Sayfa 10 / 18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kaybedeceğimiz yönünden içimde hiçbir kuşkum yoktu.biz bu hızla ne gs ne ts tanırız.helal olsun o formayı terletenlere.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beşiktaş´ın işi şimdi Fenerbahçe kadar zor´a girdi Haftaya Bursa´ya gelicekler..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sadece şunu söylemek istiyorum şimdilik.

"Yeeeaahhhh"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    İki takımıda tebrik ederim ama haddinden fazla sarı kart çıktı buna çok üzüldüm..
    Bu sari kartlar bence ortamin daha da elektriklenmemesi icin gerekli idi. Hakli olmayan tek sari kart bence Lugano'ya hava topuna cikarken Besiktas'li oyuncunun omuzuna binmesinden dolayi cikan kartti.

Ayrica Kezman ilk yarida Gokhan Zan ile girdigi yaka paca mucadelede sariyi gormesi gerekirdi ki ikinci yarida benzer hareketlerini devam edemesin.

Hakem gayet iyi yonetti maci bence.

Besiktasli oyuncular ofsayt taktigi uygulandigi zaman orta sahada amansiz bir pres yapmasi gerektigini ogrenememis ki Tuncay cok rahat pozisyonda defansin arkasina topu atti ve Kezman'a golu attirdi.

Ikinci yarida bu pres vardi ve Fenerbahce'yi ablukaya aldi ancak Besiktas kanatlari iyi kullanamadigi icin golu de bulamadi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tebrik ederim.

Not: Arkadaşlar aşırı derecede fanatik mesajlar atmadan maç ile ilgili her türlü konuyu tartışabilirsiniz.
    VAYY BEE DAHA SİZİNLE,TRABZONLA YAPACAĞIZ

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldık.

3 hafta kala 5 puan! Helal olsun size çocuklar, helal olsun!

Zico geçen hafta "Büyük maçlarda oynamayı biliriz" demişti, helal size, helal!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Besiktas bu kötü futbolla buraya kadar zor geldi.Bu mac besiktas´in puan kaybetme serisine baslayacagi mactir.

Besiktas´in puan kaybetme serisine baslayacagi mactir demistim.Bundan sonra bjk sadece Ankara macini yener.Öbür maclarini kazanamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk defa Zico'nun oyuna böyle güzel hamleler yaptığını gördüm.

Bundan sonra ne olacak?

Kezman Trabzonspor maçında yok.
    İbrahim Toraman Bursaspor maçında yok. 2 maç ceza alırsa Ankaraspor maçında da yok.
    Beşiktaş büyük ihtimalle bu yabancı maddelerden ve küfürden sonra Ankaraspor maçını seyircisiz oynayacak.
    Beşiktaş haftaya moralsiz gideceği Bursa'da puan kaybeder.
    Galatasaray ikinci olur.

Benim görüşlerim bu yönde.

Haftaya Trabzonspor maçını kazanırsak şampiyonuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu sari kartlar bence ortamin daha da elektriklenmemesi icin gerekli idi. Hakli olmayan tek sari kart bence Lugano'ya hava topuna cikarken Besiktas'li oyuncunun omuzuna binmesinden dolayi cikan kartti.
    Ömer abi bi taraftan haklısın ama bu gün dediğim gibi Manu - City maçını izledim.

Yani insan bazen sertlikten zevkte alıyo onun için çok sarı kart çıkıyor maçlarda İngiltere ligi neredeyse en sert geçen bir lig ama bu gün maçta sonradan giren oyuncuların hırslarınla 2 3 sarı kart çıktı. İzledikten sonra gidip hakemi tebrik etmek isterdim o kadar güzel maç yönetti..

