SAMSUNSPOR DİRENDİ AMA OLMADI
Ligde son sırada bulunan Samsunspora Konuk olan Kırmızı-Şahinler maçta zor anlar yaşasadan 3 puanı 2 golle aldı.
ŞAHİNLER KAZANDI
Evinde ligin güçsüz ekiplerinden Hacettepeyle oynayan kırmızı-siyahlılar zorlanmadan maçı 2-0 kazanarak taraftarlarını mutlu etti maçtan sonra Rıza hoca
"3 puan için mutluyum fakat takımda her hafta birileri 1-2 hafta sakatlanıyor olması can sıkıyor..Yaşadığımız sakatlıklar takımın kondisyonunu çok düşürdü.Zaten 3 kulvarda yarışmanın sıkıntısını çekiyoruz bi de bu sakatlıklarla uğraşmak çok zor oluyor.Görüyorsunuz daha üst üste 2 maç aynı kadroyu sahaya süremedim." diyerek dert yakındı
![]()
ANTEP UEFA DA 3'TE 3 YAPTI
Gaziantepspor UEFA da gruplar 3. maçında kötüde oynasa Aston villayı 1-0 yenerek puanını 9 çıkarttı.Takım kaptanı Bekir
"bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.Fakat çok koştuk ve iyi mücadele ettik.Sonunda da 3 puanı alarak Gruplarda büyük avantaj elde ettik.İnş bu avantajımızı kaybetmeyiz"dedi.
KÖRFEZ ŞAHİNE DUR DEDİ
ligde ve UEFAda başarılı sonuçlar alan Gaziantepspor Kocaeli deplasmanından 1puanla döndü.Başa baş bir mücadeleye sahne olan maçta Körfez 1 puanı 90. dakikada kurtardı.
![]()
valla super gidiosun uefada'da iiiiiisin bu arada uefada seneye bu kadar grupmu olacak ???
Arkadaşım çok iyi gidiyorsunşampiyonluk bekliyoruz senden
![]()
ŞAHİNİN HOROZ AVI
Denizlispor bugün evinde Gaziantepsporu ağırladı.Maçta çok iyi oyun sergileyen Gaziantepspor 2 kez yenik duruma düşmekten kurtulamadı.Fakat son sözü Gaziantepsporun genç oyuncusu Obed Amoah söyledi.Maçın 54. dakikasında attığı muhteşem frikik golü görülmeye değerdi.
ANTEP KUPADA DOLU DİZGİN
Gaziantepspor Kupada fırtına gibi esiyor.2 maçta 7 gol atan ve kalesini kupada gole kapatan kırmızı-siyahlıların kaptanı Bekir
"Bu maçlar bizim için ölçü olmamalı.Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz"dedi.
VE KUPA PUAN DURUMU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş. kardeşim.senin desteğinle neden olmasın buarada kariyerine baktım sınavlar dolayısıyla maçları tehir etmişsin.sınavlarında başarılar kariyerini sabırsızlıkla bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol dostum inş. devamı gelirde takımda aşırı kondisyon problemi var.herhalde 3 kulvarda yarışmaktan dolayıdır.bi de hemen hemen her oyuncum sakatlandı oda etkiledi herhalde
Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 00:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ANTEPTEN LİDERE BALANS AYARI
Son haftalardaki performansıyla ligin tozunu attıran lider Galatasaray Antepte frene bastı.2-2 biten maçtan her iki ekipte sahadan 1puanla ayrıldı.Bu sonuçla Cim Bom liderliği Fenere devretti.
ŞAHİN GENÇLERİ DEVİRDİ.
Ligde çok iyi çıkış yakalayan lig 3.Gaziantepsporla lig 4.Gençlerbirliği Kamil Ocakta karşı karşıya geldi.Maçta kıran kırana bir mücadele sergileyen 2 takımdan gülen taraf Gaziantepspor oldu.
PUAN DURUMU
![]()
çok başarılı gidiyorsun devamını bekliyoruz![]()
gayet başarılı gidiyosun =)
Cok iyi gdiosun ligi ilk ucte bitirirsin gibi duruyor olursa buyuk basari olur!!!
saol hocam geçen sene 3. bitirdik bu sezon süpriz bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz inş. başarılı oluruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hiç sorma yaa fenere satılan şampiyonluk maçında(3-0 dan 4-3 lük maç) gözlerim dolmuştu ağlayacaktım nerdeyse lanet okuyorum o maçı satanlara
Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 01:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eski Günlere Döndün Geçen Sezon ileri Gitmek Zamanı KardeşimAntepin Fatih Tekkeli Zamanı Hala Aklımda.
Birşey Diyecem Fenerli Arkadaşlar Alınacaklar Hiç DemiyorumBen Fenerlileri Değil Feneri Sevmiyorum Çünkü :P
Şampiyonluğunu bekliyoruz![]()
ben demiştim 10-13 arası puan alırsın diyemadrid gelmiş geçmiş olsun dostum
![]()
Riza işler iyi gidiyor artık getir kupayı son yaptığın İran lı transfer de çok iyi ye benziyor.Atletico kötü olmuş kurada çıkması ama deplasmanda iyi bir sonuç belki tur atlatır Eskişehir ide sonunda yenmen
güzel olmuş.
KUPADA 4'TE 4
VEE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeşim Güvenini boşa çıkartmadığım için mutluyuma.madrid geldi bu sefer balım tutmadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işler çok şükür iyi.iranlı oyuncu gerçekten güzel oynuyor.Zaten bir iranlı oyuncu bide geçen sene aldığım kaleci çok iyi oynuyorlar.herkese tavsiye ederim kaleciyi hem ucuz hemde güzel oynuyor.sorma madrid geldi işim çok zor ama imkansız değileskişehiri 90. dakikada da olsa yenmek güzel
![]()
Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 19:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bursa maçında da kalecin şov yapmışzor yırtmışın
ANTEP TURU ZORA SOKTU
Gaziantepspor Türkiye kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında Antalyasporla karşılaştı.Kırmızı Şahinlerin daha etkili olduğu maç 1-1 sona erdi.Maçtaki 2 gol de uzatmalarda geldi.Rıza hoca maçtan sonra
"Türkiye Kupasında Güzel kura çektiğimizi düşünüyorduk fakat futbolun bir kez daha kağıt üzerinde değil sahada oynandığını gördük.Artık Antalyada bizi zor bir maç bekliyor."dedi
![]()
Madrid ii Olmamış Ama Olsun Bu Puanlar Sayesinde Seneye Daha iyi Bir Kura Bekliyecek Bizi Sanırım![]()
lig puan durumunu koyabilir misin kardeşim
çok başarılı gidiyorsun atleticoyu eleyebilirsin![]()