inşallah kazanırsın ama işin zor
inşallah kazanırsın ama işin zor
Aslanım benim beee stancu'ya bak doğuştan GS'li
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir miktar para biriktirdim Nilmar satılıkta onu mu alsam yoksa Stancu daha mı iyi hangisini önerirsin?
![]()
Last edited by burak_defoe : 23.Kasım.2008 at 11:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tarih : 11 Mart 2010
Saat : 21:45
VS
..PANATHINAIKOS...........GALATASARAY
Galatasaray UEFA kupasında bu akşam çeyrek final yolunda ilk adımı atmaya çıkıyor.Güçlü Yunan temsilcisini ilk maçta evine eli boş göndermek tek amacımız fakat kadrodaki sakat ve cezalıların fazla oluşu bizi endişelendiriyor....
Edit: az önce maç bizims ahada sanıp ona göre SS ler koymuştum ama ilk maç dışardaymışpardon... düzeltmeler yapıldı...
![]()
Last edited by nannar : 23.Kasım.2008 at 12:17
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Eksikleri boşver Türk olduğunu unutma ve maça o havayla çık palikaryaların bize karşı şansı olamaz![]()
evde misafirim var.. kahvaltı hazırlayıp onu yolladıktan sonra çıkacağız inşallah panathinaikos maçına...![]()
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Trt de ara haberlerde Panathinaikos vs Galatasaray maçının yunan taraftarların taşkınlıklarından dolayı bir süre geç başlayacağı duyuruldu![]()
Arkadaşlar maçı beklerken Barış Manço'yu unutmayın ve şarkılarını dinleyin ben şu an öyle yapıyorum ve gözlerim doldu onu çok ama çok özledim nur içinde yat Barış abi
Sanatçılar ölünce değil unutulunca yok olurlar
ben servetinde yorum yapmasını beklerdim.
Servet: Biz zoru severiz![]()
Maça hasret kaldık![]()
birşey sormak istiyorum
bizim bu yeni stat sana maç kazanma ve maddi olarak çok katkı yaptı mı yoksa pek farkı olmadı mı?
Last edited by nannar : 23.Kasım.2008 at 15:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
KURA HEYECANI
UEFA Kupasında kura heyecanı yaşanıyor.Temsilcimizin birazdan çekilecek kurayla çeyrek finaldeki rakibini öğreneceğiz. Ama daha öncesinde yorumları almak üzere spor yazarlarına mikrofon uzatacağız...
Galatasary'ın rakipleri arasında Liverpool ve Milan gibi Dünya devlerinin yanısıra PSV,Dortmund,Fiorentina ve Stutgart gibi avrupanın kalbur üstü takımları da bulunuyor.İngiliz temsilcisi Everton ise bizim için en şanslı kura olacaktır...
Ömer Üründül: " Bana kalırsa Galatasaray'ın yolu artık çok daha zor. Çünkü tandemi çok iyi uygulayan takımlar kaldı UEFA kupasında.Yinede içlerinden bir takım seçmek gerekirse İngiliz temsilcisi Everton olabilir..."
Erman Toroğlu : " Valla artık bu vakitten sonra kim gelirse gelsin farketmez.Galatasaray arkasına aldığı bir rüzgarla her takımı yenebilir.Yenemez diyip dansöz olmaktan da yener diyip moral vermek iyidir
"
Ahmet Çakar: "Galatasaray çok genç ama tecrübesiz bir ekip umarım Liverpool ya da Milan'la eşleşip UEFA'ya çeyrek finalde veda etmezler.Diğer ekiplere karşı şansı olabilir diye düşünüyorum...
Bence Everton da çok kötü olur senin açından en iyisi Dortmund gibi geliyor bana ama sanırım onun dışında bir takım gelirse buraya kadar
Haha cevap yazarken eklemişsin bile eh artık sanırım buraya kadarama turu geçersen diğer rakipler daha kolay
Bu arada bişey dikkatimi çekti yeni stat yapıldıktan sonraki 2 maçtaki taraftar sayısını veriyorum
1. maç 22000 civarı
2. maç 12000 civarı
Ali Samiyen'de bile ben bu kadar az taraftar görmedim neden olabilir?gitti paralar
![]()
takımın iyi gitmiyor olabilir ya da taraftar sahaya alışık değildir
bilemiyeceğim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdilik bu kadar arkadaşlar... Önümüzdeki maç Beşiktaş'la evimizde oynuyoruz.... umarım onu da geçip Milano'ya moralli gideriz.... görüşmek üzere
NANNAR kaçar...![]()
Last edited by nannar : 23.Kasım.2008 at 16:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok zor takıma düşmüşşün buraya kadar dıyebılırım.....ınsallah yanılırım
İmrenerek takip ediyorum, senin kadar başarılı olamıyorum ben de. Takipçinim. Bu arada, senin kariyerde keirrison'u bulursan profilini bi koyarmısın? ilk senemde onu aldım da, ilerde adam olacak mı acaba diye. Merak ettim keşfeden varmı![]()
aslantepede nasıl oynuyorsunuzz...data dan mı yaptınız???
Maçlara ara verildi samırım
neysa millet genç ucuz ama süper (çok şey mi istedim ne) yetenekler varsa elinizde yazarmısınız
Galatasaray'da şok sayın seyirciler yeni yapılan Ali Sami Yen Sport Complex e rabet hiç yok en kalabalık maç 22000 kişi sanırım taraftar eski ali sami yen i özledi
takım tıkır tıkır ama seyirci yok![]()
Datolo'yu bu takımda görmek istiyorum![]()
bu arada kayseri de yeni stat yaptı (kadir has) ona baktım doluluk oranı ne diye 32000 kişilik stat en çok 21000 gördü ama genelde 8000 ile 11000 geliyor sanırım oyunda yeni yapılan statlar kısmında sorun var![]()
Baros'u bi satamadık gitti ya :S
hem kontenjan dolduruyo hem de bi işe yaramıyo :S