Ama yinede Fenerbahçe ve ya Beşiktaş zararlı kimse çıkmadı benim kendimce Allah iki takımında yardımcısı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TEK kelime İLE

'' YYYYYYYYYYYEEEEEEEAAAAAAAAAAAHHHHHHUUUUUUUUWWWWWWW ''

Helal olsun valla.Hafta içinde hiç inancım yoktu.Maçın son 20 dakikasını yerde seyrettimBiz haftaya Trabzonu yenersek,G.Sarayla berabere kalsak,A.Gücüne yenilsek yine Şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sen o patlamayı sadece Batman şehrinden bekle..
    Batman patladı

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Batman'den patlama bekliyorum bu maçta.
    Patlama beklediğim Batman patladı. Şampiyon belli 2. kim ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bundan sonra ne olacak?

Kezman Trabzonspor maçında yok.
    İbrahim Toraman Bursaspor maçında yok. 2 maç ceza alırsa Ankaraspor maçında da yok.
    Beşiktaş büyük ihtimalle bu yabancı maddelerden ve küfürden sonra Ankaraspor maçını seyircisiz oynayacak.
    Beşiktaş haftaya moralsiz gideceği Bursa'da puan kaybeder.
    Galatasaray ikinci olur.

Benim görüşlerim bu yönde.

Haftaya Trabzonspor maçını kazanırsak şampiyonuz.
    Nadiren de olsa Egemen´e katiliyorum

Bence de bjk haftaya 3.siraya düsecek

Fb-ts macinin önemi 1000 kat daha artti.Fb puan alirsa o mactan sampiyon oldu diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Attığım mesajlar neden siliniyor !

Küfür etmiyorum tahrik etmiyorum...

İlla küfür mü edelim yani

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Trabzon maçına Semih çıksın sevıyo o Trabzon maçlarınıBeşiktaş seyircisinin maç sonu Tümere ettiği küfürleri hiç yakıştıramadım!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Batman patladı

Patlama beklediğim Batman patladı. Şampiyon belli 2. kim ?

EyvAllah

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Murat kardeş biraz daha sakin ol..

Şuan yaşanıp bitmiş bir olay için kalp kırmaya deymez, lütfen maç hakkında güzel konuşmalar yap..

Boşver artık olan olmuş biliyorum sizin için iyi beklenip kötü biten maçdı ama
    işte her zaman olmadımı olmuyor..

Her seferinde siz güleceksiniz diye bir şart yok bu kez şans Fenerbahçe nin yanındaydı Fenerbahçe yendi..

Biraz daha sakin ol..!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşikraşı npuanı silinebilir

yeni bi kural vardı şukadar maç sahası kapanırsa bir takımın puanı silinir diye yani beşiktaşın sahası kapanırsa puanı silinebilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003

Ömer abi bi taraftan haklısın ama bu gün dediğim gibi Manu - City maçını izledim.

Yani insan bazen sertlikten zevkte alıyo onun için çok sarı kart çıkıyor maçlarda İngiltere ligi neredeyse en sert geçen bir lig ama bu gün maçta sonradan giren oyuncuların hırslarınla 2 3 sarı kart çıktı. İzledikten sonra gidip hakemi tebrik etmek isterdim o kadar güzel maç yönetti..

Ama yinede Fenerbahçe ve ya Beşiktaş zararlı kimse çıkmadı benim kendimce Allah iki takımında yardımcısı olsun..
    Ingiltere ile karsilastirmamak lazim cunku Ingiltere'de oyuncularin cogu iyi niyetli ve sertlikleri hep topa. Bizde ise sertlikler genelde rakibe yapiliyor. Hep bilerek yapmasalar da oyuncularin teknigi ve zamanlamasi zayif oldugu icin topa yapilan mudahale bile ilk once rakibe darbe olarak gerceklesiyor. Tabii bir de hakemden hakeme bu tip hareketlere musama gosterme derecesi degistigi icin, eger bir hakem macin basindan sarilari dagitmazsa ortalik darmadagin oluyor (bkz. FB-BJK kupa rovans maci).

Episode 13 Misafir

beşitaş çok bastırdı çok korner kazandı ama fenrbahçe hem şans hemde dikkatli younu ile inönüde bizi yanıltmadı şampiyon belli 2.kim

çArşı büyük ayıp etti. Hani çArşı erkek adama küfür ederdi? Öyle diyordunuz ama Tümer'e ettiniz küfürü, yakıştıramadım.

