Maçlara ara verildi samırım
neysa millet genç ucuz ama süper (çok şey mi istedim ne) yetenekler varsa elinizde yazarmısınız
Datolo'yu bu takımda görmek istiyorum![]()
Galatasaray'da şok sayın seyirciler yeni yapılan Ali Sami Yen Sport Complex e rabet hiç yok en kalabalık maç 22000 kişi sanırım taraftar eski ali sami yen i özledi
takım tıkır tıkır ama seyirci yok![]()
arkadaşlar 10 gün kaldı...yeni stadı bende kullanacagım ilk macın seyirci rakamını yazacagım size..
bu arada kayseri de yeni stat yaptı (kadir has) ona baktım doluluk oranı ne diye 32000 kişilik stat en çok 21000 gördü ama genelde 8000 ile 11000 geliyor sanırım oyunda yeni yapılan statlar kısmında sorun var![]()
şu an global kriz bizi de vurdu para kalmadı ama önceden aldığım türk genç yıldızlar beni kurtarmaya devam ediyor
Bursa - Sercan yildirim çok iyi bir golcü olacak birkaç maç şans verin ne dediğmi anlayacaksınız
beşiktaş - batuhan karadeniz bu da iyi bir golcü beklenmedik zamanlarda iyi goller atıyor ama biraz daha pişmesi lazım
arsenal fena dagıttı evimde beni ya 1-4...abi hadi senden maç bekliyoruz
adebayor 3 tane attı![]()
Galatasaray tabi başka olsa burda işim ne
bu arada uğur uçar çok iyi yerine transfer yapmayın
kaliteli ama çok ucuz bi scout da yazayım size Aldo Franca bu adam dünya klası gibi ama çok ucuz ve fazla tanınmamış hemen hemen her oyuncu izlemeye onu yolluyorum ve %100 başarıyla izliyor açılmayan bire özellik kalmıyor adamlarda
Baros'u bi satamadık gitti ya :S
hem kontenjan dolduruyo hem de bi işe yaramıyo :S
Baros , Kewell, Nonda bir işe yaramıyo. Bunun dışında Linderoth ve Lincoln'un çok iyi alternatifleri bulunabilir, iyi kar sağlanabilir.
Beyler ne yapıyorsunuz ya??? Gelmişsiniz Hasan abinin kariyerinde oyuncu tartışıyorsunuz. Bunun için Oyuncu Platformu bölümünde başlık açıldı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Dışarı çıkmıştır işi vardır vs![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Hasan abiyi bekliyoruz GENÇ arkadaşım...
Ben öyle bir şey istemedim![]()
Futbolcu Bilgileri
bu stad daki seyirciler için bu sezon satılan kombineye gore seyirci geliyo olabilir...yeni sezonda artış olur buyuk i htimalle...hasan abi affet yazıyoruz buraya valla![]()