Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
hayır bir eksiklik olmaz arkadaşlar sadece boyutu düşürmek amaçlı yapılan.
bravo forumcular hepınız sutten cıkmıs ak kasık odulunu kazandınız... sankı hıc bırınız hayatında bır tane bıle korsandan cd almadınız.. anlayısınız ıcın tesekkurler
Bak bende korsan kullanıyorum ama kalkıp burada korsandan bahsetmiyorum ? Neden etik değerler vardır.Sen kalk 10 ytl atkı yap ben karşına tezgah açıyım senin atkını 5 ytl ye satıyım.Güzel olurmu ? Pahalıda olsa korsana kaçmak doğru değildir.Ha kaçıyorsan burada haktan hukuktan bahsetmiceksin arkadaşım.Ki bahsını yaptığımız şey suç ve forum kuralları dışında..
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Biz zaten boşuna konuşuyoruz, hiç bir şey bilmiyoruz, hiç bir yöneticinin ve ya adminin yazısını okumadık ki sana söylüyoruz kusura bakma![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Evet bencede yok son mesaj olsun o bu konu ile ilgili neyse bu yamanın geldiği çok iyi oldu ya![]()
Futbolcu Bilgileri
Herkes okumadan etmeden yorumlar yapıyor, sizin mantığınıza uyar uymaz bu önemli değil, Turksportal yönetimi ve Sigames yöneticilerine bu konularda birçok soru soruldu onlar da yasal olduğunu açıkladılar.
Neyse konuya dönelim
Yamayı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz eksikler var mı sizce hala?
açıkcası tam finallerin başlayacagı zaman çıkarmaları pek iyi olmadızor dayanıyorum indirmemek için.
Paylaşım için Teşekürler...
diyecek söz yok zaten acıklama yapmanızada gerek yok bol sans
valla arkadaşlar oyun steamda 29$ ye inmiş bende hemen aldım valla başlarda korsan ile idare ediyodum ama baktımki ben 1 sene boyunca gecemle gündüzümle bu oyunu oynuyorum türkiyeden de çok ekemek yiyen var bundan. dedim alayım bari. hem 4 arkadaşa 10 ytl den lisans satsam fm nin parası çıkıyo![]()
peki arkadaşlar bende almayi planliyorum steam'den ...
peki bunun için beni aydınlatabilirmisiniz ?
nasil aliniyor...ödeme şekilleri neler ?
Kredi kartı, paypal ve daha hatırlayamadığım birçok ödeme seçeneği var. Ek kart kabul etmiyor yalnız bildiğim akdarıyla.
Steam hakkında birkaç şeyi şu konuya yazmıştım. buradan bakabilirsin:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70716
Ben indirdim ama rardan çıkarırken ''FM2009 v9.0.2 Patch Installer.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk.'' diyor yardım edebilirmisinz tekrarmı indirmem lazım tekrar indirirsem aynı sorun çıkar mı ?![]()
902'yi kurdum bir girdim oyuna oyun versiyonu 9.9 gösteriyor.Online oynarken bir sorun çıkar mı?
Tekrar indirdim yine aynı sorunu verdi![]()
@Ravenholm:
Sitede verilen linkten mi indirdin yoksa başka bir linkten mi?
I'm back...
Sitede anasayfadan.
O zaman sigames'in sitesinden bir indir bakalım aynı hatayı alıcakmısın?
I'm back...
arkadaslar ben yamayı yükledim ancak oyuna girmeye calıştığımda softanchor sayfası cıkyo key istyo nası halltcem bunu yardımcı olrsanız
tmm orjinal olmadan önceden oynyodm 9,1 ile
sigamesdeki linkden indirdim indi ancak yüklerken bir süre sonra 'Error reading file block 97'yazıo ve orada duruyo.![]()