BJK taraftarı centilmendi 88'e kadar, sonra küfürler ve yabancı maddeler atılmaya başlandı.

İbrahim Toraman Erciyes kupa maçında yok, 2 maç alırsa Bursaspor maçında da yok, bir düzeltme yapayım.

Fenerbahçe haftaya mutlaka kazanmak zorunda. Maç nerede olacak, İzmir'de olur sanırım, yenersek şampiyonuz.

Batman büyük oyuncu, susuyor, susuyor, derbilerde çıkıyor. Fenerbahçe inşallah rehavete kapılıp da haftaya Trabzonspor maçını kaybetmez. Zora sokmadan şampiyon olalım. Trabzonspor maçını kazanırsak Ali Sami Yen'e de rahat gideriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güze bir mactı gercekten bu haftada biz şansımızın yardımıyla kazandık büyük ölcüde şampiyonlugu garantıledık.

Nesil
    2003

Ortami gerici mesajlari, tartisma cikmamasi icin uyari vermekle beraber, siliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

EyvAllah

Murat kardeş biraz daha sakin ol..

Şuan yaşanıp bitmiş bir olay için kalp kırmaya deymez, lütfen maç hakkında güzel konuşmalar yap..

Boşver artık olan olmuş biliyorum sizin için iyi beklenip kötü biten maçdı ama
    işte her zaman olmadımı olmuyor..

Her seferinde siz güleceksiniz diye bir şart yok bu kez şans Fenerbahçe nin yanındaydı Fenerbahçe yendi..

Biraz daha sakin ol..!

Ya varya hiçbirşey demedim yaa.Mesajımı silmişler ama.

Çok sakindim tebrik ettim ama bu mesajımın silinmesinden sonra sinirim acaip arttı.Arkadaş bu olanlar nedir o zaman dedi Bende yapılan hareket yanlıştı ancak pislik denilemez dedim.

Yöneticiler silmiş mesajımı sadece bunu söyledim ve birde uyarı aldım.Yazıklar olsun yaa...

FB'yi tebrik ettim yine ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Fırat Aydınus birkaç pozisyon harici maçı iyi yönetti. Fenerbahçeye 2 sarı kart göstermesi lazımdı ve Beşiktaş'a yapılan bir çok faul pozisyonunu es geçti. Heralde kendisine kurulan Beşiktaşlı baskısından dolayı bunları veremedi. Tebrikler Fenerbahçem.

Mesajlarımızı saygı & sevgi çerçevesinde ve forum kuralları içerisinde yazalım. Lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

şimdi ben merak ediyorum allah aşkına kezman ve ümitin 2şer sarı kartla kırmızıdan atılmadığı içinde fenerbahçe uefaya gidermi yaa? ne dersiniz

Tigana yüzünden maç gitti.

1. Yaptığı ofsayt taktiği yüzünden gol yedi.
    2. Delgado gibi bir adamı çıkardı (sürekli dikine oynayan), maçın kader anı bence o andı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya yönetici arkadaşlar beni mi kastediyorsunuz sakin sakin diye.Maçtan sonra tebrik mesajı yazan benim.Silinen mesajımıda lütfen söyleyin ne yazdığımı yaa...

Maçtan sonra sinirlenmedim ama bu olaylara daha çok sinirlendim valla....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nedvedmania o zaman kapanmaz stad...

Nesil
    2003

Ya yönetici arkadaşlar beni mi kastediyorsunuz sakin sakin diye.Maçtan sonra tebrik mesajı yazan benim.Silinen mesajımıda lütfen söyleyin ne yazdığımı yaa...

Maçtan sonra sinirlenmedim ama bu olaylara daha çok sinirlendim valla....
    Silinen siz ve omerdinho arasinda gecen tartismanin izleri.

Sayfa 10 / 18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri