Ligde kesiği stoperlerden biri yiyecek herhalde.Kadro müthiş oldu be abi.
Genemi Hüsran Yaşadın ÜmitOyunun Sana Gıcıklığı Var Alamazsın Fenerle ŞL
2 Sezondur Harika Bütçe Geliyor, Nerden Buluyor Bu Parayı Aziz Başkanın. Transferleri Peşinmi Yapıyorsun Borç Olmadığı İçin Peşin Para Olduğu Çok Gelebilir Belki.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Evet. Rami ve Zapata değişmeli yedek bekleyecek. Çünkü elimde Ömer Toprak var. Bu kadro kalitesi ile Şampiyonlar Ligi'ni alacağıma inanıyorum.
Sen de benim gibi düşünüyorsun. Başka bir takımla olsam şu ana kadar alırdım belki. Ama Fener ile iş uzuyor.![]()
Aziz Başkan nakit sağladı kulübe 2. sezonda. 63 m euro gibi bir para. Ondan beridir bütçemiz çok iyi.![]()
TariboWest
Yarın Akşam Geniş Bir Rapor Sunacam Sana Geleceğin Yıldızlarını Bulacam![]()
Of abi ne yaptın sen kadroya bak.
Ayrıca nereden buluyor o parayı Aziz başkan bende anlamadım.
Dedecim bize hiç rapor sunmuyon.![]()
Pastore çok iyi transfer olmuş ve tabi ki diğerleride .![]()
Kadro süper.
Abi Atila Turan Avrupa hüsran yaşatır demedi deme. Hep patlak veriyordu bende. İnşallah sende vermez. Biraz Marking ve Tackling falan çalıştır.
Altay'ın 16 yaşındaki oyuncusu Ömer Gözüaçık'ı 350.000 € karşılığında transfer ettik. Pişmesi için kardeş takımımız Manisaspor'a yolladık.
Türkiye Süper Kupası 2 Senedir Olduğu Gibi Yine Fenerbahçe'nin!!!
STSL 1. Hafta
STSL 2. Hafta
STSL 3. Hafta
STSL 4. Hafta
STSL 5. Hafta
STSL Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Liginde Grubumuz Belli Oldu!!!
TariboWest
Abi n'aptın Adana'ya.Serhat görmesin.
Daha gol bile yememişiz. Bu süper. Yalnız avrupada grup liderliği 3 takımın arasında gidip gelecektir.
cok güzel kadro kurmuşun gerçekten para var husur var ali turan biraz yavan kalmış sanki
Medyayla Aran Çok Kötüymüş Amma Çok Bezdirmişsin Ulen AdamalarıAma Takımdaki Hava Gerçekten Süper Herkesin Sevgilisisin, İyi Sahiplenmişsin Adamlarını.
Kadronun En Vasat Oyuncusu Ozan,Caner ve Ceyhun Ama Lig İçin Yeterde Artar Bile.
Aşağıdaki Yazdığım Oyuncuları Çok İyi Takip Et ve Mutlaka Almaya ÇalışÖzellikle Beşiktaştaki Murat Can Süper Adam Olur Söyleyim.
Ad Hiddink DL
Rogerinho DL
Murat Can MC
Marko Peric (15 Yaşında Bek) Bunu Mutlaka Ama Mutlaka Al Kadrona
Domanyik Istvan DC
Daniel Cordoba GK
Daniele Scaglioni ST
Birde Gerçekten Çok Gerçekcisin Alt Yapındaki Hiçbir Oyuncu Sana Cacık OlmazFenerbahçe Gerçeğini Gerçekten Yaşıyorsun İyice Sevdim Bu Kariyeri
![]()
Adana maçında her vurduğumuz gol oldu. O yüzden böyle bir sonuç çıktı ortaya.
Yatacak bi yer buluruz herhalde
Sola Kolarov'u alacaktım. Ama ligde 2 yabancı kesik yiyecekti. Mecburen Atila Turan'ı aldık.
Güzel bir analiz olmuş abi. Murat Can için teklif verdim ama Beşiktaş kabul etmiyor.![]()
TariboWest
Abi genel olarak başlangıç güzel olmuş. İçerdeki ManU maçı gerçekten şanssızlık.
Ben de 2 çaktım Wolfsburg'a.![]()
Abi sonuçlar süper tek mağlubiyet oda nazar boncuğu olsun![]()
bu takım iş yapar
8 fazla olmuş abi![]()
Ümit bi dahaki kariyerlerinde oyuncularını taksitsiz peşin al öyle daha zevkli oluyor kariyer.Hem ŞL'de yarı final,çeyrek final oynamak bile zor oluyor hem de kariyer daha da zevkleşiyor.O oyuncuları hemen alamıyorsun biraz daha zor oluyor işler.Böyle pek zevk alamıyorum ben çünkü hemen ŞL'de başarı geliyor herkese 8-9 atıyorsun ligde zevk falan kalmıyor artık.Gidişat çok iyi bu sene al artık ŞL'yi kadro muazzam.