Renk,desen farketmez.Armanın olduğu her formayı alırım.
Bu arma hassasiyeti ne zaman olustu, merak ettim de. Bu sezonun son maclarinin birinde yanlis hatirlamiyorsam protesto amacli klubun armasi dahil hersey ters asilmisti tribunlerde. Adnan Polat da bu duruma icerlemis, taraftari kinamisti bu davranisindan dolayi.
Acikcasi klubun klasiklesmis renklerini birakmasini ben onaylamam. Her tezaruhatta takimimizin rengini haykirmaz miyiz? Cok celiskili, ticari amacli somuruye dayali, klup ruhuna ters bir secim tamamen.
Biz her zaman Armanın peşindeyiz. O Ters çevirme olayında üzerinde yazı yazan pankartlar ters çevrildi. "ultrAslan" yazan pankartı bile ters çevirdik. Yani kendi grubumuzun bile adını ters çevirdik sırf protesto olsun diye. Ama üzerined sadece armanın olduğu bir pankartı ters şekilde görmedim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu resim diyarbakir macindaki protestodan, cok tartisildigini bildigim icin soylemistim. Yanilmamisim
![]()
Ben orda armaya yapılmış bir hakaret göremiyorum. Yazının devamında arma var. Armayla yazı tek bir pankart üzerinde. Yazıyı ters armayı düz nasıl yapmalarını bekliyordunİkiside birleşik olduğu için doğal olarak armada orda ters duruyor. Bana sadece armanın olduğu bi pankart göster abi
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Son forma gerçekten güzel.
İyide abicim asıl bulman gereken oÇünkü sen "Bu arma hassasiyeti ne zaman olustu, merak ettim de. Bu sezonun son maclarinin birinde yanlis hatirlamiyorsam protesto amacli klubun armasi dahil hersey ters asilmisti tribunlerde" dedin. Yani sırf arma ters asılmış gibi söyledin. Bende böyle birşeyin olmadığını söyledim.
Yani kısaca özet geçmek gerekirse biz her zaman armanın peşindeyiz. Ne futbolcusu ne başkanı ne transferi ne forması bizi bu takımdan soğutur. Biz sadece Galatasaray ruhunu sahaya yansıtamayan takıma tepki gösterdik o maçta. Ki çok ta haklıydık. Ve o protesto da tek maçlık sürdü. Ertesi maç takımı desteklemeye devam ettik. Neyse bu konuyu zamanında çok konuştuk bi daha açmanın gereği yok![]()
Haklisin, zamaninda cok konusulmustu. Kimisi dogruydu, kimisi yanlisti diye yorumladi. Konuyu fazla buyutmemek lazim![]()
O gösterdiğiniz krem forma çıksın her boyunu alırım![]()
krem çok güzel
pembeyi de gerçekte görmek lazım
Pembe forma bana uydurma gibi geliyor.Taraftar sanmıyorum böyle bir şey istesin.Ama krem hoş duruyor.
Last edited by TR.CaPTaiN : 03.Temmuz.2010 at 19:35
2.ci eklenen krem forma çok güzelmiş açıkcası,beğendim onu ben.
Ya özünde bunlar tamamen kamuoyu yoklaması.Geçen sene mor formada da buna benzer şeyler olmuştu.Galatasaray'ın ilginç ve bir o kadar iyi pazarlama stratejisidir bu.
Yahu geçen sene mor'a lila bu sene pembe'ye somon diyorlar.. Renklerin tonundan bize ne? Pembe mi pembe forma işte kıvırmaya gerek yok. Rakip taraftarlar istediği kadar dalga geçebilir artık, kim bilir ne besteler yazılır şimdi bu formaya. Biz hep rengarenk be arkadaş nedir bu ya![]()
Last edited by TR.CaPTaiN : 03.Temmuz.2010 at 19:38
Kremler çok sağlam olmuş ya, eğer çok fazla abartı fiyatı olacağını bilsem hemen gider alırım..![]()
Bu sayfanin en ustundeki krem rengi aslan baskili forma gercekten mukemmel , yurt disinda yasiyorum buraya gonderdikleri zaman formayi tam 2 katina cikiyor fiyati ama yinede o forma cikarsa kesinlikle siparis veririm
Sarı - Kırmızı dışında herhangi bir renkte formayı istemiyorum şahsen, ne mor formayı istedim, ne en sevdiğim renk olmasına rağmen turuncu formayı ne de başka bir rengi. Bunları istemiyor olma nedenim herhangi bir takım insanların yapacağı seviyesi düşük espriler ya da dalga geçilmesi değil, çünkü karşılık bu atışmalar hiç bir zaman bitmez. Her zaman bir malzeme bulunur, çoğu zaman karşılık at gözlükleri takılır, körü körüne bir şeyler savunulur vs vs. Takımımızın renkleri belli, buna göre formalar üretilmesini istiyorum ama para işte. Her zaman tatlı geliyor. Herkes benim gibi düşünmediği için gidip alabiliyor çıkan her renk formayı.
Öte yandan bu değişik renk forma ile ilgili bir durum daha var, turuncu forma Kewell ile, mor forma Elano ile tanıtıldı bir nevi, acaba yeni çıkan farklı renkte olacağı söylenen forma için hangi oyuncu ön plana çıkarılacak?
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Temmuz.2010 at 02:15
Pembe Gattuso'ya yakışmaz![]()
Pembe formanın çıkması,mor formadaki gibi geyiklerin çıkmasına neden olacaktır![]()
Onu ben de biliyorum, o zaman siyah ağırlıklı ya da beyaz belki turuncu (sarı ve kırmızının karışımı olduğu için) forma olabilir. Ama bu bağımsız renkli formanın iç saha maçlarında giyilmesi de gerekmiyor, benim karşı olduğum konu bu. Geçen sene çok fazla giyildi mor forma.
uzun zamandır yoktum. Foruma bi bakim dedim sonrada dolaşırken bu resmi gördüm.Hayırlı olsun GS nin yeni forması.
![]()
Bu res,m sosyete pazarlarından heralde orjinali çıkmadan çakmasını yapmışlar![]()