1 ile 30 arası toplam 437 sonuç

Konu: Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Hybrid View

bravo forumcular hepınız sutten cıkmıs ak kasık odulunu kazandınız... sankı hıc bırınız hayatında bır tane bıle korsandan cd almadınız.. anlayısınız ıcın tesekkurler

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tuhcumunn View Post
    bravo forumcular hepınız sutten cıkmıs ak kasık odulunu kazandınız... sankı hıc bırınız hayatında bır tane bıle korsandan cd almadınız.. anlayısınız ıcın tesekkurler
    Bak bende korsan kullanıyorum ama kalkıp burada korsandan bahsetmiyorum ? Neden etik değerler vardır.Sen kalk 10 ytl atkı yap ben karşına tezgah açıyım senin atkını 5 ytl ye satıyım.Güzel olurmu ? Pahalıda olsa korsana kaçmak doğru değildir.Ha kaçıyorsan burada haktan hukuktan bahsetmiceksin arkadaşım.Ki bahsını yaptığımız şey suç ve forum kuralları dışında..
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by tuhcumunn View Post
    Bunu yazmadaki amacınız nedir bilmiyorum ama size bugün yapılan kaçıncı açıklama sayısı hatırımda değil. Bu forumda illgal oyunlarla ilgili yardım alabilmeniz mümkün değil maalesef. Ama buda bizlerin hayatında hiç korsan oyun almadığı manasını taşımaz.

Mesaj Yetkileri