Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 437 sonuç

Konu: Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Rip sadece sesden arındırmak değil. Herhangi bir dosyanın arındırılması. Ama çoğunlukla ses dosyalarını kaldırıyorlar.
    Evet ses,grafik vb şeylerde labilir ben daha çok ses kaldırıldığı için öyle yazdım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

hayır bir eksiklik olmaz arkadaşlar sadece boyutu düşürmek amaçlı yapılan.

bravo forumcular hepınız sutten cıkmıs ak kasık odulunu kazandınız... sankı hıc bırınız hayatında bır tane bıle korsandan cd almadınız.. anlayısınız ıcın tesekkurler

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tuhcumunn View Post
    bravo forumcular hepınız sutten cıkmıs ak kasık odulunu kazandınız... sankı hıc bırınız hayatında bır tane bıle korsandan cd almadınız.. anlayısınız ıcın tesekkurler
    Bak bende korsan kullanıyorum ama kalkıp burada korsandan bahsetmiyorum ? Neden etik değerler vardır.Sen kalk 10 ytl atkı yap ben karşına tezgah açıyım senin atkını 5 ytl ye satıyım.Güzel olurmu ? Pahalıda olsa korsana kaçmak doğru değildir.Ha kaçıyorsan burada haktan hukuktan bahsetmiceksin arkadaşım.Ki bahsını yaptığımız şey suç ve forum kuralları dışında..
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by tuhcumunn View Post
    Bunu yazmadaki amacınız nedir bilmiyorum ama size bugün yapılan kaçıncı açıklama sayısı hatırımda değil. Bu forumda illgal oyunlarla ilgili yardım alabilmeniz mümkün değil maalesef. Ama buda bizlerin hayatında hiç korsan oyun almadığı manasını taşımaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz zaten boşuna konuşuyoruz, hiç bir şey bilmiyoruz, hiç bir yöneticinin ve ya adminin yazısını okumadık ki sana söylüyoruz kusura bakma
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Biz zaten boşuna konuşuyoruz, hiç bir şey bilmiyoruz, hiç bir yöneticinin ve ya adminin yazısını okumadık ki sana söylüyoruz kusura bakma
    Taylan arkadaş bu konuyu daha fazla uzatmayalım demiş,gereği yok.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bencede yok son mesaj olsun o bu konu ile ilgili neyse bu yamanın geldiği çok iyi oldu ya
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Herkes okumadan etmeden yorumlar yapıyor, sizin mantığınıza uyar uymaz bu önemli değil, Turksportal yönetimi ve Sigames yöneticilerine bu konularda birçok soru soruldu onlar da yasal olduğunu açıkladılar.

Neyse konuya dönelim

Yamayı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz eksikler var mı sizce hala?

açıkcası tam finallerin başlayacagı zaman çıkarmaları pek iyi olmadı zor dayanıyorum indirmemek için.

Paylaşım için Teşekürler...

diyecek söz yok zaten acıklama yapmanızada gerek yok bol sans

valla arkadaşlar oyun steamda 29$ ye inmiş bende hemen aldım valla başlarda korsan ile idare ediyodum ama baktımki ben 1 sene boyunca gecemle gündüzümle bu oyunu oynuyorum türkiyeden de çok ekemek yiyen var bundan. dedim alayım bari. hem 4 arkadaşa 10 ytl den lisans satsam fm nin parası çıkıyo

peki arkadaşlar bende almayi planliyorum steam'den ...
    peki bunun için beni aydınlatabilirmisiniz ?
    nasil aliniyor...ödeme şekilleri neler ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kredi kartı, paypal ve daha hatırlayamadığım birçok ödeme seçeneği var. Ek kart kabul etmiyor yalnız bildiğim akdarıyla.

Steam hakkında birkaç şeyi şu konuya yazmıştım. buradan bakabilirsin:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70716

Thumbs down Winrar Dosya Bozuk.

Ben indirdim ama rardan çıkarırken ''FM2009 v9.0.2 Patch Installer.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk.'' diyor yardım edebilirmisinz tekrarmı indirmem lazım tekrar indirirsem aynı sorun çıkar mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Ben indirdim ama rardan çıkarırken ''FM2009 v9.0.2 Patch Installer.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk.'' diyor yardım edebilirmisinz tekrarmı indirmem lazım tekrar indirirsem aynı sorun çıkar mı ?
    dosya hatalı inmiş tekrar indirmelisin. Ama bu böyle indi diye diğeride bozuk inecek değil. İndirme esnasında olan bir bozukluk. tekrar indirirsen düzelir muhtemelen.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    dosya hatalı inmiş tekrar indirmelisin. Ama bu böyle indi diye diğeride bozuk inecek değil. İndirme esnasında olan bir bozukluk. tekrar indirirsen düzelir muhtemelen.
    Bilgilerin için teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

902'yi kurdum bir girdim oyuna oyun versiyonu 9.9 gösteriyor. Online oynarken bir sorun çıkar mı?

Thumbs down Aynı sorun

Tekrar indirdim yine aynı sorunu verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tekrar indirdim yine aynı sorunu verdi
    ilk mesajdaki linkten indirmeyi dene sıkıştırılmışlarda sorun olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

@Ravenholm:

Sitede verilen linkten mi indirdin yoksa başka bir linkten mi?
    I'm back...

Sitede anasayfadan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

O zaman sigames'in sitesinden bir indir bakalım aynı hatayı alıcakmısın?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

arkadaslar ben yamayı yükledim ancak oyuna girmeye calıştığımda softanchor sayfası cıkyo key istyo nası halltcem bunu yardımcı olrsanız

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by erenredwolf View Post
    arkadaslar ben yamayı yükledim ancak oyuna girmeye calıştığımda softanchor sayfası cıkyo key istyo nası halltcem bunu yardımcı olrsanız
    oyununuz orijinal olmalı. olmadıgından u hatayı alıyorsunuz.

tmm orjinal olmadan önceden oynyodm 9,1 ile

sigamesdeki linkden indirdim indi ancak yüklerken bir süre sonra 'Error reading file block 97'yazıo ve orada duruyo.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by erenredwolf View Post
    tmm orjinal olmadan önceden oynyodm 9,1 ile
    oynuyordun çünkü çalışan bir exe bulmuştun yani c.rack ama bu forumda bulamazsın.

sigamesdeki linkden indirdim indi ancak yüklerken bir süre sonra 'Error reading file block 97'yazıo ve orada duruyo.
    Allah Allah. Biraz bekle bir süre sonra indirmeyi dene arkadaşım şimdi inmiyor demekki.

Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri