kardeşim üzülme bu takım toparlanır kafana takma bence
harmony düşmüştür mutlaka . . .
sen durmadan gazla takımı . .
olmadı kaptana toplantı yaptır , harmony'i yükseltmeye çalış . .
düzeltirsin takma kafana
Oyuncu etkileşimi kısmından
Toplantıya falan gerek yok. Toplantılık bir durum yok bence.
Birazcık aynı kadro üzerinde ısrar gerekli. Bir de yedek bırakacağın oyuncuların en fazla kadro statüsü "rotation" olsun. Aksi halde ilk 11 oyuncuları düzenli ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyor. Hele de yeni transferse kafası iyice karışıyor. Motive olamıyor.
toparlar bu takım toparlar merak etme sen
kardeşim tebrikler zor deplasmandan net bir skor almışsın bu takım toparlar inş. merak etme sen![]()
TİMSAH C'SERİ'YE BAĞLADI
Genç yıldızı Cseri'nin müthiş oyunuyla 3 puanı alan Timsah kupada karşılaştığı Kayseri'yi 3 gün aradan sonra yine yenmiş oldu.Maçtan sonra açıklama yapan İsmail Hoca : "İyi yoldayız takım oynamaya başladı ama daha eksikler var.Rıza hocaya bize böyle bir kaleci kazandırdığı için minnettarız.Kalambay'dan çok memnunum." dedi.
başlık muhteşem skor muhteşem değmeyin keyfime(başlığa bittim yaaa) kardeşim tebrik ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
estağ. kardeşim benim idolüm sensin bu forum görecek seni benden çok çok daha iyi işler yapacaksın buna emin ol.. bendeki başarılar senin sayende kardeşim bunu unutma
Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TİMSAH DEFANSTA YATTI 3 PUANI KAPTI
Defansif oynadığımız maçta jimnastiği yine yendik.Yolumuza devam ediyoruz
TİMSAH ÇAYINI İÇTİ KEYFİNE BAKTI
İyi oynadık yalnız defansta kafa toplarını alamıyoruz.Defanstaki adamların kafa vuruşları iyi olmasına rağmen nasıl oluyor anlamıyorum.Yine de 3 puanı aldığımız için mutluyuz ama buna bir çözüm bulmamız gerek.
İŞTE PUAN DURUMU
Dostum toparlanmışsın . .
takım rayına oturunca şampiyonluklar ardı ardına gelir. . .
sana güveniyrum![]()
kardeşim süpersin inş. böyle devam
Ben dedim bu takım toparlar diye
ANKARA'DA PUANLAR PAYLAŞILDI.
Ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği'ne karşı oynadık.Öne de geçtik.İlk yarı çok iyi oynadık.2. yarı skoru korumaya çalıştık ama son dakikalarda yedik golü.Yine de maçın hakkı beraberlikti.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SAĞOL ARKADAŞIM AMA DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR SENİN OSASUNA KADAR OLABİLECEK MİYİZ ACABA![]()
Last edited by immortal86 : 27.Ocak.2009 at 00:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gençlerbirliği deplasmından alınan bir puan iyidir..kardeşim Bursada önüne geleni yen... çıkamazsın kimse bursadan![]()
sağolasın kardeş benim takımı yenmemişsin![]()
wawwww devre arası takımın gücüne güç katacak isimler..transfer güzel kardeşim sen bu işi biliyorsun.zivkovic bizim faridin veliahtı gibi duruyor..
kardeşim çok güzel yerde bitirmişsin helal olsun 2 . yarı bence daha fazla puan toplarsın sana güveniyorum