldık gerisi önemli değil diyorsan da saygı duyarım.
    ama bu günlerde 3 puanı alıp bir çok şeyi kaybediyorsunuz farkında değilsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @Kaka Leite

canım sizin de anlamadığınız nokta bu işte.
    herşey 3 puan mı? herşey şampiyonluk mu ?
    3 puanı alan oh zarar görmedi alamayan gördü. böyle bir şey mi var ?
    bu olaylardan fb klubü de zarar görmüştür. aziz yıldırım döneminde gördüğü zararların zaten haddi hesabı yok. bu da onlara eklendi. herşey 3 puan değil işte.
    ülkenin vicdanı rahat değil. fb nefreti var. bunun sorumlusu da aziz yıldırım. ama sorsan aziz yıldırım da size şöyle açıklıyor; bizi kıskanıyorlar. siz de bunu yiyorsunuz.
    sana şöyle söyleyeyim aziz yıldırım orada oturdukça daha çok yaşarsınız böyle maçlar.
    he 3 puanı aldık gerisi önemli değil diyorsan da saygı duyarım.
    ama bu günlerde 3 puanı alıp bir çok şeyi kaybediyorsunuz farkında değilsiniz.
    Aziz Yıldırım tutuklu iken yüzbinler yürüdü ama hiçkimse linç girişiminde bulunmadı. Şiddeti mazur görmek için bahane aramak doğru değil. Hak iddia ederek ses çıkarmak için doğru yol bu değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aziz Yıldırım tutuklu iken yüzbinler yürüdü ama hiçkimse linç girişiminde bulunmadı. Şiddeti mazur görmek için bahane aramak doğru değil. Hak iddia ederek ses çıkarmak için doğru yol bu değil.
    tabi ki değil. ama adamlar ne yapsınlar daha ? ya bir taraftar grubu daha ne yapacak.
    adamlar yürüyüş yaptı, mahkeme sonuçlarını itidal ile karşılayıp gerekli başvurularını yaptı, uefaya mail organizasyonu düzenledi, federasyon önünde düzenli bildiri yayınlıyorlar.
    ama bu "hukuk devleti" onlarla sadece dalga geçti.
    e sonunda da bu oldu al işte duyurdular seslerini, duyurmadılar mı?

ayrıca dostum aziz yıldırım kendisi nerede yürüdü caddede. orada ne linci olabilir ki ?
    orada aziz yıldırım'ın yalanlarına inanlar var zaten. bir de fenerbahce'yi şartsız koşulsuz sevenler.
    ona bakarsan rte'ye de adam gibi adam diye tezahurat yapılıyor kasımpaşa'da. rte orada yürüse yüzbinler yürür linç falan da olmaz. ama bu kişinin haklı oldugunu göstermez ki.
    içerdeyken olan yürüyüşleri kastediyorsan e yine aynı yerler cadde ve silivri önü. taksimde yürüttüler mi? hatırla o günleri.
    trabzon'da yürüdüler mi mesela ?
    bu ülkede her gün yükselen bir fb nefreti oldugunu düşünüyor musun? ve bunun sebebi nedir ?
    cidden ne düşündüğünü merak ediyorum.

belki de son 20 yılın en itici galatasaray'ı var. işte liseli janjanlı burjuva yönetimi var.
    hala fenerbahce nefreti had safhada.
    biraz kendi klubunun iyiliği adına düşünerek cevap ver lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Evet bunu diyen insanlar şampiyonluk kaçınca polisle çatışıyor stadı yakıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Evet bunu diyen insanlar şampiyonluk kaçınca polisle çatışıyor stadı yakıyor.
    Şampiyonluk kaçtıgı icin degil polis 5 metrelik degnekle millete müdahale ettigi icin cıktı o olaylar şampiyonlukla ilgili bir durum degildi polisle ilgili bir durumdu.

Maçı İzledim ve Olayı Özetleyen Tek Yorum; Trabzon Taraftarları ve Kaleci Volkan Maça Değil Anarşiye Gelmişler Hem Taraftarların Hemde Ortada Büyük Bir Güvenlik Zaviyatı Oluşmasını Sağlayan Yöneticilerin ve Emniyet Amirlerin ve de Kaleci Volkan'ın Mutlaka Ama Mutlaka Ceza Alması Gerekir.

Sen Savaşa mı Gidiyorsun Maça mı ? Volkan Artık Futboldan Sonsuza Dek Uzaklaştırılması Lazım Türk Futbolunda Böyle Kaleci Olacağına Hiç Olmasın Daha İyi

Onur'a Tek Bir Çift Lafım Var En Kısa Zamanda Arkana Bakmadan Bu Ülkeden Kaç Onur Sen Burada Harcanıyorsun Git Kıymetini Bilen Yerde Oyna

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Özer Hurmacı'nın dün yaptıkları büyük ayıp bu arada.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Özer Hurmacı'nın dün yaptıkları büyük ayıp bu arada.
    Küfür etti frikik kullanırken zaten. Maç boyu da tribünlere oynadı Özer.

Bu arada 50 dakika boyunca lig tv rahat yarım saat yayının sesini kıstı. Paso küfür cisim yağışı altında top oynadı adamlar. Volkan birinci hedef olmamalı bu maçta.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Volkan ne yapmış yahu, adam o kadar baskı altında , çocuğuna küfrediliyor. Golden sonra kendi kulübesine yaptığı gol sevinci için mi suçlu ?

Ülkenin söylediğiniz gibi büyük bölümü de Fenerbahçe'yi şikeci olarak görmüyor. Herkes ülkede son 3-4 aydır olanlar sayesinde Özel yetkili mahkemeleri sorgular oldu. Abarttığınız gibi bir Fenerbahçe düşmanlığı falan yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Volkan ne yapmış yahu, adam o kadar baskı altında , çocuğuna küfrediliyor. Golden sonra kendi kulübesine yaptığı gol sevinci için mi suçlu ?

Ülkenin söylediğiniz gibi büyük bölümü de Fenerbahçe'yi şikeci olarak görmüyor. Herkes ülkede son 3-4 aydır olanlar sayesinde Özel yetkili mahkemeleri sorgular oldu. Abarttığınız gibi bir Fenerbahçe düşmanlığı falan yok.
    Ülkenin büyük bir bölümü Özel yetkili mahkeme ne onu bilmiyor.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri