taraftar formasını alırsan 40TL fark var mAyg![]()
taraftar formasını alırsan 40TL fark var mAyg![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Store gittim bugün.Formaları bi inceledim,elledim falangayet hoşuma gitti ,kumaşı falan kötü yazmışlardı ama bence iyi,çok da kumaştan anlamam ama.
Baskı parası 16 lira alıyorlarmış.Ben bedeva sanıyordum.
Bu mercan ile aslanlı formanın taraftar forması var mı![]()
Yeni alınan yıldız transferle diğer formada açıklanıcakmış. Beklemedeyim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Böyle bir forma cıkarsak ne güzel olur
Bu da olabilir
![]()
2. forma süper olmuş![]()
Keşke çıksa![]()
2.forma harbiden süper olmuş.Şu krem rengi forma yerine böyle bir tasarım yapılabilirdi mesela.
So what?
Saike
Dünkü maçta pembe formayı beğendim.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aynen bende.. Ama arkaya hiç Kewell yazdırasım gelmiyor![]()
Bu arada bugün GS Store'a gidip krem forma ve pembe formayı giyip denedim. Pembe forma inanılmaz güzel oldu üzerimde.. Gaza geldim alıyordum dedim ki arkasına 19 Kewell yazdırın yazamayız dediler. Oyuncunun numarasından başka numara yazamıyorlarmış..
Ne alaka yahu ? Ben şimdi 19 Cihan yazdır desem Cihan adında futbolcumuz yok yazdıramayız mı diyecekler
En iyisi Samiyen Çadır a git orda istediğini istediğin yere yazdırabilirsin.
2.Tasarım müthiş![]()
Bende onu dedim ama bana verdiği cevap şu oldu. Galatasaray'daki oyuncuların gerçek forma numaralarından başka numara yazamıyorlarmış kulüpten talimat varmış. Moralim bozuldu bende almadım formayıKallström gelir belki o zaman alırım gönlüm rahat rahat
![]()
Vallahi bende bilmiyorum kafam attı alacağım formayı almadım zaten![]()
Dördüncü forma Ekim ayında satışta..
Galatasarayımızın bu sezon giyeceği formalar geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Geçen sezon giydiğimiz parçalı forma aynı kalırken iki alternatif forma olarak mercan ve arslan forma satışa sunulmuştu. Tanıtımda ise ilerleyen tarihlerde bir formanın daha tanıtılacağı söylenmişti. Bu formanın ise Ali Sami Yen'de ilk giyilen forma olduğunu gerek daha evel blogumuzda belirtmiş, gerekse dost blogumuz GS Formaları tarafından Alican belirtmişti. Okan'ında hayal gücü ve tasarımlarıyla hemen hemen gelecek aylarda çıkacak olan formamız belirli olmaya başladı.
Aslantepe'de oynayacağımız iç saha maçlarında Ali Sami Yen'e veda, Aslantepe'ye merhaba formalarıyla mücadele edeceğimizi belirtmekte fayda var. Bazı reklam manyakları düz sarı veya düz kırmızı formanın çıkacağını belirtmişler fakat en doğru ve en net bilgileri gerek blogumuzdan gerekse bu işin üstadı olarak nitelendirebileceğim Okan ve Alican kardeşimden alabilirsiniz. Alican yazmıyorsa gerçekliği yoktur, kısacası bu kadar basit. İşte gelecek aylarda satışa çıkacak ve Şubat 2011 tarihinden itibaren oynayacağımız Aslantepe'de giyeceğimiz formamız şu şekilde olacak..
Kaynak: FCN
İlk formamızın böyle olduğunu bilmiyordum ne yalan söyleyeyim, kesin alırım bu tarz bir şey olursa harika gözüküyor.
Mercan ve arslana göre çok daha iyi bir tasarıma benziyor
Şu transfer bi açıklansada formada açıklansaEğer bu forma çıkarsa bunu alırım. Sarı ağırlıklı bi forma güzel olur
![]()
Çok özel bir forma değil. Parçalı forrmanın daha güzel bir tasarımla yeniden çıkartılmasını isterdim.
AC Milan yeni sezon formasının renkleri değişik sdce.
Sarı ağırlıklı bir forma çıkacak olması sevindirici. Yaşasın nerdeyse sarı forma!![]()
beyaz forma tadından yenmiyor vallahi.
Beyaz forma dediğin aslan mı?
Galatasaray 2010 - 2011 Sezonu Parçalı Forma Tanıtım Filmi
Izledigim en iyi reklam filmi olmus , 9 dakka dayanin sonuna kadar izleyin , yeni formamiz hayirli olsun , GS taraftari olmanin ozel oldugunu hissettirdi bana
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-2010-2011-sezonu-parcali-formaSXTVQ17570SXQ
şu formayı bugünkü formalar gibi düzenleyip satışa sunsalardı yok satardı diye düşünüyorum
Bu parçalıya en yakın parçalımız bence buydu ve çok güzeldi yeniden çıkarsalar yine gider alırım yani:
http://www.kapaliust.com/2008/07/gal...ral-forma.html